Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Navy »

Υπαρχει πληροφορηση ποσες αιτήσεις στο περιπου έχουν γίνει από υποψήφιο, α που να δήλωσε και ΠΝ;
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Rafale122 »

Αυτό που έγινε για την παράταση είναι και καλό από μια πλευρά διότι ευνοεί τους οβα από το 2017 γιατί τον Μάιο κλείνουν 5 χρόνια και θα λάβουν το έξτρα 50 μόρια δλδ 300 σύνολο και επίσης οι δεα και οι φαντάροι αντίστοιχα επιπλέον μήνες θητείας με αντίστοιχο συντελεστή...
Άβαταρ μέλους
v.p
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από v.p »

1000 ειναι οι αιτήσεις για το ναυτικό νομιζω
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

v.p έγραψε:1000 ειναι οι αιτήσεις για το ναυτικό νομιζω
Πριν τρεις βδομάδες που εκανα ήταν 23. Για να δουμε ποσες θα φτάσουν σε δυο μήνες. Προσπαθουν να μαζέψουν κόσμο και απο ΣΞ, ΠΑ. Ευχαριστώ
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Navy έγραψε:
v.p έγραψε:1000 ειναι οι αιτήσεις για το ναυτικό νομιζω
Πριν τρεις βδομάδες που εκανα ήταν 23. Για να δουμε ποσες θα φτάσουν σε δυο μήνες. Προσπαθουν να μαζέψουν κόσμο και απο ΣΞ, ΠΑ. Ευχαριστώ
230 και κάτι αιτήσεις περιπου πριν τρεις βδομαδες
Άβαταρ μέλους
v.p
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από v.p »

Οι ειδικότητες που παιρνει στο ναυτικό ειναι ολες καραβίσιες δηλαδη οποίος μπει θα κατσει μια 20ετια στα καράβια σιγουρα τωρα αν εχει καποιος κανα γνωστό ισως κατσει λιγοτερο Αλλα με αυτα που γίνονται τελευταια εχουν αυξηθεί πολυ τα ταξίδια
Erie45
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Erie45 »

Παρουσιάστηκα για να εκτελέσω την θητεία μου 4 Απρίλη και έκανα την αίτηση 20 Απρίλη. Σαν μόρια θητείας θα πάρω μέχρι τη στιγμή που έκανα την αίτηση ή μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

v.p έγραψε:Επισης αν εχω κανει την βασικη εκπαιδευση στην θητεια στον στρατο θα πρεπει να την ξαναπερασω στο ναυτικο;

Ξεκινάς απο το 0

OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

v.p έγραψε:Οι ειδικότητες που παιρνει στο ναυτικό ειναι ολες καραβίσιες δηλαδη οποίος μπει θα κατσει μια 20ετια στα καράβια σιγουρα τωρα αν εχει καποιος κανα γνωστό ισως κατσει λιγοτερο Αλλα με αυτα που γίνονται τελευταια εχουν αυξηθεί πολυ τα ταξίδια
Δεν ειναι ολες καραβισιες

Τωρα οποιος αγαπα το οπλο του ΠΝ γιατι ειναι ενα ιδιαιτερο σωμα θα παει

Οσο γι αυτα που γινονται ! Παντα γινοντουσαν και παντα θα γινονται γι αυτο πας (οχι εσυ) ολοι μας στις ΕΝ. ΔΥ Οσο η ενταση ανεβενει απο τα μογγολια αυτο ισχιει για ολους δεν ειναι μονο για το ΠΝ. Αλλιως καλυτερα να παμε αλλου. Θα ειναι καλυτερα να πανε παιδια που το θελουν πολυ

OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

re pate kala re έγραψε:Πρόωρη σύνταξη ένας στρατιωτικός έπαιρνε Κάποτε όπως και οι αστυνομικοί που ανήκουν στο ΜΤς, επειδή εκτίθεσαι σε συμβουλεύω πριν μπεις να γράψεις διάβασε Τι ισχύει με το συνταξιοδοτικό

Politi o re pate kala εχει δικιο σε αυτο που λεει φιλε μου. Εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα στο συνταξιοδοτικο σχεδον πλεον ολοι ειναι στο ΕΦΚΑ.

Ενα ομως απο τα καλα ειναι οτι δεν χανεις τα ενσυμα σου και ενα αλλο καλο ειναι η ασφαλεια σου που ειναι βασικα θεματα για εναν εργαζωμενο οπως και καθε μηνα θα παρεις τα λεφτα σου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 28, 2022 10:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

re pate kala re έγραψε:
v.p έγραψε:Επισης αν εχω κανει την βασικη εκπαιδευση στην θητεια στον στρατο θα πρεπει να την ξαναπερασω στο ναυτικο;

Ξεκινάς απο το 0

ενώ αυτός που είναι στο 10ο μήνα θα πάρει μόρια για 10 μήνες;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Erie45 έγραψε:Παρουσιάστηκα για να εκτελέσω την θητεία μου 4 Απρίλη και έκανα την αίτηση 20 Απρίλη. Σαν μόρια θητείας θα πάρω μέχρι τη στιγμή που έκανα την αίτηση ή μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα

Λογικά δεν παίρνεις τίποτα γιατί δεν έχεις Κλείσει μήνα αλλά ίσως σου δώσουν 10 μόρια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Απρ 28, 2022 9:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Politis1994 »

Καλησπέρα. Ενοειται ο ρε πάτε κλ εχει δικιο κ συ έχεις δικιο. Γενικα πιο πολυ αναφέρθηκα στις αστοχιες της παρούσας κυβέρνησης... Αυτό το σχόλιο για τη σύνταξη το έκανα διότι ναι σαν εποπ εστω κ μειωμένη θα πάρεις όμως σύνταξη θα πας ενα ταξίδι στη ζωή σου κάπου. Σε ολες τις άλλες δουλειές μηδέν άδειες και σύνταξη όταν έχεις πεθάνει αυτό ενοω.Εγω παω ναυτικό δεν εχω θεμα και... Για λιγότερα χρήματα. Μου άρεσει

Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Το ΠΝ για εμένα είναι ψηλά... Και μακάρι να πήγαινα ! Αλλά με τα μόρια που έχω το βλέπω με τηλεσκόπιο! Στρατό ξηράς υπάρχουν ελπίδες
aria21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aria21 »

Καλημερα! Ειδα οτι ρωτησε κι αλλη μια κοπελα τι γινεται σε περιπτωση εγκυμοσυνης, αλλα δεν γνωριζει καποιος να απαντησει. Εγω πηρα τηλεφωνο στο helpdesk και ο ενας μου ειπε οτι δεν μπορω να δωσω αθληματα και κοβομαι και ο αλλος μου ειπε δεν το γνωριζω αυτο, πρεπει να ρωτησετε. Σε ποιον να ρωτησω δεν μου ειπε. Εγω θα απευθυνθω σε δικηγορο γιατι δεν γινεται να σε αποκλειουν απο προκυρηξη λογω εγκυμοσυνης. Ειναι διακριση φυλου αυτο. Στην αστυνομια και στην πυροσβεστικη εχουν προβλεψει για εγκυμονουσες. Γνωριζει καποιος αντιστοιχη περιπτωση;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες