Loxias89 έγραψε:Τι περίπου ρωτάνε στις 569 ερωτήσεις του τεστ. Θα σε πω εγώ αδερφέ μια από όλες Για ποιο λόγο θες να μπεις εξωτερικός
-για να βρω μια να παντρευτώ.
Ευχαριστούμε πολύ θα σας ειδοποιήσουμε
Αδερφέ εάν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το χιούμορ δεν σε φταίω εγώ... Είπαμε να κάνουμε και λίγο πλάκα αλλά όχι να κρίνεις εσύ εμένα εάν δεν μπορείς να καταλάβεις από πλάκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 1:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG έγραψε:Αδερφέ εάν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το χιούμορ δεν σε φταίω εγώ... Είπαμε να κάνουμε και λίγο πλάκα αλλά όχι να κρίνεις εσύ εμένα εάν δεν μπορείς να καταλάβεις από πλάκα
Μα εγώ πλακα έκανα ρε φίλε... Δεν έχει τέτοια ερώτηση στο τεστ... Διάλεξε ένα νούμερο από το 1-569 να σε πω την ερώτηση να καταλάβεις πάνω κάτω άμα θες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 1:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89 έγραψε:Μα εγώ πλακα έκανα ρε φίλε... Δεν έχει τέτοια ερώτηση στο τεστ... Διάλεξε ένα νούμερο από το 1-569 να σε πω την ερώτηση να καταλάβεις πάνω κάτω άμα θες
Καλά εντάξει... Ότι πεις... Ειρωνεύεσαι κιόλας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 1:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG έγραψε:Το ότι γυρνάς και μου λες πες μου ένα νούμερο να σου πω ποια ερώτηση είναι δεν είναι ειρωνεία;
Στη δίκη σου λογική οκ... Κάποιος άλλος θα έλεγε ότι ίσως λέει αληθεια αυτός κ έχει τις ερωτήσεις του τεστ κ προσπαθεί να βοηθήσει. Όπως κ να χει καλή καρδιά. Καλή επιτυχία σε όλους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 1:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89 έγραψε:Στη δίκη σου λογική οκ... Κάποιος άλλος θα έλεγε ότι ίσως λέει αληθεια αυτός κ έχει τις ερωτήσεις του τεστ κ προσπαθεί να βοηθήσει. Όπως κ να χει καλή καρδιά. Καλή επιτυχία σε όλους!
Στην δική μου λογική θα μπορούσες να πεις 2-3 ερωτήσεις σαν παράδειγμα ή άμα ξέρεις κάποια και όχι να λες πες ένα νούμερο ανάμεσα σε 570 ερωτήσεις γιατί Τόσες δεν θα θυμάσαι...
Ψυχολογία ξέρουμε... Δεν είμαστε χαζοί... Απλά υπάρχουν πολλών ειδών τεστ για να ψυχολογισεις κάποιον ή συνδιασμός από τεστ... Υπάρχουν με σχήματα, με νούμερα, με συμπλήρωση κενών χίλια 2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 1:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχει κάποιος έμπειρος που μπορεί βαριά βαριά θέλω άποψη να υπολογίσει την βάση ας πούμε για τις φυλακές της Δράμας με βάση τους 188 είναι πολύ αόριστο και γενικό αλλά μια άποψη θα ήθελα να ακούσω μιλάω για β επικουρία
Ρε παιδια αυτοι που διαχειριζονται τη σελιδα 9Κ στο Facebook τι κομπλεξικοι ειναι; Κανουμε ερωτησεις σε δημοσιευση και δε τις εγκρινουν ποτε, με ποιο δικαιωμα; Γι αυτο ειναι η σελιδα για να κανουμε ερωτησεις ελευθερα!
Loxias89 έγραψε:Στη δίκη σου λογική οκ... Κάποιος άλλος θα έλεγε ότι ίσως λέει αληθεια αυτός κ έχει τις ερωτήσεις του τεστ κ προσπαθεί να βοηθήσει. Όπως κ να χει καλή καρδιά. Καλή επιτυχία σε όλους!
Στην δική μου λογική θα μπορούσες να πεις 2-3 ερωτήσεις σαν παράδειγμα ή άμα ξέρεις κάποια και όχι να λες πες ένα νούμερο ανάμεσα σε 570 ερωτήσεις γιατί Τόσες δεν θα θυμάσαι...
Ψυχολογία ξέρουμε... Δεν είμαστε χαζοί... Απλά υπάρχουν πολλών ειδών τεστ για να ψυχολογισεις κάποιον ή συνδιασμός από τεστ... Υπάρχουν με σχήματα, με νούμερα, με συμπλήρωση κενών χίλια 2
Εντάξει φίλε με συγχωρείς νόμιζα ότι ξέρουμε τα βασικά, οπως μόνο αθλήματα θα είναι μέσω υπουργείου, τα ψυχομετρικά είναι του ΑΣΕΠ που σημαίνει ότι ο ΑΣΕΠ έχει άλλο τρόπο ο οποίος είναι ίδιος με την προηγούμενη προκήρυξη του. Άρα τεστ... Ποιο τεστ; Της μινεσοτα... Στη συνέντευξη προφανώς κ δεν γνωρίζω τι θα ρωτήσουν. Μέχρι τότε θα ξέρω όμως.
Απλά τα ψυχομετρικα δεν είναι ιστορία να μάθεις ένα τέστ και να το πεις παπαγαλια, εκεί πρέπει ο καθένας να είναι ο εαυτός του απ'. Οτι κατάλαβα και αν είναι νορμάλ τον περνάνε.Δεν έχουν προετοιμασία τα ψυχομετρικα δεν είναι αθλήματα εκεί θέλω να καταλήξω.