DaMon έγραψε:O ΥΕΑ μεσα κοιμαται θελει δε θελει. Ο ΔΕΑ αν ρωτας οχι δε μπορει να κοιμηθει η να μεινει μεσα γενικοτερα. Ενα βοηθητικο στιβου ειναι καπου στα 400μ ανα γυρο. Υπολογισε 2.5 γυρους.
Ευχαριστω για τις απαντησεις, αλλη μια απορια, το 1000αρι πρεπει να το κανω σε συγκεκριμενο χρονο οπως σε αλλες στρατιωτικες σχολες η μπορω να τρεξω σε οτι ρυθμο θελω; Επισης ειναι το πιο δυσκολο που πρεπει να κανει ενας υεα σε οσον αφορα το τρεξιμο;
Είναι τα ίδια αθλήματα και όρια που είναι και στις στρατιωτικές σχολές κανονικάόταν μπεις μέσα 4 μήνες θα τρέχεις όπου και να πηγαίνεις χώρια την γυμναστική που έχει το πρόγραμμα
Ε νταξ τωρα αυτο το 4 μηνες τρεξιμο παιζεται... Πολλα εχουν αλλαξει και στη ΣΕΑΠ τελευταια... Και δε φανταζομαι οι ΥΕΑ των σωματων να ριχνουν ιδιαιτερο τρεξιμο και στις δικες τους σχολες...
Έχεις ένα δίκιο αλλά τουλάχιστον εγώ που ήμουν πριν λίγο καιρό, όταν περπάταγες είχε καμπάνα και είχε και τις γυμναστικές του καλούτσικα ήτανε αν και το θεωρώ πολύ λίγο με αυτά που θα έπρεπε να γίνονται όχι μόνο σε θέμα γυμναστικής
Suboptimal έγραψε:Είναι εφικτό να κοιμάται ο Υεα μέσα στο στρατόπαιδο για να μην πληρώνει ενοίκιο;
Αν εννοείς όταν ονομαστεί ΔΕΑ και όταν με το καλό πάρει την μετάθεση του ναι μπορεί να κοιμάται μέσα στο Στρατόπεδο ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ πει το ναι ο διοικητής σου.
Προσωπικά είχα ΔΕΑ ο οποίος το παιδί είχε οικονομικά προβλήματα και με την συγκατάθεση του διοικητή κοιμόταν μέσα.
Απαλλαγή μια φορά παίρνεις, αναβολή θα εννοείς και είναι σχετικό, συνήθως όσοι παίρνουν αναβολές μετά βγαίνουν Ι2-Ι3 άρα και κόβεσαι από ΥΕΑ, εκτός και αν σε βγάλουν Ι2 και είσαι πτυχιούχος ΑΕΙ-ΤΕΙ.
Ολη την δουλεια την βγαζουν οι ΔΕΑ ! Εγω στη μοναδα σχεδόν κάθε απόγευμα ημουν μεσα! Μια ΑΥΔΜ μια νυχτερινη, αξιωματικος εβδομάδας! Φυλακιο πυρομαχικων εβδομαδα εγω ενας εφ λοχιας και 15 φανταροι! Οι μονιμοι ανθ/γοι χαλαραααα! Τιποτα! Καλα δε λεω για τα αγήματα!
Μα εγω για την 140 Α/Κ ΜΜΠ λεω! Πολύ τρεξιμο! Βεβαια είχαμε και τα καλα μας σαν πυροβολητες! Ποτε διπλο κρανος! Οι άλλες ολες οι μοναδες στην επιθεωρηση φρουρας με διπλα εμεις με το εσωτερικο! Παντα ο εποπτης μου ελεγε κυριε δοκιμε γιατι εσωτερικα; Εντολη διοικητού κυριε εποπτα...
Κύριοι, καλό θα ήταν να συνεχίσετε την κουβεντούλα με τις προσωπικές σας εμπειρίες σε προσωπικά μηνύματα καθώς ξεφεύγουμε από το θέμα που είναι οι πληροφορίες που τυχόν μπορεί να έχουν Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί ή να συνεχίσετε στο Ιστορίες από την Θητεία μας
Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπω ΥΕΑ τεθωρακισμενα ποσα χρηματα παιρνουν αυτη την στιγμη μετα τους 4 μηνες της σχολης (576 ευρω ; ) και μολις τελειωσω την σχολη μπορω να παρω μεταθεση αθηνα με βισμα;