Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 42
Τις εξετάσεις πρέπει να τις έχουμε μαζί μας ή θα τις δώσουμε στα Α. Τ από τα οποία πήραμε το δελτίο έτσι όπως λέει σε φάκελο κτλ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 42
Ρωτάω επειδή βλέπω κάποιοι ρωτάνε ποτέ πο επιστρέψουμε τα δελτία στα α. τ.
Τις εξετάσεις θα τις έχουμε μαζι στα πκε τωρα δεν νομίζω και στα αθλήματα αλλά και αμκα μαζι μην το ξεχνατε
Slade7 έγραψε:Λοιπόν καλησπέρα ας τα πάρουμε με την σειρά 1. Οποία εξέταση που έχετε κάνει ήδη Δεν τους αρέσει ΔΕΝ ΣΕ ΚΌΒΟΥΝ περιμένεις στο τέλος και περνάς επιτροπή για να σου κάνουν αυτοί τις εξετάσεις που θέλουν δηλαδή ένας με παραπάνω τιμές στο αίμα ουρά κτλπ κτλπ επειδή ήταν η άρρωστος η δε ξέρω και εγώ τι θα τον ξανά εξετάσουν εκεί
2. Το έχουμε πει 10000 φορές θα το πω άλλη μια ΠΛΕΟΝ το 102 CM είναι πάνω από το ΔΜΣ όποιος έχει από 27 έως 35 πάει στην δεύτερη παράμετρο δηλαδή μέτρηση μέσης αν είναι κάτω από 102 βγαίνει Ι1 και περνάει κανονικά δεν είναι παράδειγμα που λέτε μερικοί έλεος δηλαδή
3. Το πιο σημαντικό είναι τα μάτια να ξέρετε όποιος έχει ΚΑΤΩ από 10/10 οπτική οξύτητα θα περιμένει στο τέλος για εξέταση και θα σας βάλουν να δείτε ένα βιβλιαράκι με νούμερα αναμεσα σε χρώματα να δουν αν τα λες σωστά αν πεις ένας λάθος σε κόβουν παίζει μεγάλο ρόλο η αχρωματοψία και ο στραβισμος καλά εννοείται ότι πάνω από 4.5 μυωπία κόβετε κατευθείαν.
4. όσες ενστάσεις έχουν φτάσει ήδη πάνω έχουν ήδη ανοιχτεί και αν είναι σωστές έχουν μπει τα μόρια και ήδη έχουμε μεταβολές στους πίνακες δεν θα περιμένουν την τελευταία μέρα για να ανοίξουν όλες τις ενστάσεις διότι βιάζονται ωστόσο μάθε ένσταση που έρχεται ανοίγεται υπολογίζω λοιπόν 19-20/9 Πέμπτη η Παρασκευή θα βγουν οι νέοι πίνακες με το πρόγραμμα Και πιστεύω ότι 24 - 25 θα αρχίσουν τα ΠΚΕ
5. Το βύσμα στα ΠΚΕ πάει σύννεφο και από επιτυχών και από επιλαχών μην γελιόμαστε απλά το βύσμα πέφτει στα ψυχοτεχνικα στα αθλήματα λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν αν είναι εκτός ορίων κατά πολύ και κάνει μπαμ τώρα αν είναι εκτός για 2 3 δευτερόλεπτα και 5 10 εκατοστά κάτι θα κάνουν.
6. Την υγειονομική καρτέλα δεν την επιστρέφουμε πουθενά την βάζουμε σε φάκελο μαζί με όλες τις άλλες γνωματεύσεις και τα πάμε όλα στη υγειονομική επιτροπή την μέρα που θα παρουσιαστεί ο καθένας
Μπράβο φιλε μ πιστευω ότι τα είπες σωστα λογικα 23 ξεκινάνε ΠΚΕ απλώς κ υγειονομικά πιστευω στα τατουάζ θα πέσει βυσμαSlade7 έγραψε:Slade7 έγραψε:Λοιπόν καλησπέρα ας τα πάρουμε με την σειρά 1. Οποία εξέταση που έχετε κάνει ήδη Δεν τους αρέσει ΔΕΝ ΣΕ ΚΌΒΟΥΝ περιμένεις στο τέλος και περνάς επιτροπή για να σου κάνουν αυτοί τις εξετάσεις που θέλουν δηλαδή ένας με παραπάνω τιμές στο αίμα ουρά κτλπ κτλπ επειδή ήταν η άρρωστος η δε ξέρω και εγώ τι θα τον ξανά εξετάσουν εκεί
2. Το έχουμε πει 10000 φορές θα το πω άλλη μια ΠΛΕΟΝ το 102 CM είναι πάνω από το ΔΜΣ όποιος έχει από 27 έως 35 πάει στην δεύτερη παράμετρο δηλαδή μέτρηση μέσης αν είναι κάτω από 102 βγαίνει Ι1 και περνάει κανονικά δεν είναι παράδειγμα που λέτε μερικοί έλεος δηλαδή
3. Το πιο σημαντικό είναι τα μάτια να ξέρετε όποιος έχει ΚΑΤΩ από 10/10 οπτική οξύτητα θα περιμένει στο τέλος για εξέταση και θα σας βάλουν να δείτε ένα βιβλιαράκι με νούμερα αναμεσα σε χρώματα να δουν αν τα λες σωστά αν πεις ένας λάθος σε κόβουν παίζει μεγάλο ρόλο η αχρωματοψία και ο στραβισμος καλά εννοείται ότι πάνω από 4.5 μυωπία κόβετε κατευθείαν.
4. όσες ενστάσεις έχουν φτάσει ήδη πάνω έχουν ήδη ανοιχτεί και αν είναι σωστές έχουν μπει τα μόρια και ήδη έχουμε μεταβολές στους πίνακες δεν θα περιμένουν την τελευταία μέρα για να ανοίξουν όλες τις ενστάσεις διότι βιάζονται ωστόσο μάθε ένσταση που έρχεται ανοίγεται υπολογίζω λοιπόν 19-20/9 Πέμπτη η Παρασκευή θα βγουν οι νέοι πίνακες με το πρόγραμμα Και πιστεύω ότι 24 - 25 θα αρχίσουν τα ΠΚΕ
5. Το βύσμα στα ΠΚΕ πάει σύννεφο και από επιτυχών και από επιλαχών μην γελιόμαστε απλά το βύσμα πέφτει στα ψυχοτεχνικα στα αθλήματα λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν αν είναι εκτός ορίων κατά πολύ και κάνει μπαμ τώρα αν είναι εκτός για 2 3 δευτερόλεπτα και 5 10 εκατοστά κάτι θα κάνουν.
6. Την υγειονομική καρτέλα δεν την επιστρέφουμε πουθενά την βάζουμε σε φάκελο μαζί με όλες τις άλλες γνωματεύσεις και τα πάμε όλα στη υγειονομική επιτροπή την μέρα που θα παρουσιαστεί ο καθένας
Γενικά δεν είναι τόσο τραβηγμένα όλα.. σε εξετάζουν κ βλέπουν.. ακόμα κ 9/10 ν βλέπεις κρίνουν την ικανότητα σ... σφαιρικά...
Αν έχεις στην καρτέλα 10/10 με γυαλιά τ παίζει ; Όλους θα τους εξετάσουν πάλι ;
Dea pz έγραψε:Αν έχεις στην καρτέλα 10/10 με γυαλιά τ παίζει ; Όλους θα τους εξετάσουν πάλι ;
Εφόσον έχεις 10/10 με μυωπία κάτω του 4.5 99% Δεν θα σε εξετάσουν
Εγβ έχω 10/10 κ στα δυο με υπερμετρωπία κ λίγο αστιγματισμό εντός Ορίων.. αρκετά κάτω από τ όριο..
Και αμκα παιδιά μην ξεχάσετε !!
Θανος2468 έγραψε:Και αμκα παιδιά μην ξεχάσετε !!
Σωστός ο Θάνος βεβαίωση αμκα και ταυτότητα πάντα μαζί!
Πως πάνε οι προπονήσεις παιδιά; Εγώ χτές έκανα το εκατοστάρι σε 12 δευτερόλεπτα περίπου και σήμερα το χιλιάρι σε 4:01! Λογικά δεν θα τρέξω πολύ ακόμα γιατί με πεθαίνουν τα πόδια μου απ'την υπερκόπωση τον τελευταίο καιρό. Απλά θα δω άμα το χω και με το άλμα εις ύψος και θα περιμένω τα πκε μετά.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
1000αρι=3.45 λεπτά 100αρι=13 δευτερόλεπτα Μηκος=3.80 μέτρα Ύψος=Κανονικό πέρασμα Σφαίρα= 5 μέτρα συνολικά Δόξα το θεο, πάμε καλά!Spik έγραψε: Πως πάνε οι προπονήσεις παιδιά; Εγώ χτές έκανα το εκατοστάρι σε 12 δευτερόλεπτα περίπου και σήμερα το χιλιάρι σε 4:01! Λογικά δεν θα τρέξω πολύ ακόμα γιατί με πεθαίνουν τα πόδια μου απ'την υπερκόπωση τον τελευταίο καιρό. Απλά θα δω άμα το χω και με το άλμα εις ύψος και θα περιμένω τα πκε μετά.
Τελικά μάθατε για τις ενστάσεις εάν έχουν ανοίξει;
Καμια πληροφορία απ τις ενστάσεις ρε μαγκτιτες?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες