Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Ο συγκεκριμένος δικηγόρος πάει πάντα για να κερδίσει και έχει κερδίσει πολλά σε τέτοια θέματα... Μην ξεχνάς τους Ε. Φ. Που δικαιώθηκαν μετά από 5 χρόνια για τα τατουάζ. Πήρανε τα 100.000? ο κάθε ένας και μπήκανε και κανονικά στην υπηρεσία + τα ένσημα + το ότι έκαναν κανονικά εκπαίδευση +++++...
PetG έγραψε:Ο συγκεκριμένος δικηγόρος πάει πάντα για να κερδίσει και έχει κερδίσει πολλά σε τέτοια θέματα... Μην ξεχνάς τους Ε. Φ. Που δικαιώθηκαν μετά από 5 χρόνια για τα τατουάζ. Πήρανε τα 100.000? ο κάθε ένας και μπήκανε και κανονικά στην υπηρεσία + τα ένσημα + το ότι έκαναν κανονικά εκπαίδευση +++++...
Έχουν αλλάξει τα δεδομένα όπως κ τα ποσοστά επιτυχίας πλέον ακόμα κ με τον αγγελακη... Κάποιοι έχουν επικοινωνήσει ήδη κ ξέρουν. Δεν είναι όπως παλιά... Βέβαια μπορείς να ξανεις μια ερώτηση για τους συμμετέχοντες 6κ κ να μας ενημέρωσεις νομοθετικά, εάν θες
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 21
Οι κομμένοι της 6κ έχουν απολυθεί όλοι.Το 8μηνο κέρδισαν να ολοκληρώσουν μόνο, μετά δεν ανανέωσαν όπως οι υπόλοιποι.
Δικαστικα δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι γιατί οι 3 8μηνες συμβάσεις δεν ήταν διαδοχικές αλλά με απόλυση 2,3 μηνών ενδιάμεσα, πριν από κάθε ανανέωση.
Πρέπει να είσαι 24 μηνες συνεχόμενα συμβασιούχους για να πας δικαστικα.
Δικαστικα δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι γιατί οι 3 8μηνες συμβάσεις δεν ήταν διαδοχικές αλλά με απόλυση 2,3 μηνών ενδιάμεσα, πριν από κάθε ανανέωση.
Πρέπει να είσαι 24 μηνες συνεχόμενα συμβασιούχους για να πας δικαστικα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
PetG έγραψε:Δεν θα με μαμησει κανένας το μέλλον μου επηδη κάποιοι θέλουνε να βολευτουνε... Έχω κύριο προσόν και θέλουν δεν θέλουν θα είμαι μέσα στην προκυρηξη
Που θα δηλώσεις αδερφέ;
lamdar92 έγραψε:PetG έγραψε:Δεν θα με μαμησει κανένας το μέλλον μου επηδη κάποιοι θέλουνε να βολευτουνε... Έχω κύριο προσόν και θέλουν δεν θέλουν θα είμαι μέσα στην προκυρηξη
Που θα δηλώσεις αδερφέ;
Παντού μέσα έξω
Loxias89 έγραψε:Έχουν αλλάξει τα δεδομένα όπως κ τα ποσοστά επιτυχίας πλέον ακόμα κ με τον αγγελακη... Κάποιοι έχουν επικοινωνήσει ήδη κ ξέρουν. Δεν είναι όπως παλιά... Βέβαια μπορείς να ξανεις μια ερώτηση για τους συμμετέχοντες 6κ κ να μας ενημέρωσεις νομοθετικά, εάν θες
Σιγά μην ρωτήσω... Ότι ήτανε να το πω το είπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 12:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG έγραψε:Σιγά μην ρωτήσω... Ότι ήτανε να το πω το είπα
Απ τη στιγμή που πας παντού και δεν έχεις θέμα αν είσαι κοντά στο σπίτι σου εξωτερικός η στην άλλη άκρη της γης εσωτερικός και δε σε ενοχλεί αν σε φάει άλλος τη πρώτη θέση τοτε δεν έχεις να ψάξεις ούτε να δεις τπτ. Θα πιάσεις κάπου αυτό εννοείται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 12:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Στη τελική ο καθενας κοιτάζει το συμφέρον του με ότι κινήσεις κάνει, ασχέτως αν κάνουν αίτηση αυτοί, μπορεί να μην επηρεάσει τα αποτελέσματα όσον αφορά για τη γρήγορη έκδοση τους, και μεις αύριο μεθαύριο θα κάνουμε κάποιοι στη καινούργια προκήρυξη του 2022.
Εχω πιστοποίηση ιεκ Και απολυτήριο λυκείου στον δευτερο τίτλο σπουδών διπλα απο την σειρά προτίμησης βάζω ναι ή οχι; Και πως τα βάζω 101 και 103 ή βάζω στο εκπαιδευτικό ίδρυμα ιεκ και απο κάτω γενικό λυκείο;
Loxias89 έγραψε:Απ τη στιγμή που πας παντού και δεν έχεις θέμα αν είσαι κοντά στο σπίτι σου εξωτερικός η στην άλλη άκρη της γης εσωτερικός και δε σε ενοχλεί αν σε φάει άλλος τη πρώτη θέση τοτε δεν έχεις να ψάξεις ούτε να δεις τπτ. Θα πιάσεις κάπου αυτό εννοείται
Κοίτα εγώ θέλω Εξωτερικός και με τα δεδομένα που είχαμε πριν γίνει αυτό με την 6Κ ήμουνα σίγουρα εξωτερικός... Τώρα όμως που έκαναν και κάποια άτομα τα χαρτιά τους από την 6Κ παίζει να μπω εσωτερικός... Οπότε εκεί που θέλω κατά 80% δεν ξέρω εάν θα το πετύχω... Ουσιαστικά φοβάμαι μην με φάει κάποιος την θέση αλλά δεν σκέφτομαι όπως αυτοί... Εάν είμαι εσωτερικός θα πάω εσωτερικός αλλά πιο πολύ μου αρέσει εξωτερικός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 12:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp έγραψε:Στη τελική ο καθενας κοιτάζει το συμφέρον του με ότι κινήσεις κάνει, ασχέτως αν κάνουν αίτηση αυτοί, μπορεί να μην επηρεάσει τα αποτελέσματα όσον αφορά για τη γρήγορη έκδοση τους, και μεις αύριο μεθαύριο θα κάνουμε κάποιοι στη καινούργια προκήρυξη του 2022.
Ναι θα κανεις αν σε παίρνει ηλικιακά γτ κάποιοι δεν θα μπορούν. Υπάρχει ο παράγοντας όμως 79 θέσεις υεφκκ κ 150 νέες πιστοποιήσεις που θα προηγούνται από σένα συν τις παλιές... Όποτε θα πας για σωφρονιστικός κάτι το οποίο θα πιασεις κ στην 9κ...
Και δεν είναι από θέμα το τι είναι καλά και τι δεν είναι... Απλά γουστάρω πιο πολύ εξωτερικός... Μαρεσει να βαράω σκόπευαν, να κάνω μεταγωγές, να έχω όπλο...
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 4
PetG, και τώρα θα μπεις εξωτερικός, όπως και εγώ και ο Player7 με κύριο προσόν. Εάν δε μπούμε εμείς εξωτερικοί, ποιοι θα μπουν;
Δε νομιζω να παρουν τοσοι πολλοι πιστοποιηση ιεκ για Κυριο προσον.Αντε να ειναι 50 ατομα.
Αφου απο το 2013 μεχρι σημερα πηραν πιστοποιηση απο τα 2 ιεκ 347 ατομα.
Player7 έγραψε:Δε νομιζω να παρουν τοσοι πολλοι πιστοποιηση ιεκ για Κυριο προσον.Αντε να ειναι 50 ατομα.
150 ήτανε μόνο στην 6Κ... Τώρα Ε. Φ, ΟΠΠΙ στρατό και συνοριοφύλακες δεν ξέρω πόσοι μπήκαν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες