Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Οχι ειναι πρωταθλητης και αθληταρας. Ενοειται πως ειναι ακυρος. Ε λ ε ο ς !
ουτε 4 ελξεις; Δε χρειαζεται να σαι ολυμπιονικης ρε παιδι μου ποια για να βγαλεις τα αθληματα. Για το θεο ελεος. Σηκωθειται και λιγο απο καναπε.
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από roula24 »

Λοιπον! Θα απαντησω γιατι δε μπορω τα ατομα που το παιζουν εξυπνοι! Ποσες κοπελες πιστευεις οτι μπορουν να βγαλουν τις ελξεις; Και απαντω! Παρα πολυ λιγες! Και ξερεις γιατι; Οχι γιατι καθονται στον καναπε, αλλα γιατι για να βγαλεις τις ελξεις πρεπει να το εχεις! Εδω αντρες και δυσκολευονται που υποτιθεται οτι ειναι και πιο δυνατοι! Εγω πηγαινα βαρη για 4 χρονια και παλι τις ελξεις δε μπορεσα ποτε να τις βγαλω. Και δεν ημουν τοσα κιλα οσα ειμαι τωρα! Τωρα λογω εγκυμοσυνης εβαλα κιλα και εννοειται οτι σταματησα και το γυμναστηριο! Δεν απολλογουμαι! Απλα μου τη δινει το οτι οι περισσοτεροι αντρες εδω μεσα την εχετε δει κεντερηδες! Οκ! Τα βγαζετε τα αθληματα! Κ εγω αν ασχολιομουν με τον αθλητισμο θα τα εβγαζα! Μη τρελαθουμε τωρα! Δε μπορεις μεσα σε 2 κ 3 μηνες να βγαλεις τους χρονους! Που να χτυπιεσαι κατω σαν χταποδι! Εκτος κι αν πηγαινεις στο γηπεδο καθημερινα για 5 ωρες! Κ εγω προσπαθησα και προσπαθω! Παρολο που οχι στον καναπε δε προλαβαινω να καθισω αλλα εχω πολλες υποχρεωσεις! Εχω βελτιωθει μεν αρκετα αλλα τις ελξεις δε τις εχω! Ουτε μια! Και αν σας αρεσει το σαπιοκοιλας και το κολοκυθας οκ! Ειμαι κ εγω μια σαπιοκοιλα και μια κολοκυθα! Τι να κανουμε τωρα;
sayraki444
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από sayraki444 »

Δωσεεεεεεεεεεεεεε... Λοιπον παιδακια πηγαιντε να ρωτηστε κανενα σοβαρο ομοσπονδιακο προπονητη... Οχι οτι να ναι... Για να μαθετε οτι απτην στιγμη π βγαινει η προκυρηξη μεχρι την στιγμη π δινεις ειναι 3 - 4 μηνες. Οσο και να αθλησε και διακριση αν εχεις παρει... Αν δεν ασχοληθεις με το μονοζυγο πανς απο 6 μηνες καθυμερινα με τεχνικη κτλ... Δε πα να χτιπιεσαι σωστα δε τις κανεις! Γιαυτο μη λετε πολλα... Και ολα ειναι προπονηση . Μ@@@@κιες μη λετε και ο καθενας ας κανει οτι μπορει τελος

Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Σωστηηηηηηηη. Τα αθληματα δεν βγαινουν ευκολα αν δεν εχεις ασχοληθει. Και το μονοζυγο δεν ειναι ευκολο θελει να χεις δυναμη αλλα και απο τη αλλη δεν ειναι ακατορθωτο απλα να σηκωθεις λιγο να δουν και οι αλλοι οτι το βγαζεις. Δεν ειπαμε το ξεφαλι μεχρι πανω πανω... Αλλα να λυγιζουν οι αγκωνες...
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από anna.nikos »

Ελεος εσυ. Μια γυναικα δεν μπορει να εχει την ιδια μυικη δυναμη μ'εναν αντρα. Μιλαμε για ισοτητα αλλα τα αθληματα μονο ισοτιτα δεν δειχνουν. Ειμαι τελειως αγυμναστη και προπονουμε σχεδον 3 μηνες και δυσκολευομαι. Κ το αγορι μου αγυμναστος (δεν κανει προπονησεις, γυμναστικη) ηρθε μια μερα μαζι μου στην προπονηση και τα εβγαλε ολα. Και αυτο ισχυει για ολους τους αντρες...
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

roula24 έγραψε: Και αν σας αρεσει το σαπιοκοιλας και το κολοκυθας οκ! Ειμαι κ εγω μια σαπιοκοιλα και μια κολοκυθα! Τι να κανουμε τωρα;
Κάποιο άλλο επάγγελμα.

roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από roula24 »

Su-35 έγραψε:
roula24 έγραψε: Και αν σας αρεσει το σαπιοκοιλας και το κολοκυθας οκ! Ειμαι κ εγω μια σαπιοκοιλα και μια κολοκυθα! Τι να κανουμε τωρα;
Κάποιο άλλο επάγγελμα.

ετσι λες εσυ; Οκ κυριε su! Εγω τη προσπαθεια μου θα τη κανω γιατι το γουσταρω! Απο κει και περα οτι μπορει ο καθενας κανει! Εχομε πιστευω και εμεις οι σαπιοκοιλες το δικαιωμα να προσπαθησουμε! Ετσι δεν ειναι; Αν κανω λαθος διορθωστε με!

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Να την κάνεις και καλή σταδιοδρομία αν τα καταφέρεις.
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από roula24 »

Su-35 έγραψε:Να την κάνεις και καλή σταδιοδρομία αν τα καταφέρεις.
σ'ευχαριστω πολυ! Εικόνα

Rania_23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Rania_23 »

roula κι εγω εχω παραπανω κιλα. Ειμαι 1,67,68 κιλα. Αλλα τα αθληματα μετα απο Καποιο καιρο προπονησεις (6 μηνες) καταφερα να τα περασω ολα. Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι να κοβουν ατομα λογω βαρους, εφοσον μπορουν να περνανε τα αθληματα, αρα εχουν τις ιδιες σωματικες δυνατοτητες με τους αλλους. Τα αθληματα παντως απλα θελουν χρονο. Βγαινουν.

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Velerefontis »

Βαση του υψους σου, εισαι στα σωστα ορια.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Βρε ρανια μου δεν εχεις πολλα επιπλεον κιλα. Πιστευω κοβουν ατομα που εχουν 15-20 κιλα παραπανω. Αν ηταν ετσι ολοι κομενοι θα ηταν
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Βρε αννα μου ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο. Αμα γυμνασεις τα χερια σου κανε βαρακια κανε καμψεις και θα βγουν. Εγω ξερω κοπελες που το εβγαλαν Και ηταν πολλες... Μην αγχωνεσαι... Βγαινει...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

anna.nikos έγραψε: Μιλαμε για ισοτητα αλλα τα αθληματα μονο ισοτιτα δεν δειχνουν.
Αυτο τα λεει ολα!ΕικόναΕικόνα

Dum spiro spero
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δεν ειναι ακατορθωτο. το ξερω οτι βγαινουν με προσπαθεια. απλως λεω οτι ενας αντρας ουτε προπονηση δεν θα χρειαστει για να τα βγαλει ολα αυτα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες