Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Οχι ειναι πρωταθλητης και αθληταρας. Ενοειται πως ειναι ακυρος. Ε λ ε ο ς !
ουτε 4 ελξεις; Δε χρειαζεται να σαι ολυμπιονικης ρε παιδι μου ποια για να βγαλεις τα αθληματα. Για το θεο ελεος. Σηκωθειται και λιγο απο καναπε.
ουτε 4 ελξεις; Δε χρειαζεται να σαι ολυμπιονικης ρε παιδι μου ποια για να βγαλεις τα αθληματα. Για το θεο ελεος. Σηκωθειται και λιγο απο καναπε.
Λοιπον! Θα απαντησω γιατι δε μπορω τα ατομα που το παιζουν εξυπνοι! Ποσες κοπελες πιστευεις οτι μπορουν να βγαλουν τις ελξεις; Και απαντω! Παρα πολυ λιγες! Και ξερεις γιατι; Οχι γιατι καθονται στον καναπε, αλλα γιατι για να βγαλεις τις ελξεις πρεπει να το εχεις! Εδω αντρες και δυσκολευονται που υποτιθεται οτι ειναι και πιο δυνατοι! Εγω πηγαινα βαρη για 4 χρονια και παλι τις ελξεις δε μπορεσα ποτε να τις βγαλω. Και δεν ημουν τοσα κιλα οσα ειμαι τωρα! Τωρα λογω εγκυμοσυνης εβαλα κιλα και εννοειται οτι σταματησα και το γυμναστηριο! Δεν απολλογουμαι! Απλα μου τη δινει το οτι οι περισσοτεροι αντρες εδω μεσα την εχετε δει κεντερηδες! Οκ! Τα βγαζετε τα αθληματα! Κ εγω αν ασχολιομουν με τον αθλητισμο θα τα εβγαζα! Μη τρελαθουμε τωρα! Δε μπορεις μεσα σε 2 κ 3 μηνες να βγαλεις τους χρονους! Που να χτυπιεσαι κατω σαν χταποδι! Εκτος κι αν πηγαινεις στο γηπεδο καθημερινα για 5 ωρες! Κ εγω προσπαθησα και προσπαθω! Παρολο που οχι στον καναπε δε προλαβαινω να καθισω αλλα εχω πολλες υποχρεωσεις! Εχω βελτιωθει μεν αρκετα αλλα τις ελξεις δε τις εχω! Ουτε μια! Και αν σας αρεσει το σαπιοκοιλας και το κολοκυθας οκ! Ειμαι κ εγω μια σαπιοκοιλα και μια κολοκυθα! Τι να κανουμε τωρα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Δωσεεεεεεεεεεεεεε... Λοιπον παιδακια πηγαιντε να ρωτηστε κανενα σοβαρο ομοσπονδιακο προπονητη... Οχι οτι να ναι... Για να μαθετε οτι απτην στιγμη π βγαινει η προκυρηξη μεχρι την στιγμη π δινεις ειναι 3 - 4 μηνες. Οσο και να αθλησε και διακριση αν εχεις παρει... Αν δεν ασχοληθεις με το μονοζυγο πανς απο 6 μηνες καθυμερινα με τεχνικη κτλ... Δε πα να χτιπιεσαι σωστα δε τις κανεις! Γιαυτο μη λετε πολλα... Και ολα ειναι προπονηση . Μ@@@@κιες μη λετε και ο καθενας ας κανει οτι μπορει τελος
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Σωστηηηηηηηη. Τα αθληματα δεν βγαινουν ευκολα αν δεν εχεις ασχοληθει. Και το μονοζυγο δεν ειναι ευκολο θελει να χεις δυναμη αλλα και απο τη αλλη δεν ειναι ακατορθωτο απλα να σηκωθεις λιγο να δουν και οι αλλοι οτι το βγαζεις. Δεν ειπαμε το ξεφαλι μεχρι πανω πανω... Αλλα να λυγιζουν οι αγκωνες...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 39
Ελεος εσυ. Μια γυναικα δεν μπορει να εχει την ιδια μυικη δυναμη μ'εναν αντρα. Μιλαμε για ισοτητα αλλα τα αθληματα μονο ισοτιτα δεν δειχνουν. Ειμαι τελειως αγυμναστη και προπονουμε σχεδον 3 μηνες και δυσκολευομαι. Κ το αγορι μου αγυμναστος (δεν κανει προπονησεις, γυμναστικη) ηρθε μια μερα μαζι μου στην προπονηση και τα εβγαλε ολα. Και αυτο ισχυει για ολους τους αντρες...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 86
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Κάποιο άλλο επάγγελμα.roula24 έγραψε: Και αν σας αρεσει το σαπιοκοιλας και το κολοκυθας οκ! Ειμαι κ εγω μια σαπιοκοιλα και μια κολοκυθα! Τι να κανουμε τωρα;
ετσι λες εσυ; Οκ κυριε su! Εγω τη προσπαθεια μου θα τη κανω γιατι το γουσταρω! Απο κει και περα οτι μπορει ο καθενας κανει! Εχομε πιστευω και εμεις οι σαπιοκοιλες το δικαιωμα να προσπαθησουμε! Ετσι δεν ειναι; Αν κανω λαθος διορθωστε με!Su-35 έγραψε:Κάποιο άλλο επάγγελμα.roula24 έγραψε: Και αν σας αρεσει το σαπιοκοιλας και το κολοκυθας οκ! Ειμαι κ εγω μια σαπιοκοιλα και μια κολοκυθα! Τι να κανουμε τωρα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 86
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Να την κάνεις και καλή σταδιοδρομία αν τα καταφέρεις.
σ'ευχαριστω πολυ!Su-35 έγραψε:Να την κάνεις και καλή σταδιοδρομία αν τα καταφέρεις.

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
roula κι εγω εχω παραπανω κιλα. Ειμαι 1,67,68 κιλα. Αλλα τα αθληματα μετα απο Καποιο καιρο προπονησεις (6 μηνες) καταφερα να τα περασω ολα. Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι να κοβουν ατομα λογω βαρους, εφοσον μπορουν να περνανε τα αθληματα, αρα εχουν τις ιδιες σωματικες δυνατοτητες με τους αλλους. Τα αθληματα παντως απλα θελουν χρονο. Βγαινουν.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Βαση του υψους σου, εισαι στα σωστα ορια.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Συνταγματάρχης
Βρε ρανια μου δεν εχεις πολλα επιπλεον κιλα. Πιστευω κοβουν ατομα που εχουν 15-20 κιλα παραπανω. Αν ηταν ετσι ολοι κομενοι θα ηταν
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Βρε αννα μου ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο. Αμα γυμνασεις τα χερια σου κανε βαρακια κανε καμψεις και θα βγουν. Εγω ξερω κοπελες που το εβγαλαν Και ηταν πολλες... Μην αγχωνεσαι... Βγαινει...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Αυτο τα λεει ολα!anna.nikos έγραψε: Μιλαμε για ισοτητα αλλα τα αθληματα μονο ισοτιτα δεν δειχνουν.

Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
Δεν ειναι ακατορθωτο. το ξερω οτι βγαινουν με προσπαθεια. απλως λεω οτι ενας αντρας ουτε προπονηση δεν θα χρειαστει για να τα βγαλει ολα αυτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες