Giorgos_Efedros έγραψε:Ευχαριστω για την απαντηση στην ερωτηση μου περι βαθμολογησης του πτυχιου ΑΕΙ.(Αν και δεν εχω τριτεκνιες, πολυτεκνιες κλπ εχω μαζεψει 2760 μορια. Ελπιζω να ειναι αρκετα για την Α' κατηγορια μιας και στα 27 μου δυσκολα να εχω αλλη ευκαιρια)
Μια χαρά είσαι.
Παρακάλα μόνο να βγει η προκήρυξη μέχρι του χρόνου που σε πιάνει το όριο ηλικίας σειρά.
Μεγάλε ο σκοπός του συγκεκριμένου θέματος είναι να βοηθάμε τα παιδιά να γνωρίζουν πόσα μόρια συγκεντρώνει ο καθένας, εσύ ασχολείσαι με τα κριτήρια μοριοδοτήσης της προκήρυξης, αν εσύ τα έχεις όλα ίδια μέσα στο μυαλό σου δεν σου φταίει ούτε το φόρουμ ούτε και οι υπόλοιποι χρήστες.
Καλησπερα... Με 2510 στην α γινεται τιποτα αμα βγει; Καθαρα απλα για γνωμες ρωταω. Πιστευω οτι οποιος εχει στην α απο 2500 κ πανω ειναι ενταξει στην α δεν νομιζω να υπαρξουν βασεις 2600 κ 2700... Μην τρομοκρατουν το κοσμο Αυτοι Που εχουν 2700 κ του στυλ με 2700 στην α κανω τιποτα... Εννοειτε πως ναι! Ειπαμε.
loxias pz έγραψε:Καλησπερα... Με 2510 στην α γινεται τιποτα αμα βγει;Καθαρα απλα για γνωμες ρωταω. Πιστευω οτι οποιος εχει στην α απο 2500 κ πανω ειναι ενταξει στην α δεν νομιζω να υπαρξουν βασεις 2600 κ 2700... Μην τρομοκρατουν το κοσμο Αυτοι Που εχουν 2700 κ του στυλ με 2700 στην α κανω τιποτα... Εννοειτε πως ναι! Ειπαμε.
Προβλέψεις - Εκτιμήσεις για βάσεις αρχηγέ έχουν γίνει από 40 άτομα, αν δεν σου φτάνουν εσένα είναι δικό σου θέμα, δεν γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι να λέμε τα ίδια πράγματα.