ge0rgio έγραψε:Πως μπορώ να μαζέψω μόρια για τη πυροσβεστική; Έχω απολυτήριο λυκείου 11.5 και δίπλωμα Α, Β, Γ κατηγορίας και έχω από δημόσιο ΙΕΚ χαρτί παρακολούθησης Τεχνικός Αερίων Καύσιμων (όχι πιστοποίηση). Να πάω έφεδρος, ειδικές δυνάμεις τι άλλο μπορεί να με βοηθήσει,LOWER,EDSL, εθελοντής πυροσβέστης τα ρωτάω αυτά γιατί κοιτώντας τη τελευταία προκήρυξη μπερδεύτηκα περισσότερο πόσα μόρια δηλαδή πρέπει να έχω Ευχαριστώ.
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σχετικά άμεσα για να ξέρω που θα δηλώσω στις Ε. Δ αμφίβιος, αλεξίπτωτα
ρε φίλε πλάκα μας κάνεις διάβασες την προκήρυξη και δεν κατάλαβες τι παίζει με τα μόρια; Το ιεκ σου δεν μετράει, ούτε το ecdl ούτε και ότι ήσουνα εθελοντής στην πυροσβεστική, σε όποιο σώμα των ειδικών δυνάμεων και να πας. Τα ίδια μόρια θα πάρεις εκτός αν πας δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις που θα πάρεις άλλα 400. Τα μόρια που μαζεύει είναι τα εξής
1150 από το απολυτήριο λυκείου 200 μόρια από το δίπλωμα γ κατηγορίας είτε είναι μηχανή είτε αμάξι και 100 μόρια από το lower
1450 μαζεύεις για παραπάνω μόρια που λες. Από θητεία στις ειδικές δυνάμεις η από έφεδρος αξιωματικός στον στρατό η να πάρεις καλύτερο πτυχίο στα αγγλικά είτε βγάλεις δίπλωμα για μηχανή η αμάξι
Εγω απ οσο εχω δει περνουν κ Απο πολυκλαδικα, τεχνικα... Κ οσοι ειναι απο ενιαιο ειναι χαμηλοβαθμοι γτ εννοειτε πως εχουνε περασει σε σχολες η εχουν ηδη τις δουλειες τους αν μιλαμε για πιο μεγαλες ηλικιες!
arrieta έγραψε:Εγω απ οσο εχω δει περνουν κ Απο πολυκλαδικα, τεχνικα... Κ οσοι ειναι απο ενιαιο ειναι χαμηλοβαθμοι γτ εννοειτε πως εχουνε περασει σε σχολες η εχουν ηδη τις δουλειες τους αν μιλαμε για πιο μεγαλες ηλικιες!
Όσοι είναι από ενιαίο λύκειο έχουνε πιο πολλές πιθανότες διότι παίρνει πιό πολλά άτομα. Από τεχνικά και πολυκλαδικά παίρνουνε λιγότερα. Αυτό που λες για την ηλικία δεν κολλάει
arrieta έγραψε:Εγω απ οσο εχω δει περνουν κ Απο πολυκλαδικα, τεχνικα... Κ οσοι ειναι απο ενιαιο ειναι χαμηλοβαθμοι γτ εννοειτε πως εχουνε περασει σε σχολες η εχουν ηδη τις δουλειες τους αν μιλαμε για πιο μεγαλες ηλικιες!
Όσοι είναι από ενιαίο λύκειο έχουνε πιο πολλές πιθανότες διότι παίρνει πιό πολλά άτομα. Από τεχνικά και πολυκλαδικά παίρνουνε λιγότερα. Αυτό που λες για την ηλικία δεν κολλάει
Kαι εννοειται οτι ειναι απολυτα λογικο να περνουν περισσοτερα ατομα απ το ενιαιο λυκειο. Δεν εχει σχεση σε βαθμο δυσκολιας το τεχνικο με το εννιαιο.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
ΛΕΥΤΕΡΗς έγραψε:Ναι δεν ειναι ομως αδικο εγω που τελειωσα το τεε και εδωσα πανελληνιες να με υπολογιζει στο 20% και οχι στο 80%
Μεγαλε... Αδικο ειναι που θα περασεις εσυ που δεν εχεις πιασει οπλο στα χερια σου, και εγω εβαλα πρασινο μπερε και πουλαδα στο στηθος, εκανα 5 ασκησεις και βαρεσα και 300 ωρες σκοπια να μη με περνουν επειδη δεν διαβαζα κοινιωλογια και εκθεση... Αυτο ειναι αδικο μεγαλε. Γι αυτο σκοτωνονται τοσα παιδακια αστυνομικοι... Επειδη ειναι ανεκπαίδευτοι οπως θα εισαι εσυ...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Σε αυτο που λες συμφωνο αλλα οταν υπαρχει τοσο μεγαλη ανεργεια κατα την γνωμη μου πρεπει να μετρανε τα πτυχια η εκαπιδευση γινετε και μετα δεν το θεωρεις αδικο να εχω τελειωσει το ΤΕΙ λογιστικης 8,5 να εχω lower και να δουλευω σερβιτορος δεν ειναι αδικο;
ΛΕΥΤΕΡΗς έγραψε:Σε αυτο που λες συμφωνο αλλα οταν υπαρχει τοσο μεγαλη ανεργεια κατα την γνωμη μου πρεπει να μετρανε τα πτυχια η εκαπιδευση γινετε και μετα δεν το θεωρεις αδικο να εχω τελειωσει το ΤΕΙ λογιστικης 8,5 να εχω lower και να δουλευω σερβιτορος δεν ειναι αδικο;
Συμφωνω. Αλλα κανονικα με το πτυχιο που εχεις επρεπε να μπεις σε μια αναλογη δημοσια υπηρεσια. Οχι στην αστυνομια...
παιδεια καλησπερα λοιπον απο την τριτη ξεκινηστε να φτοιαχνεται τα χαρτια σας η προκυριξη βγαινει καλη επητυχια σε ολους εγκυρη πιγη μου το επιβαιβεωσε καταλαβανω το ανγχο σας κ γιαυτο σας ενημερωνω
αρις έγραψε:παιδεια καλησπερα λοιπον απο την τριτη ξεκινηστε να φτοιαχνεται τα χαρτια σας η προκυριξη βγαινει καλη επητυχια σε ολους εγκυρη πιγη μου το επιβαιβεωσε καταλαβανω το ανγχο σας κ γιαυτο σας ενημερωνω
Εννοεις πως αυριο την Δευτερα θα την δημοσιευσουν; Και απο που το εμαθες εσυ αν επιτρεπεται και το θεωρεις τοσο σιγουρο;
ΛΕΥΤΕΡΗς έγραψε:Σε αυτο που λες συμφωνο αλλα οταν υπαρχει τοσο μεγαλη ανεργεια κατα την γνωμη μου πρεπει να μετρανε τα πτυχια η εκαπιδευση γινετε και μετα δεν το θεωρεις αδικο να εχω τελειωσει το ΤΕΙ λογιστικης 8,5 να εχω lower και να δουλευω σερβιτορος δεν ειναι αδικο;
Ρε συ Λευτερη σου αρεσει Αυτη η δουλεια ή θα πας απλα για να εξασφαλισεις τα 860 ευρω; Εχει σημασια γτ αν δν σου αρεσει πραγματικα αν δν το γουσταρεις μν πας καν. Εισαι εκτεθημενος συνεχεια σε κινδυνους τρως τα μπινελικια του καθενα και δν ξερεις ποτε τι σε παιριμενει, εισαι αναλωσιμος. Για παραδειγμα εμενα και 500 ευρω να μου δωσουν δν τν αλλαζω αυτη τν δουλεια.