Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
police

Δημοσίευση από police »

ge0rgio έγραψε:
ge0rgio έγραψε:Πως μπορώ να μαζέψω μόρια για τη πυροσβεστική; Έχω απολυτήριο λυκείου 11.5 και δίπλωμα Α, Β, Γ κατηγορίας και έχω από δημόσιο ΙΕΚ χαρτί παρακολούθησης Τεχνικός Αερίων Καύσιμων (όχι πιστοποίηση). Να πάω έφεδρος, ειδικές δυνάμεις τι άλλο μπορεί να με βοηθήσει,LOWER,EDSL, εθελοντής πυροσβέστης τα ρωτάω αυτά γιατί κοιτώντας τη τελευταία προκήρυξη μπερδεύτηκα περισσότερο πόσα μόρια δηλαδή πρέπει να έχω Ευχαριστώ.

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σχετικά άμεσα για να ξέρω που θα δηλώσω στις Ε. Δ αμφίβιος, αλεξίπτωτα

ρε φίλε πλάκα μας κάνεις διάβασες την προκήρυξη και δεν κατάλαβες τι παίζει με τα μόρια; Το ιεκ σου δεν μετράει, ούτε το ecdl ούτε και ότι ήσουνα εθελοντής στην πυροσβεστική, σε όποιο σώμα των ειδικών δυνάμεων και να πας. Τα ίδια μόρια θα πάρεις εκτός αν πας δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις που θα πάρεις άλλα 400. Τα μόρια που μαζεύει είναι τα εξής

1150 από το απολυτήριο λυκείου
200 μόρια από το δίπλωμα γ κατηγορίας είτε είναι μηχανή είτε αμάξι
και 100 μόρια από το lower

1450 μαζεύεις για παραπάνω μόρια που λες. Από θητεία στις ειδικές δυνάμεις η από έφεδρος αξιωματικός στον στρατό η να πάρεις καλύτερο πτυχίο στα αγγλικά είτε βγάλεις δίπλωμα για μηχανή η αμάξι

μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Εγω εχω απολυτηριο 19.2, ξενη γλωσσα κ διπλωμα αυτοκινητου. Εχω καποιες πιθανοτητες?
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

μαρια έγραψε:Εγω εχω απολυτηριο 19.2, ξενη γλωσσα κ διπλωμα αυτοκινητου. Εχω καποιες πιθανοτητες;

Aν εχεις τελειωσει ενιαιο λυκειο ναι το πιο πιθανο.
Αν οχι, οχι...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
arrieta
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από arrieta »

Εγω απ οσο εχω δει περνουν κ Απο πολυκλαδικα, τεχνικα... Κ οσοι ειναι απο ενιαιο ειναι χαμηλοβαθμοι γτ εννοειτε πως εχουνε περασει σε σχολες η εχουν ηδη τις δουλειες τους αν μιλαμε για πιο μεγαλες ηλικιες!

police

Δημοσίευση από police »

arrieta έγραψε:Εγω απ οσο εχω δει περνουν κ Απο πολυκλαδικα, τεχνικα... Κ οσοι ειναι απο ενιαιο ειναι χαμηλοβαθμοι γτ εννοειτε πως εχουνε περασει σε σχολες η εχουν ηδη τις δουλειες τους αν μιλαμε για πιο μεγαλες ηλικιες!

Όσοι είναι από ενιαίο λύκειο έχουνε πιο πολλές πιθανότες διότι παίρνει πιό πολλά άτομα. Από τεχνικά και πολυκλαδικά παίρνουνε λιγότερα. Αυτό που λες για την ηλικία δεν κολλάει

arrieta
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από arrieta »

Μεχρι τα 28 παιρνει στην αστυνομια αγαπητε μου παραπανω οχι... Γι αυτο ανεφερα κ την ηλικια!
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

police έγραψε:
arrieta έγραψε:Εγω απ οσο εχω δει περνουν κ Απο πολυκλαδικα, τεχνικα... Κ οσοι ειναι απο ενιαιο ειναι χαμηλοβαθμοι γτ εννοειτε πως εχουνε περασει σε σχολες η εχουν ηδη τις δουλειες τους αν μιλαμε για πιο μεγαλες ηλικιες!

Όσοι είναι από ενιαίο λύκειο έχουνε πιο πολλές πιθανότες διότι παίρνει πιό πολλά άτομα. Από τεχνικά και πολυκλαδικά παίρνουνε λιγότερα. Αυτό που λες για την ηλικία δεν κολλάει

Kαι εννοειται οτι ειναι απολυτα λογικο να περνουν περισσοτερα ατομα απ το ενιαιο λυκειο.
Δεν εχει σχεση σε βαθμο δυσκολιας το τεχνικο με το εννιαιο.

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
ΛΕΥΤΕΡΗς

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗς »

Ναι δεν ειναι ομως αδικο εγω που τελειωσα το τεε και εδωσα πανελληνιες να με υπολογιζει στο 20% και οχι στο 80%
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

ΛΕΥΤΕΡΗς έγραψε:Ναι δεν ειναι ομως αδικο εγω που τελειωσα το τεε και εδωσα πανελληνιες να με υπολογιζει στο 20% και οχι στο 80%
καλωσηρθες στην Ελλαδα
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΛΕΥΤΕΡΗς έγραψε:Ναι δεν ειναι ομως αδικο εγω που τελειωσα το τεε και εδωσα πανελληνιες να με υπολογιζει στο 20% και οχι στο 80%

Μεγαλε...
Αδικο ειναι που θα περασεις εσυ που δεν εχεις πιασει οπλο στα χερια σου, και εγω εβαλα πρασινο μπερε και πουλαδα στο στηθος, εκανα 5 ασκησεις και βαρεσα και 300 ωρες σκοπια να μη με περνουν επειδη δεν διαβαζα κοινιωλογια και εκθεση...
Αυτο ειναι αδικο μεγαλε.
Γι αυτο σκοτωνονται τοσα παιδακια αστυνομικοι...
Επειδη ειναι ανεκπαίδευτοι οπως θα εισαι εσυ...
ΛΕΥΤΕΡΗς

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗς »

Σε αυτο που λες συμφωνο αλλα οταν υπαρχει τοσο μεγαλη ανεργεια κατα την γνωμη μου πρεπει να μετρανε τα πτυχια
η εκαπιδευση γινετε και μετα
δεν το θεωρεις αδικο να εχω τελειωσει το ΤΕΙ λογιστικης 8,5 να εχω lower και να δουλευω σερβιτορος
δεν ειναι αδικο;
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΛΕΥΤΕΡΗς έγραψε:Σε αυτο που λες συμφωνο αλλα οταν υπαρχει τοσο μεγαλη ανεργεια κατα την γνωμη μου πρεπει να μετρανε τα πτυχια
δεν το θεωρεις αδικο να εχω τελειωσει το ΤΕΙ λογιστικης 8,5 να εχω lower και να δουλευω σερβιτορος
δεν ειναι αδικο;

Συμφωνω.
Αλλα κανονικα με το πτυχιο που εχεις επρεπε να μπεις σε μια αναλογη δημοσια υπηρεσια.
Οχι στην αστυνομια...
αρις

Δημοσίευση από αρις »

Εικόναπαιδεια καλησπερα λοιπον απο την τριτη ξεκινηστε να φτοιαχνεται τα χαρτια σας η προκυριξη βγαινει καλη επητυχια σε ολους εγκυρη πιγη μου το επιβαιβεωσε καταλαβανω το ανγχο σας κ γιαυτο σας ενημερωνω
Lemmy

Δημοσίευση από Lemmy »

αρις έγραψε:Εικόναπαιδεια καλησπερα λοιπον απο την τριτη ξεκινηστε να φτοιαχνεται τα χαρτια σας η προκυριξη βγαινει καλη επητυχια σε ολους εγκυρη πιγη μου το επιβαιβεωσε καταλαβανω το ανγχο σας κ γιαυτο σας ενημερωνω

Εννοεις πως αυριο την Δευτερα θα την δημοσιευσουν; Και απο που το εμαθες εσυ αν επιτρεπεται και το θεωρεις τοσο σιγουρο;

vagtsak
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από vagtsak »

ΛΕΥΤΕΡΗς έγραψε:Σε αυτο που λες συμφωνο αλλα οταν υπαρχει τοσο μεγαλη ανεργεια κατα την γνωμη μου πρεπει να μετρανε τα πτυχια
δεν ειναι αδικο;

Ρε συ Λευτερη σου αρεσει Αυτη η δουλεια ή θα πας απλα για να εξασφαλισεις τα 860 ευρω; Εχει σημασια γτ αν δν σου αρεσει πραγματικα αν δν το γουσταρεις μν πας καν. Εισαι εκτεθημενος συνεχεια σε κινδυνους τρως τα μπινελικια του καθενα και δν ξερεις ποτε τι σε παιριμενει, εισαι αναλωσιμος. Για παραδειγμα εμενα και 500 ευρω να μου δωσουν δν τν αλλαζω αυτη τν δουλεια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης