Επιλαχόντες 9Κ/2021
-
MARIOS24
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
Επιμένεις εσύ τον χαβα σου αν είσαι σε διοριστεους ποοοο καλά νταξει απαντά ρεε εδώ που σ λέω εγώ αυτά που γράφει σ ανακοίνωσεις είναι μουφες;;
-
Επισκέπτης
-
Kostass11
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 24
Όχι γιατί εγώ έχω δηλώσει μόνο Κρήτη και δεν πήραν στους 56. Τεσπά καλή τύχη και καλές υπηρεσίες. Αλλά αυτό λέγαμε πριν σίγουρα πιστεύω από τις θέσεις που βγήκαν τώρα κάποιοι δεν θα πάνε οπότε θα κάνουν αναπληρώσεις.
-
Kostass11
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 24
Μάριε μην τρελαίνεσαι, ίσως τα τρολαρουν. Τεσπά θα δείξει στην πορεία τί θα γίνει. Αν θες στείλε μου προσωπικό να τα πούμε στο fb.
-
MARIOS24
Ρε χαζέ τι ρωτάς τον άλλον μπέσα αν βγάλει νέα προκήρυξη.ρε μπουφέ οι ανακοινώσεις του υπουργείου δεν ισχύουν Κ ρωτάς έναν άγνωστο ρε τροκανι
-
MARIOS24
Αν είναι να δουλεύω με τέτοιους όχι μη με πάρουν καλύτερα.ναι Κώστα να μιλήσουμε αλλά πώς θα στο στείλω;
-
manster
τελικα το οριο ηλικιας θα παει 28? αυτο εβγαλε ανακοινωθηκε τουλαχιστον
-
MARIOS24
Όχι δεν έχω κάνει κάτι πρώτη φορά έστειλα εδώ σ φόρουμ της 6κ ημουν
-
Επισκέπτης
Μαγκες αν θέλετε να αλλάξουν τα όρια ηλικίας από 28 σε 32 που ηταν στειλτε επιστολες μπας και πετυχουμε κάτι
Μπορείς να κάνεις εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο.
ucp.php?mode=register
Δεν θα σου πάρει πάνω από 1 λεπτό και είναι δωρεάν. Αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου θα μπορείς να ανταλλάξεις προσωπικά μηνύματα με οποιοδήποτε μέλος επιθυμείς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Alexgk, Rak95ghost και 10 επισκέπτες