Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αρα έχεις κάποιες ελπίδες! Αντε καλή επιτυχία .
φιλε που έγραψες τώρα το ξέρω κ εγώ ότι θα βγάλει νέα προκήρυξη αυτό προσπαθώ να πω στο παιδί αλλά οκ 

MARIOS24

Δημοσίευση από MARIOS24 »

Μπες Κ διάβασε τις ανακοινώσεις του υπουργείου Κ μη λες ανακρίβειες.πως να στο πω να το καταλάβεις τους περασμένους επιλαχόντες στα πκε θα τους πάρει όλους Κ θα κλείσουν οι προκηρύξεις αυτό λένε σ ουσία οι ανακοινώσεις Κ μετά το 2028 έως το 2030 προκηρύξεις εκτός ΑΣΕΠ ότι είπε Κ ο κωστας

Επισκέπτης

Μόνο αν υπάρξει κενή θέση θα τους πάρει! Εσύ δεν καταλαβαίνεις φίλε! Είσαι σε συννεφάκι. Περιμένεις από τέλη του 2024 στα οριστικά  κ έχουμε τέλη 2025 κ δεν έχουν καλέσει καν διοριστέους της προκήρυξης σου που είναι σίγουροι σίγουροι 
MARIOS24

Τι προϊστορικών προκήρυξεων;πρόσφατα μας κάλεσαν να δώσουμε Κ δηλαδή σ χτεσινή ανακοίνωση που λέει πλήρωση θέσεων χωρίς νέα προκήρυξη από πίνακα επιτυχόντων επιλαχόντων είναι μουφες;οκ ρε μάγκες νταξει 

Kostass11
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Kostass11 »

MARIOS24 έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 6:19 pm Μπες Κ διάβασε τις ανακοινώσεις του υπουργείου Κ μη λες ανακρίβειες.πως να στο πω να το καταλάβεις τους περασμένους επιλαχόντες στα πκε θα τους πάρει όλους Κ θα κλείσουν οι προκηρύξεις αυτό λένε σ ουσία οι ανακοινώσεις Κ μετά το 2028 έως το 2030 προκηρύξεις εκτός ΑΣΕΠ ότι είπε Κ ο κωστας

Το ότι μας το είπαν άτομα που μας εξέταζαν και ήταν υπεύθυνοι για τις προκηρύξεις και τις προσλήψεις ΑΣΕΠ και ήμασταν τετ α τετ που το ακούσαμε, αλλά πάλι δεν το καταλαβαίνεις εσύ επισκέπτη τότε δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αν ισχύει η δική σου θεωρία τότε θα το δούμε αργότερα. Εμείς πάντως γι'αυτό τον λόγο επιμένουμε ότι θα διοριστούν επιλαχόντες. 

MARIOS24

Ρε πας καλά πιο συννεφάκι;ρε άνθρωπε διάβασε που λέει χώρις νέα προκήρυξη πλήρωση θέσεων Κ να μην έχουν παρέλθει 24 μήνες από τα οριστικά ούτε χρόνο δεν έχουν κλείσει τα οριστικά ακόμα 
MARIOS24

25 Νοεμβρίου του 2024 τα οριστικά Κ λέει ίσχυει για δύο χρόνια οπότε μέχρι 25 Νοεμβρίου του 2026 θα είμαι σ συννεφάκι επισκέπτη  εσύ να δω που θα είσαι άσε ρε μάγκα θα δούμε τι θα βγει Κ τι οχι
Kostass11
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

MARIOS24 έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 6:26 pm Ρε πας καλά πιο συννεφάκι;ρε άνθρωπε διάβασε που λέει χώρις νέα προκήρυξη πλήρωση θέσεων Κ να μην έχουν παρέλθει 24 μήνες από τα οριστικά ούτε χρόνο δεν έχουν κλείσει τα οριστικά ακόμα 

Σε εμάς στην 9K δεν έχουν βγει ακόμα τα οριστικά  :D οπότε θα πάει σίγουρα τέλος 2027 μέχρι να λήξει η 9Κ. 
 Μάριε άστο δεν καταλαβαίνουν. Η συζήτηση δεν καταλήγει κάπου. 

Επισκέπτης

Είπαμε εμείς να μη σας πάρουν ρε παιδιά ; 
Φίλε εγώ πέρασα φέτος 9κ έδωσα Ιούνιο δοκιμασίες κ έδωσα κ δικαιολογητικά διορισμού για αποδοχή θέσης. Θες κάτι;   Λέμε τα πράγματα πώς έχουν! Κ τι είπαν από ΑΣΕΠ γιατί άλλα παιδιά δεν πέρασαν κ έπεσαν πολλά τηλέφωνα 

MARIOS24

Συγχαρητήρια άμα διορίστηκες ρε αδερφέ τις ανακοινώσεις του υπουργείου τον Ιούνιο που βγήκε Κ χτες τα διάβασες ρε μάγκα;;;τι σου είπαν ποιος το είπε ο καφετζής σ' καντίνα του ΑΣΕΠ 
MARIOS24

Εδώ ρε απάντησε μου το σημείο που έλεγε χτες ο υπουργός προστασίας του Πολίτη θα κάνει πλήρωση θέσεων σ εφημερίδα κυβερνήσεως χωρίς νέα προκήρυξη από πίνακα επιλαχόντων προηγούμενο διαγωνισμων με την προϋπόθεση να μην έχουν παρέλθει 24 μήνες από τα οριστικά το διάβασες ρε ναι η όχι;
Kostass11
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 6:31 pm Είπαμε εμείς να μη σας πάρουν ρε παιδιά ; 
Φίλε εγώ πέρασα φέτος 9κ έδωσα Ιούνιο δοκιμασίες κ έδωσα κ δικαιολογητικά διορισμού για αποδοχή θέσης. Θες κάτι;   Λέμε τα πράγματα πώς έχουν! Κ τι είπαν από ΑΣΕΠ γιατί άλλα παιδιά δεν πέρασαν κ έπεσαν πολλά τηλέφωνα 

Εμείς δεν λέμε ότι λες να μην μας πάρουν, αλλά λέμε ότι θα βγούνε νέες θέσεις και θα πάρουν από επιλαχόντες, νέα προκήρυξη θα βγει αργότερα. Τηλέφωνα αν  έπεσαν δεν ξέρω αλλά σίγουρα περάσαμε 171 άτομα τον Ιούνιο σύμφωνα με την λίστα. Είσαι σε κάποια λίστα από τις 2 και σε κάλεσαν να στείλεις δικαιολογητικά? Που σε έχουν διορίσει? Αφού ακόμα δεν έχουν βγει τα οριστικά. Μέχρι τις 22/9 γίνονταν ενστάσεις.

Επισκέπτης

Αν είσαι στους διοριστέους κ αν προκύψει κενή θέση ναι θα τους πάρουν. Το ρε κοψτο μικρούλη 
  Κώστα τι λες ; Χαμένα τα έχεις; 20 Αυγούστου βγήκε πίνακας διοριστέων 
Kostass11
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 6:38 pm Αν είσαι στους διοριστέους κ αν προκύψει κενή θέση ναι θα τους πάρουν. Το ρε κοψτο μικρούλη 
  Κώστα τι λες ; Χαμένα τα έχεις; 20 Αυγούστου βγήκε πίνακας διοριστέων 

Οκ, ποια θέση σε πήραν? 

Επισκέπτης

Εξωτερικος. Εσυ είσαι στα προσωρινά που βγήκαν; 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Alexgk, Rak95ghost και 10 επισκέπτες