Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 10, 2024 2:01 pm Σε αυτό για τα αποτέλεσματα που περιμένουμε ας μας απαντήσει ένας επιλαχών απο το '21 αν σε αυτούς βγήκανε αποτελέσματα για τα ψυχομετρικα!
Βγήκανε κανονικότατα ελάχιστες μερες μετά και εντός του μήνα που τελείωσαν (δεκεμβριο 2021)
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Kws »

Άμα είναι και άλλοι του 21 πίσω γιατί πήρε από εμάς; Δεν ξέρω πως λειτουργούν γιατί πάντως με τα μόρια δεν βγάζεις άκρη. Τωρα κάποια άτομα του 21 που πήρε έχουν κάτω από 700 μόρια. Αποτελέσματα στον ΑΣΕΠ δεν υπάρχουν που μπορούμε να τα δούμε Δεκέμβριος 21
Επισκέπτης

Kws έγραψε: Τρί Σεπ 10, 2024 2:55 pm Άμα είναι και άλλοι του 21 πίσω γιατί πήρε από εμάς; Δεν ξέρω πως λειτουργούν γιατί πάντως με τα μόρια δεν βγάζεις άκρη. Τωρα κάποια άτομα του 21 που πήρε έχουν κάτω από 700 μόρια. Αποτελέσματα στον ΑΣΕΠ δεν υπάρχουν που μπορούμε να τα δούμε Δεκέμβριος 21
Είναι πολύ απλά τ πραγματα αν κάποιοι του 21 είχαν δηλώσει 1 περιοχή και ζητουσαν 3 θεσεις εκεί και ηταν 5ος δεν μπαίνει και ας εχει και 900 μορια
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

Παιδιά υπάρχουν επιλαχοντες του 21 ακόμα εγώ είμαι ένας απ' αυτούς. Ειχα επιλέξει μόνο 2 φυλακές οι οποίες δεν έχουν κενα αλλά έχει βγάλει μια θέση τώρα στις 50 καινούριες. Ξεχωριστα αποτελέσματα για τα ψυχοτεχνικα ούτε το 21 βγάλανε. Οταν βγάλουν τα αποτελέσματα τότε θα αναρτηθούν πίνακες με απορριπτέος δοριστεους και εν δυνάμει δοριστεους
Επισκέπτης

Zxd έγραψε: Τρί Σεπ 10, 2024 8:44 pm Παιδιά υπάρχουν επιλαχοντες του 21 ακόμα εγώ είμαι ένας απ' αυτούς. Ειχα επιλέξει μόνο 2 φυλακές οι οποίες δεν έχουν κενα αλλά έχει βγάλει μια θέση τώρα στις 50 καινούριες. Ξεχωριστα αποτελέσματα για τα ψυχοτεχνικα ούτε το 21 βγάλανε. Οταν βγάλουν τα αποτελέσματα τότε θα αναρτηθούν πίνακες με απορριπτέος δοριστεους και εν δυνάμει δοριστεους
Μπορεί και να έχεις δίκιο... Ενώ και εγω ειμαι απο το 21 διαβεβαιωνα ότι εβγαλε... Ενδεχομένως να με ειδα κατευθείαν στο προσωρινα ως επιλαχων και να καταλαβα ότι πέρασα. Συγνώμη για την οποία παραπληροφορηση...
Επισκέπτης

Αρα υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι κομμενοι στα ψυχοτεχικα. Αφου δεν εβγαλαν οτι θα βγαλουν αποτελεσματα.
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

Σίγουρα όταν θα βγουν τα αποτελέσματα θα βγει ένα πίνακας με απορριπτέους. Εκει θα αναγράφεται ο αριθμός μητρώου του διαγωνιζομενου και δίπλα θα έχει και τν αιτιολογία που κόπηκε κάποιος.
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

Παιδιά μήπως έχουμε καπΟι νεο
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Kws »

Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει περίπτωση λέτε οι επίτροποι για τον μήνα Σεπτέμβριο ΑΣΕΠ να ήταν για τις 37 θέσεις και για τις 50 άγνωστο ακόμη
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Kws »

Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει περίπτωση λέτε οι επίτροποι για τον μήνα Σεπτέμβριο ΑΣΕΠ να ήταν για τις 37 θέσεις και για τις 50 άγνωστο ακόμη
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

Δεν νομίζω στ διαύγεια έλεγε για τν 6κ2018 για τν έκδοση αποτελεσμάτων για τις 50 θεσεις και όχι για 37 αναπληρώσεις
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Kws »

Zxd έγραψε: Τετ Σεπ 11, 2024 2:51 pm Δεν νομίζω στ διαύγεια έλεγε για τν 6κ2018 για τν έκδοση αποτελεσμάτων για τις 50 θεσεις και όχι για 37 αναπληρώσεις
Ναι σωστά τώρα τι είδα
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

Έχει κάποια ενημέρωση κάποιος;
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Kws »

Το μόνο θετικό είναι πως θα βγουν Σεπτεμβρίο παιδιά δεν χρειαστεί να περιμένουμε άλλο
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Kws έγραψε: Πέμ Σεπ 12, 2024 12:17 pm Το μόνο θετικό είναι πως θα βγουν Σεπτεμβρίο παιδιά δεν χρειαστεί να περιμένουμε άλλο
Είναι σίγουρο για Σεπτέμβριο; Γιατί και εγώ για Σεπτέμβριο άκουσα αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάτι χαχαχα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες