Βγήκανε κανονικότατα ελάχιστες μερες μετά και εντός του μήνα που τελείωσαν (δεκεμβριο 2021)
Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Άμα είναι και άλλοι του 21 πίσω γιατί πήρε από εμάς; Δεν ξέρω πως λειτουργούν γιατί πάντως με τα μόρια δεν βγάζεις άκρη. Τωρα κάποια άτομα του 21 που πήρε έχουν κάτω από 700 μόρια. Αποτελέσματα στον ΑΣΕΠ δεν υπάρχουν που μπορούμε να τα δούμε Δεκέμβριος 21
Είναι πολύ απλά τ πραγματα αν κάποιοι του 21 είχαν δηλώσει 1 περιοχή και ζητουσαν 3 θεσεις εκεί και ηταν 5ος δεν μπαίνει και ας εχει και 900 μοριαKws έγραψε: Τρί Σεπ 10, 2024 2:55 pm Άμα είναι και άλλοι του 21 πίσω γιατί πήρε από εμάς; Δεν ξέρω πως λειτουργούν γιατί πάντως με τα μόρια δεν βγάζεις άκρη. Τωρα κάποια άτομα του 21 που πήρε έχουν κάτω από 700 μόρια. Αποτελέσματα στον ΑΣΕΠ δεν υπάρχουν που μπορούμε να τα δούμε Δεκέμβριος 21
Παιδιά υπάρχουν επιλαχοντες του 21 ακόμα εγώ είμαι ένας απ' αυτούς. Ειχα επιλέξει μόνο 2 φυλακές οι οποίες δεν έχουν κενα αλλά έχει βγάλει μια θέση τώρα στις 50 καινούριες. Ξεχωριστα αποτελέσματα για τα ψυχοτεχνικα ούτε το 21 βγάλανε. Οταν βγάλουν τα αποτελέσματα τότε θα αναρτηθούν πίνακες με απορριπτέος δοριστεους και εν δυνάμει δοριστεους
Μπορεί και να έχεις δίκιο... Ενώ και εγω ειμαι απο το 21 διαβεβαιωνα ότι εβγαλε... Ενδεχομένως να με ειδα κατευθείαν στο προσωρινα ως επιλαχων και να καταλαβα ότι πέρασα. Συγνώμη για την οποία παραπληροφορηση...Zxd έγραψε: Τρί Σεπ 10, 2024 8:44 pm Παιδιά υπάρχουν επιλαχοντες του 21 ακόμα εγώ είμαι ένας απ' αυτούς. Ειχα επιλέξει μόνο 2 φυλακές οι οποίες δεν έχουν κενα αλλά έχει βγάλει μια θέση τώρα στις 50 καινούριες. Ξεχωριστα αποτελέσματα για τα ψυχοτεχνικα ούτε το 21 βγάλανε. Οταν βγάλουν τα αποτελέσματα τότε θα αναρτηθούν πίνακες με απορριπτέος δοριστεους και εν δυνάμει δοριστεους
Αρα υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι κομμενοι στα ψυχοτεχικα. Αφου δεν εβγαλαν οτι θα βγαλουν αποτελεσματα.
Σίγουρα όταν θα βγουν τα αποτελέσματα θα βγει ένα πίνακας με απορριπτέους. Εκει θα αναγράφεται ο αριθμός μητρώου του διαγωνιζομενου και δίπλα θα έχει και τν αιτιολογία που κόπηκε κάποιος.
Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει περίπτωση λέτε οι επίτροποι για τον μήνα Σεπτέμβριο ΑΣΕΠ να ήταν για τις 37 θέσεις και για τις 50 άγνωστο ακόμη
Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει περίπτωση λέτε οι επίτροποι για τον μήνα Σεπτέμβριο ΑΣΕΠ να ήταν για τις 37 θέσεις και για τις 50 άγνωστο ακόμη
Δεν νομίζω στ διαύγεια έλεγε για τν 6κ2018 για τν έκδοση αποτελεσμάτων για τις 50 θεσεις και όχι για 37 αναπληρώσεις
Το μόνο θετικό είναι πως θα βγουν Σεπτεμβρίο παιδιά δεν χρειαστεί να περιμένουμε άλλο
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 64
Είναι σίγουρο για Σεπτέμβριο; Γιατί και εγώ για Σεπτέμβριο άκουσα αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάτι χαχαχαKws έγραψε: Πέμ Σεπ 12, 2024 12:17 pm Το μόνο θετικό είναι πως θα βγουν Σεπτεμβρίο παιδιά δεν χρειαστεί να περιμένουμε άλλο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες