Πάρα πολύ καλή ερώτηση. Λοιπόν και μένα με έχει απασχολήσει. Σύμφωνα με την προκήρυξη ναι, μετά την 5ετία γίνεσαι μόνιμος και νομίζω ναι η ΕΜΑΚ έχει αυτό το όριοΠΡΕΒΕ έγραψε: Παιδια καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους.2 ερωτησεις εχω.1) Μπορει καποιος να μου απαντησει εαν μετα την 5ετεια επερχεται μονιμοποιηση;(εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη) Οπως στους ειδ. Φρουρους πχ.2) η Ε. Μ. Α. Κ εχει οριο ηλικιας και αυτη το 29 ετος;
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 53
handballer έγραψε:Πάρα πολύ καλή ερώτηση. Λοιπόν και μένα με έχει απασχολήσει. Σύμφωνα με την προκήρυξη ναι, μετά την 5ετία γίνεσαι μόνιμος και νομίζω ναι η ΕΜΑΚ έχει αυτό το όριοΠΡΕΒΕ έγραψε: Παιδια καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους.2 ερωτησεις εχω.1) Μπορει καποιος να μου απαντησει εαν μετα την 5ετεια επερχεται μονιμοποιηση;(εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη) Οπως στους ειδ. Φρουρους πχ.2) η Ε. Μ. Α. Κ εχει οριο ηλικιας και αυτη το 29 ετος;
Το φεκ που ειχε βγει γραφει ακριβως αυτο:8. Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, τουλάχιστον
απόφοιτοι Λυκείου, οι οποίοι κατά το χρόνο πρόσληψής
τους δεν είχαν υπερβεί το 40ό έτος της ηλικίας τους,
μπορούν να ζητήσουν, αντί της ανανέωσης της θητείας
τους, να ενταχθούν στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπι−
κό με το βαθμό του Πυροσβέστη, εφόσον κριθούν ικανοί
από το αρμόδιο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Πυροσβεστών.
handballer έγραψε:Πάρα πολύ καλή ερώτηση. Λοιπόν και μένα με έχει απασχολήσει. Σύμφωνα με την προκήρυξη ναι, μετά την 5ετία γίνεσαι μόνιμος και νομίζω ναι η ΕΜΑΚ έχει αυτό το όριοΠΡΕΒΕ έγραψε: Παιδια καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους.2 ερωτησεις εχω.1) Μπορει καποιος να μου απαντησει εαν μετα την 5ετεια επερχεται μονιμοποιηση;(εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη) Οπως στους ειδ. Φρουρους πχ.2) η Ε. Μ. Α. Κ εχει οριο ηλικιας και αυτη το 29 ετος;
Στ. Ανάβαση - κατάβαση σε ολκωτή πυροσβεστική κλίμακα σε ύψος εννέα (9) μέτρων, τοποθετημένη σε
πυροσβεστικό πύργο ασκήσεων σε χρόνο το αργότερο 1΄ και 50΄΄ (μία προσπάθεια).
Ξέρει κανείς τι είναι η ολκωτή πυροσβεστική κλίμακα τοποθετημένη σε
πυροσβεστικό πύργο ασκήσεων ;
hackertom έγραψε:Στ. Ανάβαση - κατάβαση σε ολκωτή πυροσβεστική κλίμακα σε ύψος εννέα (9) μέτρων, τοποθετημένη σε
Αν έχεις δει από κανα μάστορα, μια σκάλα που ανοίγει "συρταρωτά" - στημένη στον πύργο. Το πιο άνετο αγώνισμα, αν δεν έχεις καραμπινάτη υψοφοβία. Ακόμα θυμάμαι ένα τύπο που είχε ανέβει ως πάνω και κόλησε εκεί.
ΟΚ κατάλαβα... Ευχαριστώ been there
Να μην έχουν καταδικασθεί, έστω και με οριστική απόφαση, για τέλεση ή απόπειρα κακουργήματος ήΜΑΝΟΣ έγραψε:Γειας. Ποινικο μητρωο χρειαζετε παιδια; Κοιτανε μονο απολυτηριο η τον βαθμο; Και τελος τελικα δεν εχοθν σχεση τα ενσυμα γ κατηγοριας ετσι; Σας ευχαριστω
για έγκλημα ανυποταξίας, λιποταξίας, προσβολής του πολιτεύματος, προσβολής κατά της πολιτειακής
εξουσίας, Πλαστογραφίας, Ψευδορκίας, Ψευδούς καταμήνυσης, Ψευδούς ανωμοτής κατάθεσης,
παράβασης καθήκοντος, Ανθρωποκτονίας εκτός της προερχόμενης από αμέλεια, Συκοφαντικής
δυσφήμισης, κλοπής, εκβίασης, απάτης, υπεξαίρεσης (κοινή και στην υπηρεσία), απιστίας, αλητείας,
καταπίεσης, Ναρκωτικών, Κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της
γενετήσιας ζωής εμπρησμό (με πρόθεση ή από αμέλεια) ή οποιουδήποτε άλλου εγκλήματος από δόλο
τελεσθέντος για το οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών. Επίσης, Να μην
έχουν παραπεμφθεί σε δίκη ή εγκλεισθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για κακούργημα ή κάποιο από
τα πλημμελήματα αυτά. Υποψήφιοι που έχουν παραπεμφθεί σε δίκη δια βουλεύματος, επιτρέπεται να
υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, αλλά δεν κατατάσσονται στο Πυροσβεστικό Σώμα, αν
είναι επιτυχόντες, Εφόσον δεν έχει εκδοθεί μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης κατάταξης
αμετάκλητο αθωωτικό βούλευμα ή απόφαση. Ο όρος καταδίκη περιλαμβάνει και την καταδίκη σε
ποινικό σωφρονισμό για τα εγκλήματα που αποτελούν κώλυμα κατάταξης.
Καλησπέρα... Είμαι γεννημένος το 81... Να το ξεχάσω, ε;
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Το οριο ηλικιας ειναι 19-29 για ιδιωτες.
Τα αθληματα ειναι στο τελος πως παει η σειρα?
Η σειρά είναι-καταθέτεις χαρτιά, μετράνε ύψος-βαθμολόγηση αντικειμενικών κριτηρίων-υγειονομικές εξετάσεις-ψυχοτεχνικά τεστ-αθλητικές δοκιμασίες.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
magic bus έγραψε:Η σειρά είναι-καταθέτεις χαρτιά, μετράνε ύψος-βαθμολόγηση αντικειμενικών κριτηρίων-υγειονομικές εξετάσεις-ψυχοτεχνικά τεστ-αθλητικές δοκιμασίες.
Εχω την εντυπωση οτι πρωτα ειναι τα ψυχοτεχνικα και μετα οι υγειονομικες...
Μια βάρδια η ζωή μου...
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 53
δυστυχώς φίλε... [8 (]ask έγραψε: Καλησπέρα... Είμαι γεννημένος το 81... Να το ξεχάσω, ε;
Καλησπέρα σε όλους! Μια απορία... Σαν πτυχίο αγγλικών αναγνωρίζεται μόνο το cambridge και michigan; Βάση του άρθρου 28 του Π. Δ.50-2011... Αν πχ κάποιος είναι κάτοχος toeic; Ας απαντήσει μόνο όποιος γνωρίζει...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Ρε παιδια οι ελξεις τελικα ειναι με την ευκολη η με την δυσκολη λαβη;
και κατι ακομη για τους ιδιωτες ισχυει το 60-40 αυτο ομως τι σημαινει; Να πω ενα πχ καποιος με διπλωμα γ εχει 2500 μορια αλλα δεν περναει στην κατηγορια των 60% αρα παει στην κατηγορια των 40% σωστα; \ομως στην κατηγορια αυτη θα παει με 2500 μορια η με 2200 (δηλαδα -300 απο το δῑ πλωμα);
και κατι ακομη για τους ιδιωτες ισχυει το 60-40 αυτο ομως τι σημαινει; Να πω ενα πχ καποιος με διπλωμα γ εχει 2500 μορια αλλα δεν περναει στην κατηγορια των 60% αρα παει στην κατηγορια των 40% σωστα; \ομως στην κατηγορια αυτη θα παει με 2500 μορια η με 2200 (δηλαδα -300 απο το δῑ πλωμα);
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες