Χούντα - Δικτατορία
Χούντα - Δικτατορία
Μα ο λαος τους βγαζει. Δεν θελω να το παω οτι αυτες οι οικογενειες εχουν μελη στην λεσχη μπιλντενμπερκ ουτε σε συνομωσιες. εγω νομιζω οτι ο περισσοτερος κοσμος ειναι πολιτικα αιχμαλωτος.
διοτι εχει μια υποσχεση για δουλεια για τον εαυτο του η το παιδι του, εχει υποσχεση για μια αυξηση, για νομιμοποιηση των αυθαιρετων και αλλα πολλα θα θα θα.
διοτι εχει μια υποσχεση για δουλεια για τον εαυτο του η το παιδι του, εχει υποσχεση για μια αυξηση, για νομιμοποιηση των αυθαιρετων και αλλα πολλα θα θα θα.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 12
Χούντα - Δικτατορία
Ο λαός είναι πάντα αυτός που έχει την δύναμη και είναι ο βασικός υπεύθυνος και όχι απαραίτητα στην δημοκρατία, αλλά γενικότερα.
Χούντα - Δικτατορία
δεν είμαι εισαγγελέας για να κατηγορήσω κανεναν. Απλή διαπίστωση έκανα ! Ελπίζω να μην σου έθιξα κανέναν από τους 2Markos_Hdi έγραψε:Να καταλάβω κάτι για να δω αν έχω καταλάβει καλά ή αν έχω παρεξηγήσει.
Ποιον ακριβώς κατηγορείς για το ότι αν δεν λέγεσαι Καραμανλής ή Παπανδρέου, δεν γίνεσαι πρωθυπουργός;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Χούντα - Δικτατορία
Και να ρωτησω παλι εγω. Ειμαστε απολυτα σιγουροι, οτι οι κυβερνησεις που βγαινουν, ειναι αυτες που ψηφιζουμε; Να θυμηθουμε τα πλαστα αποτελεσματα μεχρι και στις πλεων "αδιαβλητες" εκλογες των ΗΠΑ το 2004; Γιατι δεν μπορει να ειμαστε τοσο βοδια πια. Δεν μπορω να το χωνεψω βρε αδελφε...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 12
Χούντα - Δικτατορία
Εντελώς δυστυχώς είμαστε. Δες και μόνο τις επιλογές μας σε μικρότερη κλίμακα και θα καταλάβεις. Δημάρχους, Νομάρχες, βουλευτές της επαρχίας.
Χούντα - Δικτατορία
Η οικογενειοκρατία των πρωθυπουργών έχει περάσει και στο αμέσως επόμενο επίπεδο. Οι τέως και νυν βουλευτές αποχωρούν και στην θέση τους "βγάζουν" τα παιδιά τους και τα ανήψια τους. Το ίδιο ισχύει και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στην αμερική ο μπους βγήκε με νοθεία εις βάρος του gore μετά από κλεψιά στις εκλογές της φλώριντα όπυ κυνερνήτης ήταν ο αδερφός του... ! Το θέμα είναι ότι στην αμερική εννοείτε ότι δεν δύναται να κυβερνάει ο βλάκας ο μπους. Αλλοι ελέγχουν την αμερική εδώ και πολλές δεκαετίες...
Χούντα - Δικτατορία
Δεν ξέρω ρε φίλε πάντως δεν είναι δυνατόν να είναι πλανητάρχης ο βλάκας ο μπους. Αποκλείεται αυτός ο χαλβάς να κυβερνούσε το κόσμο. Ακούω πολλά χρόνια από μικρός ότι η στοά κυβερνάει τα πάντα. Ε ποιά είναι αυτή η στοά; Η bildeberg; Η μασονεία; Οι εβραίοι; Η λευκή αδελφότητα; Δεν είμαι σίγουρος πάντως κάτι έχει να κάνει με την παγκοσμιοποίηση. Μάλιστα ακούγεται έντονα ότι η αμερική πάει για κατάργηση του $$$ και προωθούν ένα καινούριο νόμισμα το οποίο ήδη υπολογίζεται στο ΔΝΤ ώς μέσος όρος $, ?, λίρας και γιέν. Το να λές γενικά και αόριστα περί συνομοσιών εμένα δε μου λέει τίποτα. Μπορείς να μου απαντήσεις τι μας ψεκάζουν εδώ και χρόνια και γιατί όσες ερωτήσεις έγιναν στους αρμόδιους κυβερνητικούς εντός και εκτός βουλής σε όλες της χώρες της ευρώπης ποτέ δεν δόθηκε απάντηση;
Χούντα - Δικτατορία
Κοιτα δεν γνωριζω και πολλα περι στοων αλλα ξερω οτι οι τεκτονες ηταν οι ποιο δυνατοι μεχρι που εμφανιστηκε η λεσχη μπιλντερμπερκ. Με πολλους εξεχοντες ελληνες και οι 2.
σιγουρα δεν κανει ο μπους αλλα μπωρει καλιστα να κανει ενα συμβουλιο και απο οτι ξερω η γερουσια και το κογκρεσο εχουν μεγαλη εξουσια στης υπα.
μεγαλη επιροη εχουν και εταιριες με παγκοσμια συμφεροντα και με προηπολογισμου τοσο μεγαλου οσο ενα κρατος.
σιγουρα δεν κανει ο μπους αλλα μπωρει καλιστα να κανει ενα συμβουλιο και απο οτι ξερω η γερουσια και το κογκρεσο εχουν μεγαλη εξουσια στης υπα.
μεγαλη επιροη εχουν και εταιριες με παγκοσμια συμφεροντα και με προηπολογισμου τοσο μεγαλου οσο ενα κρατος.
Χούντα - Δικτατορία
Για το ψεκασμα εχω γραψει την αποψη μου σε αλλο θεμα νομιζω στα ουφο.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Χούντα - Δικτατορία
Μεταπολεμικα ειναι το πιο θληβερο γεγονος στην ιστορια της Ελλάδασ...
Χούντα - Δικτατορία
Δημοκρατια; ΧαχχΑΧαχαχαχ καλο αστειο.
Εγω γιατι νομιζω οτι τα τελευταια 30 + χρονια μας κυβερνανε 3 οικογενειες.
Εκτος εαν θεωρουν το κυβερνηλικι κληρονομικο προσον.
Εγω γιατι νομιζω οτι τα τελευταια 30 + χρονια μας κυβερνανε 3 οικογενειες.
Εκτος εαν θεωρουν το κυβερνηλικι κληρονομικο προσον.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Χούντα - Δικτατορία
Οι πολιτικοι ειναι ολοι ψευτες κλεφτες υποκριτες. Ειναι ο καρκινος της χωρας. Υπουλοι και γλοιωδης αλλαζουν πεποιθησεις σαν τις καμπιες και οταν ερθει ξανα τα ορνια να ψηφισουν πιανουν παλι τις υποσχεσεις και τις αερολογιες που δεν πιστευουν ουτε καν στο ελαχιστο. ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΛΟΙ
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Χούντα - Δικτατορία
Πολύ σωστός kampf. Όλοι τους ανεξαιρέτως είναι υποκριτές και εχθροί του έθνους αλλά και αυτοί που τους ψηφίζουν δεν είναι καλύτεροι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες