To forum αναβαθμίστηκε
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 15
To forum αναβαθμίστηκε
Μια παρεξηγηση, η οποια ευτυχως λυθηκε. Δυστυχως ο γραπτος λογος δεν εχει την αμεσοτητα του προφορικου, με συνεπεια πολλες φορες να ειναι παρεξηγησιμος. Η παρατηρηση του yandr, τουλαχιστον εκ πρωτης οψεως, οπως τη διαβασα εγω δεν περιειχε δοση ειρωνιας. Η illy δεν το καταλαβε καλα-διολου παρεξηγησιμο και αυτο και εγω θα μπορουσα να το κανω και ο οποιοσδηποτε-και φτασαμε σε αυτο το σημειο. Μια παρατηρηση μονο. Αγαπητε Αιαντα οι χαρακτηρισμοι σου, οσο και αν ειμαι σιγουρος οτι εγιναν με χιουμοριστικη διαθεση, μπορουν ευκολα να διαστρεβλωθουν και να κανουν μια συζητηση πεδιο αντιπαραθεσεων. Πιστευω οτι στο μελλον πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι και ιδιαιτερα με ατομα που δεν γνωριζουμε. Φιλικα παντα, Βελλερεφοντης.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
To forum αναβαθμίστηκε
Γιαννη δεν το ερμηνευσα σαν ειρωνικη απαντηση... Απλα γελασα με την illy μου φανηκε, αυθορμητα, παραπονιαρικη μπουμπουκα... Αρε ΣΟΥ μονο εσυ με καταλαβαινεις... Ο γιωργος ειναι "αρσενικος" και καλο ειναι να ακουγονται και να μην παρεξηγουνται...illy αμα σε πιασω θα σε μαυρισω "... Γιαννη Καλε μου... Και. Στους αλλους κυριους... Αναλογως"... Μαιμου!(θελουμε και chat χα χα χα).
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 36
To forum αναβαθμίστηκε
μαθε αγορι μου οτι ειμαι απο τα μελη που εκτιμα ιδιαιτερως ο Γιαννης! Κ για δες απο ποτε ειμαι μελος εγω κ απο ποτε εσυ! Και σου ζητω να μην αναφερθεις ποτε ξανα προς το προσωπο μου...
Dum spiro spero
To forum αναβαθμίστηκε
Τέλος πάντων,no harm done ...
-
- Ταξίαρχος
To forum αναβαθμίστηκε
Γιαννη Καλε μου... Και. Στους αλλους κυριους... Αναλογως"... Μαιμου!(θελουμε και chat χα χα χα).
Θα μπορουσες να μου εξηγησεις αυτο, σε παρακαλω;
Θα μπορουσες να μου εξηγησεις αυτο, σε παρακαλω;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
To forum αναβαθμίστηκε
αυτο αστο να το πει ο Γιαννης...illy έγραψε:μαθε αγορι μου οτι ειμαι απο τα μελη που εκτιμα ιδιαιτερως ο Γιαννης! Κ για δες απο ποτε ειμαι μελος εγω κ απο ποτε εσυ! Και σου ζητω να μην αναφερθεις ποτε ξανα προς το προσωπο μου...
To forum αναβαθμίστηκε
τωρα διαβασα τον vele. Ναι το καταλαβα, δεν θα ξαναγινει.illy συγνωμη.Velerefontis έγραψε:Μια παρεξηγηση, η οποια ευτυχως λυθηκε. Δυστυχως ο γραπτος λογος δεν εχει την αμεσοτητα του προφορικου, με συνεπεια πολλες φορες να ειναι παρεξηγησιμος. Η παρατηρηση του yandr, τουλαχιστον εκ πρωτης οψεως, οπως τη διαβασα εγω δεν περιειχε δοση ειρωνιας. Η illy δεν το καταλαβε καλα-διολου παρεξηγησιμο και αυτο και εγω θα μπορουσα να το κανω και ο οποιοσδηποτε-και φτασαμε σε αυτο το σημειο. Μια παρατηρηση μονο. Αγαπητε Αιαντα οι χαρακτηρισμοι σου, οσο και αν ειμαι σιγουρος οτι εγιναν με χιουμοριστικη διαθεση, μπορουν ευκολα να διαστρεβλωθουν και να κανουν μια συζητηση πεδιο αντιπαραθεσεων. Πιστευω οτι στο μελλον πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι και ιδιαιτερα με ατομα που δεν γνωριζουμε. Φιλικα παντα, Βελλερεφοντης.
-
- Ταξίαρχος
To forum αναβαθμίστηκε
αιας έγραψε:τωρα διαβασα τον vele. Ναι το καταλαβα, δεν θα ξαναγινει.illy συγνωμη.Velerefontis έγραψε:Μια παρεξηγηση, η οποια ευτυχως λυθηκε. Δυστυχως ο γραπτος λογος δεν εχει την αμεσοτητα του προφορικου, με συνεπεια πολλες φορες να ειναι παρεξηγησιμος. Η παρατηρηση του yandr, τουλαχιστον εκ πρωτης οψεως, οπως τη διαβασα εγω δεν περιειχε δοση ειρωνιας. Η illy δεν το καταλαβε καλα-διολου παρεξηγησιμο και αυτο και εγω θα μπορουσα να το κανω και ο οποιοσδηποτε-και φτασαμε σε αυτο το σημειο. Μια παρατηρηση μονο. Αγαπητε Αιαντα οι χαρακτηρισμοι σου, οσο και αν ειμαι σιγουρος οτι εγιναν με χιουμοριστικη διαθεση, μπορουν ευκολα να διαστρεβλωθουν και να κανουν μια συζητηση πεδιο αντιπαραθεσεων. Πιστευω οτι στο μελλον πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι και ιδιαιτερα με ατομα που δεν γνωριζουμε. Φιλικα παντα, Βελλερεφοντης.
Kαι εγω καταλαβα τι εννοουσες. Οκ λυθηκε το θεμα
-
To forum αναβαθμίστηκε
illy συχωρεσε το φιλαρακι μου γιατι αν δεν το κανεις το βραδυ δεν θα μπορεσω να κοιμηθω... 

- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
To forum αναβαθμίστηκε
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:illy συχωρεσε το φιλαρακι μου γιατι αν δεν το κανεις το βραδυ δεν θα μπορεσω να κοιμηθω...
Τι πίνετε ορισμένοι...

-
- Ταξίαρχος
To forum αναβαθμίστηκε
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε: illy συχωρεσε το φιλαρακι μου γιατι αν δεν το κανεις το βραδυ δεν θα μπορεσω να κοιμηθω...
Kαλυτερα να κοψεις την ειρωνια. Φιλικη συμβουλη. Δεν ειναι ομορφο να υπαρχουν αντιπαραθεσεις μεταξυ μελων
-
To forum αναβαθμίστηκε
συμφωνω...Velerefontis έγραψε:ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε: illy συχωρεσε το φιλαρακι μου γιατι αν δεν το κανεις το βραδυ δεν θα μπορεσω να κοιμηθω...
Kαλυτερα να κοψεις την ειρωνια. Φιλικη συμβουλη. Δεν ειναι ομορφο να υπαρχουν αντιπαραθεσεις μεταξυ μελων

-
- Ταξίαρχος
To forum αναβαθμίστηκε
Αφου συμφωνεις, ελπιζω να το κανεις και πραξη. Ευχαριστω
-
To forum αναβαθμίστηκε
το ιδιο και η illy...Velerefontis έγραψε:Αφου συμφωνεις, ελπιζω να το κανεις και πραξη. Ευχαριστω
-
- Ταξίαρχος
To forum αναβαθμίστηκε
Να εισαι σιγουρος, οτι θα το κανει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες