Αποχωρήσεις ΕΠ.ΟΠ 7ης σειράς
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Και βέβαια θα τα ξανακάνεις τα χαρτιά σου Γιώτα... Και τι να λέει που το γράφει η προκήρυξη; ; Γιστί το τηρούν; ; Απλά βρήκαν "πάτημα" για να κόβουν γυναίκες και δη εκείνες που δεν είχαν δυνατό μέσον... Σαφέστατα και θα συνεχίσεις να προσπαθείς μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου! Καλή επιτυχία σου εύχομαι
Όχι πιστεύεις ότι υπάρχουν, σου λέω ότι είναι ήδη μέσα γυναίκες που δεν έχουν το ύψος και δεν μιλάω μόνο για φέτος αλλά και προηγούμενες χρονιές

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 15
και συμπληρωνω και λεω Για να μη διαιωνιζουμε το 8εμα του υψους που μονο ενα κριτηριο αποτελει αν 8ελεις ΓΙΩΤΑ προσπα8ησε να κανεις μονοζυγο Η οτιδηποτε αλλο... Απλα για να εισαι οκ εσυ... Ειναι ηδη γνωστο οτι αν εχεις (αν8ρωπο να σε σμπρωξει... ) οκ δε χρειαζεται Μη σου πω να εμφανιστεις κιολας... Για τετοια Κατασταση μιλαμε... Αλλα Καλο 8α ηταν Εμεις οι ιδιοι Να αρχισουμε Και να αντιμετωπιζουμε ολοι αυτη την κατασταση... Αποψη μου... φιλικα Παντα...
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Δεν ξερω εμμα γιατι δεν μπορω να επικοινωνω συχνα μαζι της παντος διαβαζουν γιατι δεινουν τεστεμμα έγραψε:Ελλη γεια σου! Ειμαι καινουργια στο φορουμ. Η φιλη σου που ειναι μεσολογγι τι ειδικοτητα ειναι; Ενδιαφερομαι για επιμελητης χρηματικου που ειναι στο μεσολογγι. Μηπως μπορεις να την ρωτησεις αν εχουν φυγει απο αυτη την ειδικοτητα; Ευχαριστω!
Ελλη σε ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντησες γιατι καθομαι σε αναμενα καρβουνα αυτο το διαστημα! Καταλαβαινεις! Παντως αν μπορεσεις και επικοινωνησεις μαζι της προσπαθησε να μαθεις τι γινετε με τις αποχωρησεις στο οικονομικο! Ευχαριστω προκαταβολικα
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
εμμα μηλησα μαζι της εχθες τρεχουν συνεχεια ριχνουν βολες και κανουν υπηρεσιεσ. Δεν ξερουν απο που φευγουν γιατι ειναι ολα μαζι τα σωματαεμμα έγραψε:Ελλη σε ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντησες γιατι καθομαι σε αναμενα καρβουνα αυτο το διαστημα! Καταλαβαινεις! Παντως αν μπορεσεις και επικοινωνησεις μαζι της προσπαθησε να μαθεις τι γινετε με τις αποχωρησεις στο οικονομικο! Ευχαριστω προκαταβολικα
Ελλη σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ! Και οποιος αλλος γνωριζει κατι για επιμελητες χρηματικου, αν υπαρχουν αποχωρισεις ας ενημερωσει!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Kanenas για αποχωρισεις για πςεζικο και αμα ξερει ποτε περιπου ειδοποιουν τους επιλαχωντες Και αμα τα ανακοινωνουν στο ιντερνετ; ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
Μην στεναχωριεσαι κουκλιτσα... Για ολους εχει ο θεος. Δυστηχος αυτο ειναι το κρατος μας. Η χωρα του βισματος και τις αδικιας. Δεν μπορουμε να αλαξουμε κατι. Αλλοι πολεμουν με βισμα. Ομως πιο κερδισμενοι ειναι αυτοι που παλευουν με πιστη. Απλα να ελπιζεις και να μην το βαλεις κατω. Ολα καλα θα σου πανε στο τελος.tzovana18 έγραψε:Αυτο ακριβως ειναι το γαμωτο στερουν την θεσει σε καποιον που πραγματικα το θελει με την ψυχη του, στεναχωριθηκα που δν περασα και ειμαι επιλαχων [η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια]μπορει να με καλεσουν και εμενα στην ρεντινα! Που λες εγω δν ηθελα δηλ ειδικοτητα καθησιου ηθελα μαχιμοι να ειμαι στο ποδι να λεω οτι κατι κανω που παιρνω αυτα τα χρηματα να ηδρωνω και να λεω οτι τα αξιζω ρε γαμωτο, τελειωσα στην σχολη μου μηχανικος οχηματων συστηματων και ηλεκτρολογιας μου αρεσε παρα πολυ και αυτο και το διαλεξα να σπουδασω αυτο το επαγγελμα για τον στρατο να εμπαινα με αυτη την ειδικοτητα αλλα που να ξερα... δυσκολα παιρνουν γυναικες σε τετοιες θεσεισ... Ισως γιατι Η Ελλάδα και οι Νατρες της δν ειναι ακομα ετοιμοι να αποδεχτουν γυναικες σε τετοιες θεσεις και αυτο με πληγωνει πολυ! Αλλα τι να κανεισ... Δν μπορεις να κανεις κατι και αλεξιπτωτα ηθελα οσο τιποτα να μπω και να κανω ππτωση οσο αυτο και αν αυτο ακουγεται παραξενο για καποιους αντρες!

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ρε παιδια εχουμε κανενα νεο απο τους επιτυχωντες... Τι κανουν πως τα περνανε, πως ειναι μεσα... Αμα εχει αποχωρησει κανεις... Αν εχει καποιος καποιο φιλο μεσα ας του τηλεφωνησει για να μαθουμε...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Παιδια γεια χαρα
μιλισα με τισ κολιτεσ μου και μου ειπανε αυτεσ ειναι γρεβεννα υδικοτιτα υπιρετησ ελαφρου οπλισμου μονο 7 αντρεσ φιγανε και γυναικα η θεσεισ καλιφθικα ιδι απο αλλουσ
μιλισα με τισ κολιτεσ μου και μου ειπανε αυτεσ ειναι γρεβεννα υδικοτιτα υπιρετησ ελαφρου οπλισμου μονο 7 αντρεσ φιγανε και γυναικα η θεσεισ καλιφθικα ιδι απο αλλουσ
-
- Επιλοχίας
7 αντρεσ φυγανε και μια γυναικα απο γρεβεννα ολεσ οι αλλεσ δεν σκοπεβουν να φυγουν τισ θεσεισ τισ εχουν ιδι καλιψη απο επιλαχοντεσ απο οτι μου ειπανε και εμενα αυτο παραξενο μου φανικε
- George3
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Γνωρίζει κανένας για Αεροπορία στρατού αν έφυγε κανείς ή μπήκαν επιλαχώντες;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Πως καλυπτικαν απο αλλους στα γρεβενα, ; πηραν επιλαχωντες; σε παρακαλω απαντα γιατι αυτη τη ειδικοτητα εχω...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αποκλειεται να εχουν καλεσει επιλαχωντες'''δεν θα το ειχαν ανακοινωσει στο ιντερνετ... Και ποτε μπηκαν οι επιλαχωντες... Εγω απο οτι ξερω αυτη τη εβδομαδα θα καλεσουν επιλαχωντες... Σε παρακαλω μπορεις να μαθεις αν οντος καλυπτικαν απο επιλαχωντες΄΄;
-
- Επιλοχίας
Και εμενα παραξενο μου φανηκε ετζι μου ιπανε η φιλεσ μου αν αλιθευη δεν γνοριζω
καθε χρονο τι γινετε με τουσ επιλαχοντεσ οταν τουσ καλουν βγενει και ονομαστικη κατασταση στο ιντερνετ;
καθε χρονο τι γινετε με τουσ επιλαχοντεσ οταν τουσ καλουν βγενει και ονομαστικη κατασταση στο ιντερνετ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης