Πότε θα με καλέσουν στο στρατό;
Παιδιά καλησπέρα, Λοιπών θέλω να σας ρωτήσω κάποια πράγματα που εδώ και καιρό θέλω να μάθω αλλά δεν ξέρω από ποιον...
1) Τελείωνα 3 τάξη ΕΠΑΛ και μου ήρθε χαρτί να παρουσιαστώ στο Ναυπλοιο ως μηχανικός,(επειδή ήθελα να δώσω και έδωσα πανελλήνιες και πέρασα στο ΤΕΙ Λαμίας ηλεκτρονικός αλλά αποφάσισα να μην πάω) και πήρα απαλλαγή μέχρι το 2016 και τώρα δίνω δίπλωμα οδηγήσεις για να έχω εκεί. Και λογικά όταν τελειώσω θα την κόψω περίπου στης 25 - 30 Νοέμβρη δεν ξέρω ακριβός εξαρτάτε πως θα τα πάω. Λοιπών και τώρα ερώτηση: "Τώρα που πήρα απαλλαγή και ενώ με είχαν πάρει στο Ναυπλοιο ως μηχανικό τώρα που θα πάω να την κόψω θα με πάνε αλλού ή θα με πάρουν εκεί στο Ναυπλοιο όπως έγραφε στο χαρτί; "
2) Εδώ και δύο χρόνια φοράω φακούς διότι έχω μεγάλη μυωπία στα -4,25 και δεν φορούσα ποτέ γυαλιά διότι ζαλίζομαι με αυτά και αν φορέσω τώρα γυαλιά πάλη ζαλίζομαι. Φακούς φοράω από την στιγμή που ξυπνήσω μέχρι να κοιμηθώ. Λοιπών και τώρα ερώτηση: "Τι θα κάνω στο στρατό που δεν μπορώ να φοράω γυαλιά επειδή έχω αυτό το πρόβλημα; Θα με αφήνουν να φοράω φακούς; Αν τύχει να μην μπορώ να το βάλω τι θα κάνω; " Την αναβολή θα την κόψω τέλη Νοέμβρη αρχές Δεκέμβρη, πότε θα μπω μέσα; Άκουσα στο ραδιόφωνο και στην τηλε/ση ότι μπορεί από 9 μήνες να το κάνουν ποιο λίγο, ισχύει τίποτα τέτοιο; Αν μου λύσετε της απορίες μου θα με βοηθήσετε πάρα μα πάρα πολύ γιατί δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω αν με αγνοήσετε.
Υ. Γ. Από υπολογιστές ξέρω από Α-Ω, τελείωσα ΕΠΑΛ ως Ηλεκτρονικός δικτύων και επικοινωνιών. Το λέω μπας και μου πείτε ότι θα έχω μια στης χίλιες ευκαιρίες να μπω σε γραφείο ή κάτι τέτοιο γιατί από αυτά τα στρατιωτικά δεν ξέρω ΤΙΠΟΤΑ απολύτως.
1) Τελείωνα 3 τάξη ΕΠΑΛ και μου ήρθε χαρτί να παρουσιαστώ στο Ναυπλοιο ως μηχανικός,(επειδή ήθελα να δώσω και έδωσα πανελλήνιες και πέρασα στο ΤΕΙ Λαμίας ηλεκτρονικός αλλά αποφάσισα να μην πάω) και πήρα απαλλαγή μέχρι το 2016 και τώρα δίνω δίπλωμα οδηγήσεις για να έχω εκεί. Και λογικά όταν τελειώσω θα την κόψω περίπου στης 25 - 30 Νοέμβρη δεν ξέρω ακριβός εξαρτάτε πως θα τα πάω. Λοιπών και τώρα ερώτηση: "Τώρα που πήρα απαλλαγή και ενώ με είχαν πάρει στο Ναυπλοιο ως μηχανικό τώρα που θα πάω να την κόψω θα με πάνε αλλού ή θα με πάρουν εκεί στο Ναυπλοιο όπως έγραφε στο χαρτί; "
2) Εδώ και δύο χρόνια φοράω φακούς διότι έχω μεγάλη μυωπία στα -4,25 και δεν φορούσα ποτέ γυαλιά διότι ζαλίζομαι με αυτά και αν φορέσω τώρα γυαλιά πάλη ζαλίζομαι. Φακούς φοράω από την στιγμή που ξυπνήσω μέχρι να κοιμηθώ. Λοιπών και τώρα ερώτηση: "Τι θα κάνω στο στρατό που δεν μπορώ να φοράω γυαλιά επειδή έχω αυτό το πρόβλημα; Θα με αφήνουν να φοράω φακούς; Αν τύχει να μην μπορώ να το βάλω τι θα κάνω; " Την αναβολή θα την κόψω τέλη Νοέμβρη αρχές Δεκέμβρη, πότε θα μπω μέσα; Άκουσα στο ραδιόφωνο και στην τηλε/ση ότι μπορεί από 9 μήνες να το κάνουν ποιο λίγο, ισχύει τίποτα τέτοιο; Αν μου λύσετε της απορίες μου θα με βοηθήσετε πάρα μα πάρα πολύ γιατί δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω αν με αγνοήσετε.
Υ. Γ. Από υπολογιστές ξέρω από Α-Ω, τελείωσα ΕΠΑΛ ως Ηλεκτρονικός δικτύων και επικοινωνιών. Το λέω μπας και μου πείτε ότι θα έχω μια στης χίλιες ευκαιρίες να μπω σε γραφείο ή κάτι τέτοιο γιατί από αυτά τα στρατιωτικά δεν ξέρω ΤΙΠΟΤΑ απολύτως.
Φίλε καλήσπέρα. Ρωτάς πολλά πράγματα σε ένα μήνυμα ενώ υπάρχουν τα αντίστοιχα θέματα
Κακή χρήση αναβολής;
Διακοπή αναβολής
Γυαλιά και φακοί επαφής στο στρατό
Θητεία στο Σώμα Έρευνας-Πληροφορικής
Κακή χρήση αναβολής;
Διακοπή αναβολής
Γυαλιά και φακοί επαφής στο στρατό
Θητεία στο Σώμα Έρευνας-Πληροφορικής
Γεια σας. Έχω Κάνει Τα Χαρτιά Μου να μπω ως Εθελοντής Αρχες Σεπτεμβρίου Ξέρετε Ποτέ Περίπου Θα με καλεσουνε Σύμφωνα Με τις Αλλαγές Που Έχουνε Κάνει Τώρα Στο Στρατό; Ευχαριστώ.
Καλησπερα μαγκες. Θα ηθελα να ρωτησω. Περασα περιοδευων νοεμβριο-δεκεμβριο περιπου 2010, δεν θυμαμαι καλα. Γεννημενος 1993 ξερεται περιπου ποτε θα μου ερθει το χαρτι. Π
Καλησπερα η αναβολη μου τελειωνει 31/12/2011 με ποια ΕΣΣΟ θα φυγω; Θα φυγω φεβρουαριο ή Μαϊο;
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω είμαι γεννηθείς του 19/1/1993
τώρα θα κλείσω τα 19 και ακόμα κανένα χαρτί δεν μου ήρθε προεπιλογή έχω περάσει τι γίνεται;
θα ήθελα να ενημερώσω πως η οικογένεια μου είναι τρίτεκνη είμαι ο μεγαλύτερος με υπηκότητα αυστραλέζικη και ελληνική με γονείς χωρισμένους
τώρα θα κλείσω τα 19 και ακόμα κανένα χαρτί δεν μου ήρθε προεπιλογή έχω περάσει τι γίνεται;
θα ήθελα να ενημερώσω πως η οικογένεια μου είναι τρίτεκνη είμαι ο μεγαλύτερος με υπηκότητα αυστραλέζικη και ελληνική με γονείς χωρισμένους
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Δοκιμασες να επικοινωνησεις με στρατολογια; Τα χαρτια για τη θητεια θα σου ερθουν μεσα σε ενα χρονο αφου κλεισεις τα 18. Αν δν εχει ερθει ακομα μπορει να χαθηκε στην αποστολη. Μιλα καλυτερα με στρατολογια θα σε βοηθησουν.
Δυστυχώς δεν έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω με κανέναν... :/
που να πάρο να ρωτήσω παιδιά?
που να πάρο να ρωτήσω παιδιά?
Στο site της στρατολογίας έχει ένα tab που λέγεται "επικοινωνία". Κάνεις κλικ εκεί, επιλέγεις τη στρατολογική υπηρεσία που είσαι γραμμένος (π. Χ. Αθήνας, Αν. Αττικής, Πειραιώς, Πελοποννήσου κ. Τ. Λ.) και σου δίνει τηλέφωνα. Συμβουλή: Πάρε πριν τις 8.30 - 9 το πρωί, μεταπολλοί δεν σηκώνουν.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Φιλε μπες στην ιστοσελιδα της στρατολογιας και πατα κατω αριστερα εκει που λεει πληροφοριες καταταξης. Βαλε τα στοιχεια σου στην αιτηση και πιστευω θα βρεις αυτο που ψαχνεις δηλαδη ποτε θα καταταγεις.
Καλησπέρα σας!
Η αναβολή μου έληξε στις 31/12/2011.
Για πότε θα μου έρθει το χαρτί να παρουσιαστώ; Φεβρουάριο ή Μάιο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η αναβολή μου έληξε στις 31/12/2011.
Για πότε θα μου έρθει το χαρτί να παρουσιαστώ; Φεβρουάριο ή Μάιο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω. Περασα προοδευον ιανουαριο του 2012... Και ρωτησα στην στρατολογια ποτε θα με καλεσουνε και μου ειπανε για μαιο με βλεπουνε... Και εκανα τα χαρτια μου στις 6 φεβρουαριο Για να μπω μαρτιο. Και μου ειπανε οτι θα με καλεσει η αστυνομια αλλα ακομα δεν με εχουνε καλεση... Υπαρχη περιπτοση να μην μπω μαρτιο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
Καλησπερα παιδια. Σημερα πηγα να δω τι γινεται και με εμενα. Ειμαι γεννηθης του 93 και παω 3η λυκειου. Τον Ιουνη τελειωνω το σχολειο και ρωτησα αν μπορω να μπω αμεσως και μου ειπαν οτι μπαινω τον Ιουλη και οτι θα μου ερθει το χαρτι Μαιη, αν παλι οχι να παω να την κοψω εγω για να μπω! Υπαρχει και το ενδεχομενο μου ειπαν να μπω Σεμπεμβρη, εγω παλι δε θελω Σεπτεμβρη αλλα Ιουλη, γνωριζει κανεις τι παιζει; Επισης αν σας λεει κατι εχω δηλωσει ΕΔ αλεξιπτωτα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες