Αλλαγή Σώματος μετά από αναβολή

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν μπορείς
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Καλησπέρα μάγκες θέλω την βοήθεια σας, τον φεβρουαριο μ ειχε ερθει χαρτι να παρουσιαστω τριπολι πεζικο αλλα πήρα αναβολη λογω προβληματος υγειας Για 6 μηνες κ ετσι θα παω τον νοεμβριο. Για να αλλάξω σώμα κ να παω ναυτικό ή αεροπορία πρέπει να μου ερθει πρωτα το χαρτί κ μετα να βάλω το βίσμα για να με αλλαξει ή γινετε κ πριν;

ευχαριστο εκ τον προτερων

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

OΙ μετατάξεις έχουνε κοπεί εκτός και αν έχεις υπουργό. Η διαδικασία μετάταξης γίνεται 1-2 μήνες πριν την κατάταξη
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Μαγκες οταν ειχα περασει περιοδευων ειχα δηλωσει στρατο ξηρας. Τωρα που θα κοψω την αναβολη λογω σπουδων θα δηλωσω το σωμα στο οποιο εχω προτιμηση να καταταγω; Ευχαριστω.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Hyper »

Πέτρος έγραψε: Μαγκες οταν ειχα περασει περιοδευων ειχα δηλωσει στρατο ξηρας. Τωρα που θα κοψω την αναβολη λογω σπουδων θα δηλωσω το σωμα στο οποιο εχω προτιμηση να καταταγω; Ευχαριστω.

Ναι ξαναδηλωνεις και ξαναεπιλεγεις και κατι διαφορετικο αν θες
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Καλησπέρα,

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να Ρωτήσω σε αυτήν την ενότητα, αλλα μου φάνηκε η πιο παραπλείσια.

Είμαι βιολόγος, Εκοψα την αναβολή μου τον μάιο και εκείνη την περίοδο δεν είχα πάρει ακόμα το πτυχίο μου για υτο και έγραψα ότι είμαι επι πτυχιο βιολογος, Μπήκα στη σελίδα της στρατολογίας και με έχουν κατατάξει στο πυροβολικο για τις 17 νοεμβρη.

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία Που πρέπει να Ακολουθήσω ώστε να Αλλάξω "σώμα" Και να πάω στο υγειονομικο:

Θα επικοινωνήσω με την στρατολογία φυσικά αλλα οποιά πληροφορία έχω και απο το φορουμ θα με βοηθήσει

ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Καλησπέρα,

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να Ρωτήσω σε αυτήν την ενότητα, αλλα μου φάνηκε η πιο παραπλείσια.

Είμαι βιολόγος, Εκοψα την αναβολή μου τον μάιο και εκείνη την περίοδο δεν είχα πάρει ακόμα το πτυχίο μου για υτο και έγραψα ότι είμαι επι πτυχιο βιολογος, Μπήκα στη σελίδα της στρατολογίας και με έχουν κατατάξει στο πυροβολικο για τις 17 νοεμβρη.

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία Που πρέπει να Ακολουθήσω ώστε να Αλλάξω "σώμα" Και να πάω στο υγειονομικο:

Θα επικοινωνήσω με την στρατολογία φυσικά αλλα οποιά πληροφορία έχω και απο το φορουμ θα με βοηθήσει

ευχαριστώ για το χρόνο σας.

θα πας στην στρατολογία και θα κάνεις άιτηση για μετάταξη αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα σου αλλάζουνε το κέντρο και θα πας υγειονομικό
Λογαμύντωρ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Λογαμύντωρ »

Καλησπέρα παιδιά! Ήταν να καταταγώ τον Νοέμβριο, αλλά τελικά πήρα τρίμηνη αναβολή για να ολοκληρώσω τη Διπλωματική μου, και με είχαν στείλει τότε στις Διαβιβάσεις-Καλαμάτα. Τι συμβαίνει γενικά; Τον Φεβρουάριο πάλι θα με στείλουν εκεί ή είναι τυχαία η επιλογή. Μήπως έχει κάποια ελάχιστη σχέση με το αντικείμενο σπουδών; Ευχαριστώ
AlexandrosS

Δημοσίευση από AlexandrosS »

Παιδια, εμενε μ εστειλαν χαρτι για ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΑ στην αυλωνα, αν εγω παρω αναβολη λογω πανεπιστημιου και μπω μετα το καλοκαιρι στρατο, θα παω εκει που με δηλωσανε αρχικα η' αλλαζει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

AlexandrosS έγραψε:Παιδια, εμενε μ εστειλαν χαρτι για ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΑ στην αυλωνα, αν εγω παρω αναβολη λογω πανεπιστημιου και μπω μετα το καλοκαιρι στρατο, θα παω εκει που με δηλωσανε αρχικα η' αλλαζει;

Και να σου αλλάξει θα μπορέσεις να πας ειδικές δυνάμεις διάβασε εδώ
AlexandrosS

Δημοσίευση από AlexandrosS »

Ευχαριστω για την βοηθεια, αλλα εσεις απ οτι ξερετε τι λετε; Θα μ αλλαξουν η' αυτο γινεται σπανια?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

AlexandrosS έγραψε:Ευχαριστω για την βοηθεια, αλλα εσεις απ οτι ξερετε τι λετε; Θα μ αλλαξουν η' αυτο γινεται σπανια;

Σπάνια δεν αλλάζει το κέντρο που παρουσιάζεσαι.
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το site και για την ενημέρωση.

Έχω μια ερώτηση για την τρίμηνη αναβολή για κοινωνικούς λόγους. Κανονικά μπαίνω Μάιο και ρώτησα στην στρατολογία και μου είπαν να περιμένω το χαρτί και να πάω μετά να ζητήσω. Η ερώτησή μου είναι αν τον Άυγουστο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παρουσιαστώ στο ίδιο σώμα και στην ίδια μονάδα με αυτά που θα μου λέει το χαρτί για Μάιο ή αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν.

Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατά 99% θα παρουσιαστείς αλλού
nikosagr
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikosagr »

Dimitris έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το site και για την ενημέρωση.

Έχω μια ερώτηση για την τρίμηνη αναβολή για κοινωνικούς λόγους. Κανονικά μπαίνω Μάιο και ρώτησα στην στρατολογία και μου είπαν να περιμένω το χαρτί και να πάω μετά να ζητήσω. Η ερώτησή μου είναι αν τον Άυγουστο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παρουσιαστώ στο ίδιο σώμα και στην ίδια μονάδα με αυτά που θα μου λέει το χαρτί για Μάιο ή αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα!

Πήρα αναβολή το Φλεβάρι για κοινωνικούς λόγους και παρουσιάζομαι Μάιο. Έχω λοιπόν ένα συγγενή στο ΓΕΣΣ ο οποίος με πληροφόρησε ότι το σώμα δεν αλλάζει όμως μπορεί να αλλάξει η μονάδα. Μακάρι να μην ισχύει αλλά κατά 99% ισχύει.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες