Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
Μα δεν γίνονται διακρίσεις.
Ναι το ξερω απλα η ατακα στο τελος ειναι ολα τα λεφτα!
λοιπον για την αεροπορια ισχυουν τα εξης. Εμπορικη βαζει τα λεφτα 5 μερες νωριτερα δλδ απο 23 που πληρωνομαστε στις 18 και η χαζοeurobank λογιστικο 5 μερες νωριτερα δλδ βλεπεις τι λεφτα θα παρεις νωριτεραΟΑΑΕΕ02 έγραψε:σε οποια θεςKostas13 έγραψε:Σε ποια τραπεζα πρεπει να εχουμε λογαριασμο;
Παδια μια διευκρινηση παιρνουμς χρμτ το πρςτο 4μερο και μετα απο 3 μηνες αφοθ εχει γινει η καταταξη μας... Η δεν παιρνουμε καθολου στις 40 μερες και τα παιρνουμε ολα μαζεμενα στο 4μηνο...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
την ημερα της ορκωμοσιας θα παρεις περιπου 1000ε και μετα απο κανενα 3μηνο τα αλλαV@SILIS έγραψε:Παδια μια διευκρινηση παιρνουμς χρμτ το πρςτο 4μερο και μετα απο 3 μηνες αφοθ εχει γινει η καταταξη μας... Η δεν παιρνουμε καθολου στις 40 μερες και τα παιρνουμε ολα μαζεμενα στο 4μηνο...
Dum spiro spero
Αν τα βγαλεις ομως νωριτερα έχεις χρεωστικούς τόκους να ξερεις...18 λογιστικη 23 ημ. Αξίας
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
fox έγραψε:Αν τα βγαλεις ομως νωριτερα έχεις χρεωστικούς τόκους να ξερεις...18 λογιστικη 23 ημ. Αξίας
αυτο το εχω ακουσει κι εγω. Οτι αν και μπαινουν νωριτερα δεν τα βγαζει κανεις... Απλα τα βλεπεις και λες μπηκαν νωριτερα! Τι ωραια τι καλα τρα λα λα τρα λα λο...

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Παιδια αν καποιος ειναι επ. οπ στο πολεμικο ναυτικο ας μου πει πιος ειναι ο βασικος μισθ0ς τον πρωτο χρονο και μετα οταν γινω διοπος. μπαινω τον απριλιο, ευχαριστω!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα! Ξερετε μηπως ποτε εχει παλι προκυρηξη για μονιμους?
Ξερει κανεις αν υπαρχει μισθολογικη διαφορα αναμεσα σε εποπ αεροπορια και εποπ στρατολογια;
Μικροδιαφορες αναλογα που υπηρετεις και την ειδικοτητα
δες εδω /forum/forum_posts.asp?TID=3650&PN=9ΜΑΝΟΣ_ΚΡΗΤΗ έγραψε:Καλησπερα! Ξερετε μηπως ποτε εχει παλι προκυρηξη για μονιμους;
Παιδια τα λεφτα που αναφερεται στις προηγουμενες σελιδες ειναι καθαρα ή μεικτα;
αλλοι λενε για 1050, αλλοι 1150 (με παραπεθωριο μεσα), μηπως αλλος ενοει καθαρα και αλλος μεικτα;
παρακαλω αν μπορει καποιος ας πει ποσα θα ξεκινησουμε να παιρνουμε καθαρα στο χερι. Οχι τπτ αλλο, αλλα εχω οικογενεια και και για να κανω τον προγραμματισμο με καποια δανεια και αλλα που εχω,
αλλοι λενε για 1050, αλλοι 1150 (με παραπεθωριο μεσα), μηπως αλλος ενοει καθαρα και αλλος μεικτα;
παρακαλω αν μπορει καποιος ας πει ποσα θα ξεκινησουμε να παιρνουμε καθαρα στο χερι. Οχι τπτ αλλο, αλλα εχω οικογενεια και και για να κανω τον προγραμματισμο με καποια δανεια και αλλα που εχω,
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
Αυτα που γραφουνε ειναι στο χερι... Ο, τι γραφει στο φυλλο μισθοδοσιας... Απλα με καποιες περιοχες δεν παιρνεις παραμεθοριου γι'αυτο κ βλεπεις λιγο διαφορετικα ποσα... Κ ειναι αναλογα με το χρονοεπιδομα
Dum spiro spero
Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυουν οι περικοπες κ για τους στρατιωτικους;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες