Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
Καλο σου διορισμό τότε φίλε. Εμείς ελπίζουμε ακόμα από Β επικ
Έχω 40 σειρά Β επίκουρος χωρίς εμπειρία για 13 θέσεις. Πιστεύετε έχω πιθανότητες?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Το καλύτερο θα ήταν τσιπ, πάντως με όσους ΕΦ έχω μιλήσει καθώς και αυτούς που πέρασαν οππι μου είπανε εντελώς χαλαροί ήταν στα αθλήματα και πως όταν τους είχα πει ότι στην 6κ είχαν τσιπ με κοίταζαν με απορία χαχαχαΠάντως θεωρώ ότι σε εμάς λόγω υπουργείου ότι θα τα ξεπεταξουν τσακ μπαμ τα αθλήματα και θα υπάρχει ανοχή για να ξεμπερδευουν γρήγορα.
συμφωνω με player οπως τα λεει ειναι... Ξερω παιδι ειδικο φρουρο που εδωσε 4 φορες αλμα εις υψος για να το περασει που και καλα εχεις οριο 3 φορες. Τεσπα θα δειξει.Player7 έγραψε:Εγώ προσωπικά δεν ελπίζω σε κάτι τα έχω για πρωινή ρουτίνα τα αθλήματα απλά λέω ότι λογο τσιπ κόπηκαν τόσοι πολλοί.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Αλάνια είμαι 80 κάτι σειρά β επικούρια να ασχοληθω με αθλήματα η δεν θα με καλέσουν κάν; Δήλωσα όλοι τήν Ελλάδα.
- Maniatis922
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Να ρωτήσω 90 κάτι σειρά β επικούρια σε όλες τίς θέσεις θα Μας καλέσουν για άθληματς; Έχει κάποιος καμία πληροφορία;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο πως γίνεται εγώ να έχω 1056 μόρια Β επικούρεια και να είναι κάποια άλλη με χαμηλότερα μόρια Διοριστέοί
μηπως εχεις δηλωσει λιγες περιοχες σε σχεση με αυτη; Μηπως εχει εντοπιοτητα και περασε σε θεση εντοπιοτητας; Μηπως ειναι σε ειδικη κατηγορια;Vasilis331 έγραψε:Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο πως γίνεται εγώ να έχω 1056 μόρια Β επικούρεια και να είναι κάποια άλλη με χαμηλότερα μόρια Διοριστέοί
Αν νομίζετε πως θα γίνει η ίδια ιστορία όπως με την 6κ που καλούσαν συνεχώς επιλαχόντες μέχρι να σβήσει ο ήλιος για κομμένους είτε για 1 είτε για 10 δευτερόλεπτα, κάνετε λάθος. Αυτοί που θα κοπούν είναι περιπτώσεις υποψηφίων προσωρινά διοριστεων που δεν θα εμφανιστούν καν για οποιοδήποτε λόγο ή ανθρώπων που πραγματικά δεν μπορούν να τερματίσουν κ να βγάλουν τα αθλήματα. Σωστό ή λάθος αυτό νομίζω πως θα συμβεί.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 69
Κοίταξε αρχικά στα καταστήματα που έχεις δηλώσει πόσα μόρια έχει το κάθε άτομο που πέρασε για να δεις.Πρόσεξε να διαχωρίσεις τα άτομα με ή χωρίς προϋπηρεσία ΠΧ το κατάστημα Α ζητά 6 οι 2 χωρίς προϋπηρεσία και 4 με προϋπηρεσία
-
- Ανθυπασπιστής
Fulakas έγραψε:μηπως εχεις δηλωσει λιγες περιοχες σε σχεση με αυτη; Μηπως εχει εντοπιοτητα και περασε σε θεση εντοπιοτητας; Μηπως ειναι σε ειδικη κατηγορια;Vasilis331 έγραψε:Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο πως γίνεται εγώ να έχω 1056 μόρια Β επικούρεια και να είναι κάποια άλλη με χαμηλότερα μόρια Διοριστέοί
Κοίταξε αρχικά στα καταστήματα που έχεις δηλώσει πόσα μόρια έχει το κάθε άτομο που πέρασε για να δεις.Πρόσεξε να διαχωρίσεις τα άτομα με ή χωρίς προϋπηρεσία ΠΧ το κατάστημα Α ζητά 6 οι 2 χωρίς προϋπηρεσία και 4 με προϋπηρεσία
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Μόνο Κορυδαλλό έχω δηλώσει ότι θέλω και είδα ότι κάποια άτομα που έχουνε περάσει Κορυδαλλό έχουνε λιγότερα μόρια μπορεί τώρα αυτή να είναι Α κατηγορία με κύριο προσόν επειδή εγώ είμαι Β επικούρεια και να έχουνε προτεραιότητα ξέρω κι εγώ
-
- Ανθυπασπιστής
Vasilis331 έγραψε:Μόνο Κορυδαλλό έχω δηλώσει ότι θέλω και είδα ότι κάποια άτομα που έχουνε περάσει Κορυδαλλό έχουνε λιγότερα μόρια μπορεί τώρα αυτή να είναι Α κατηγορία με κύριο προσόν επειδή εγώ είμαι Β επικούρεια και να έχουνε προτεραιότητα ξέρω κι εγώ
μα μωρέ φίλε σε αυτές τις προκηρύξεις και με αυτά τα μόρια έπρεπε να επιλέξει τουλάχιστον 5 και στην πορεία κάποιον θα έβρισκες να κάνεις αμοιβαία μετάθεση. Πιστεύω οτι θα εισαι σε υψηλή θέση στους επιλαχόντες, διότι αρκετα άτομα δεν θα παρουσιαστούν διότι περάσαν κάπου αλλού και άλλα (δυστυχώς) θα κοπούν στα αθλήματα
Μη περιμένετε κοψίματα σε αθλήματα όπως στην 6κ που ήταν πιο προβλεπε από ποτέ η διαδικασία. Δεν πρόκειται να καλεί το υπουργείο ξανά και ξανά επιλαχόντες, διαφορετικά η προκήρυξη θα είχε βγει ακριβώς στα πρότυπα της 6κ2018 σε αυτό το κομμάτι. Αναλαμβάνει το ΠΡΟΠΟ όπως στους εξωτερικούς εκεί. Είναι πολύ απλό. Και εννοείται κάποιοι θα κοπούν, απλά όχι στο συντριπτικό ποσοστό που γινόταν με τα τσιπάκια και τα κλάσμα του δευτερολέπτου.
Νέμεσις έγραψε:Μη περιμένετε κοψίματα σε αθλήματα όπως στην 6κ που ήταν πιο προβλεπε από ποτέ η διαδικασία. Δεν πρόκειται να καλεί το υπουργείο ξανά και ξανά επιλαχόντες, διαφορετικά η προκήρυξη θα είχε βγει ακριβώς στα πρότυπα της 6κ2018 σε αυτό το κομμάτι. Αναλαμβάνει το ΠΡΟΠΟ όπως στους εξωτερικούς εκεί. Είναι πολύ απλό. Και εννοείται κάποιοι θα κοπούν, απλά όχι στο συντριπτικό ποσοστό που γινόταν με τα τσιπάκια και τα κλάσμα του δευτερολέπτου.
* Όπως στους ειδικούς φρουρούς εννοώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες