Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Marios93
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Marios93 »

Καλο σου διορισμό τότε φίλε. Εμείς ελπίζουμε ακόμα από Β επικ
Αλέξης 97
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Αλέξης 97 »

Έχω 40 σειρά Β επίκουρος χωρίς εμπειρία για 13 θέσεις. Πιστεύετε έχω πιθανότητες?
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Το καλύτερο θα ήταν τσιπ, πάντως με όσους ΕΦ έχω μιλήσει καθώς και αυτούς που πέρασαν οππι μου είπανε εντελώς χαλαροί ήταν στα αθλήματα και πως όταν τους είχα πει ότι στην 6κ είχαν τσιπ με κοίταζαν με απορία χαχαχαΠάντως θεωρώ ότι σε εμάς λόγω υπουργείου ότι θα τα ξεπεταξουν τσακ μπαμ τα αθλήματα και θα υπάρχει ανοχή για να ξεμπερδευουν γρήγορα.

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Fulakas »

Player7 έγραψε:Εγώ προσωπικά δεν ελπίζω σε κάτι τα έχω για πρωινή ρουτίνα τα αθλήματα απλά λέω ότι λογο τσιπ κόπηκαν τόσοι πολλοί.

συμφωνω με player οπως τα λεει ειναι... Ξερω παιδι ειδικο φρουρο που εδωσε 4 φορες αλμα εις υψος για να το περασει που και καλα εχεις οριο 3 φορες. Τεσπα θα δειξει.
Ak1s32
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ak1s32 »

Αλάνια είμαι 80 κάτι σειρά β επικούρια να ασχοληθω με αθλήματα η δεν θα με καλέσουν κάν; Δήλωσα όλοι τήν Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Maniatis922
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Maniatis922 »

Να ρωτήσω 90 κάτι σειρά β επικούρια σε όλες τίς θέσεις θα Μας καλέσουν για άθληματς; Έχει κάποιος καμία πληροφορία;
Vasilis331
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Vasilis331 »

Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο πως γίνεται εγώ να έχω 1056 μόρια Β επικούρεια και να είναι κάποια άλλη με χαμηλότερα μόρια Διοριστέοί
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Fulakas »

Vasilis331 έγραψε:Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο πως γίνεται εγώ να έχω 1056 μόρια Β επικούρεια και να είναι κάποια άλλη με χαμηλότερα μόρια Διοριστέοί
μηπως εχεις δηλωσει λιγες περιοχες σε σχεση με αυτη; Μηπως εχει εντοπιοτητα και περασε σε θεση εντοπιοτητας; Μηπως ειναι σε ειδικη κατηγορια;
Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Αν νομίζετε πως θα γίνει η ίδια ιστορία όπως με την 6κ που καλούσαν συνεχώς επιλαχόντες μέχρι να σβήσει ο ήλιος για κομμένους είτε για 1 είτε για 10 δευτερόλεπτα, κάνετε λάθος. Αυτοί που θα κοπούν είναι περιπτώσεις υποψηφίων προσωρινά διοριστεων που δεν θα εμφανιστούν καν για οποιοδήποτε λόγο ή ανθρώπων που πραγματικά δεν μπορούν να τερματίσουν κ να βγάλουν τα αθλήματα. Σωστό ή λάθος αυτό νομίζω πως θα συμβεί.
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Mak Marine »

Κοίταξε αρχικά στα καταστήματα που έχεις δηλώσει πόσα μόρια έχει το κάθε άτομο που πέρασε για να δεις.Πρόσεξε να διαχωρίσεις τα άτομα με ή χωρίς προϋπηρεσία ΠΧ το κατάστημα Α ζητά 6 οι 2 χωρίς προϋπηρεσία και 4 με προϋπηρεσία

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Fulakas έγραψε:
Vasilis331 έγραψε:Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο πως γίνεται εγώ να έχω 1056 μόρια Β επικούρεια και να είναι κάποια άλλη με χαμηλότερα μόρια Διοριστέοί
μηπως εχεις δηλωσει λιγες περιοχες σε σχεση με αυτη; Μηπως εχει εντοπιοτητα και περασε σε θεση εντοπιοτητας; Μηπως ειναι σε ειδικη κατηγορια;

Κοίταξε αρχικά στα καταστήματα που έχεις δηλώσει πόσα μόρια έχει το κάθε άτομο που πέρασε για να δεις.Πρόσεξε να διαχωρίσεις τα άτομα με ή χωρίς προϋπηρεσία ΠΧ το κατάστημα Α ζητά 6 οι 2 χωρίς προϋπηρεσία και 4 με προϋπηρεσία

Vasilis331
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Vasilis331 »

Μόνο Κορυδαλλό έχω δηλώσει ότι θέλω και είδα ότι κάποια άτομα που έχουνε περάσει Κορυδαλλό έχουνε λιγότερα μόρια μπορεί τώρα αυτή να είναι Α κατηγορία με κύριο προσόν επειδή εγώ είμαι Β επικούρεια και να έχουνε προτεραιότητα ξέρω κι εγώ
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Vasilis331 έγραψε:Μόνο Κορυδαλλό έχω δηλώσει ότι θέλω και είδα ότι κάποια άτομα που έχουνε περάσει Κορυδαλλό έχουνε λιγότερα μόρια μπορεί τώρα αυτή να είναι Α κατηγορία με κύριο προσόν επειδή εγώ είμαι Β επικούρεια και να έχουνε προτεραιότητα ξέρω κι εγώ

μα μωρέ φίλε σε αυτές τις προκηρύξεις και με αυτά τα μόρια έπρεπε να επιλέξει τουλάχιστον 5 και στην πορεία κάποιον θα έβρισκες να κάνεις αμοιβαία μετάθεση. Πιστεύω οτι θα εισαι σε υψηλή θέση στους επιλαχόντες, διότι αρκετα άτομα δεν θα παρουσιαστούν διότι περάσαν κάπου αλλού και άλλα (δυστυχώς) θα κοπούν στα αθλήματα

Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Μη περιμένετε κοψίματα σε αθλήματα όπως στην 6κ που ήταν πιο προβλεπε από ποτέ η διαδικασία. Δεν πρόκειται να καλεί το υπουργείο ξανά και ξανά επιλαχόντες, διαφορετικά η προκήρυξη θα είχε βγει ακριβώς στα πρότυπα της 6κ2018 σε αυτό το κομμάτι. Αναλαμβάνει το ΠΡΟΠΟ όπως στους εξωτερικούς εκεί. Είναι πολύ απλό. Και εννοείται κάποιοι θα κοπούν, απλά όχι στο συντριπτικό ποσοστό που γινόταν με τα τσιπάκια και τα κλάσμα του δευτερολέπτου.
Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Νέμεσις έγραψε:Μη περιμένετε κοψίματα σε αθλήματα όπως στην 6κ που ήταν πιο προβλεπε από ποτέ η διαδικασία. Δεν πρόκειται να καλεί το υπουργείο ξανά και ξανά επιλαχόντες, διαφορετικά η προκήρυξη θα είχε βγει ακριβώς στα πρότυπα της 6κ2018 σε αυτό το κομμάτι. Αναλαμβάνει το ΠΡΟΠΟ όπως στους εξωτερικούς εκεί. Είναι πολύ απλό. Και εννοείται κάποιοι θα κοπούν, απλά όχι στο συντριπτικό ποσοστό που γινόταν με τα τσιπάκια και τα κλάσμα του δευτερολέπτου.

* Όπως στους ειδικούς φρουρούς εννοώ

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες