από Αθήνα είσαι; Και έκλησες ραντεβού?Panos944 έγραψε:Μαυρος94 έγραψε:είναι το μόνο που μου έχει μείνει αδερφέ και τρέχω από το πρωί σαν τον τρελό να βγάλω άκρη. Διότι δν δέχονται χωρίς ραντεβού εσύ πως πήγες;Panos944 έγραψε:Εγώ φίλε, τι θες να μάθεις;Μαυρος94 έγραψε:Ψυχίατρο πέρασε κάνεις να μας πει τίποτα
Σε δημόσιο νοσοκομείο, είχα κλείσει ραντεβού απ την προηγούμενη, πήγα εκεί μου εκανε 5-6 ερωτήσεις, υπέγραψε έφτιαξε και γνωμάτευση και τέλος.10-15 λεπτά υπόθεση. Αλλά ισχύει αυτό που λες οι ψυχολόγοι είναι μπέρδεμα το ξέρω...
Ιατρικές Εξετάσεις Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Μπροστά κάτω από την φωτογραφία που λέει αριθμό γνωματεύσεις θέλει αριθμό πρωτοκόλλου από το νοσοκομείο ή μας το σημειώνουν όταν περάσουμε τα αθλήματα και είμαστε οκ?
Από τους γιατρούς πρέπει να έχουμε καρδιογραφήματα, ακουόγραμμα μαζί γιατι σε μένα κάποιος γιατρός δεν έδωσε μόνο στην καρτέλα έγραψε ότι δεν έχω θέμα
ναι πρέπει να τα έχεις αυτάfrat1 έγραψε:Από τους γιατρούς πρέπει να έχουμε καρδιογραφήματα, ακουόγραμμα μαζί γιατι σε μένα κάποιος γιατρός δεν έδωσε μόνο στην καρτέλα έγραψε ότι δεν έχω θέμα
-
- Υποδεκανέας
Ούτε σε εμένα έδωσαν ούτε σε κανέναν καρδιογραφηματα και ακουογραφηματα από κορινθο
Ευχαριστώ φίλε μου πάλι τρέξιμο βλέπω τι να πω από ποιους πρέπει να έχουμε χαρτιά αυτή τη στιγμή ψυχίατρος, ΩΡΛ και οφθαλμίατρος μόνο στην καρτέλα έγραψαν.
Ούτε ο χειρούργος τίποτα μου έδωσε μόνο στην καρτέλα και ο αστυνομικός στο τμήμα μόνο για καρτέλα είπε να πάω εκεί + αμκα ταυτότητα κλπ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Εμένα για ακτινογραφία μου έδωσαν μονο CD και μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα
Μόλις τελειώσουμε με τν καρτέλα ποια είναι η διαδικασία μετά; Τν δίνουμε κάπου?
εγώ έχω γνωμάτευση από ψυχίατρο το ακουογραμμα και το καρδιογράφημα όλοι οι άλλοι στην καρτέλα έγραψαν μόνοfrat1 έγραψε:Ευχαριστώ φίλε μου πάλι τρέξιμο βλέπω τι να πω από ποιους πρέπει να έχουμε χαρτιά αυτή τη στιγμή ψυχίατρος, ΩΡΛ και οφθαλμίατρος μόνο στην καρτέλα έγραψαν.
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Μαυρος94 έγραψε:από Αθήνα είσαι; Και έκλησες ραντεβού;Panos944 έγραψε:Μαυρος94 έγραψε:είναι το μόνο που μου έχει μείνει αδερφέ και τρέχω από το πρωί σαν τον τρελό να βγάλω άκρη. Διότι δν δέχονται χωρίς ραντεβού εσύ πως πήγες;Panos944 έγραψε:Εγώ φίλε, τι θες να μάθεις;Μαυρος94 έγραψε:Ψυχίατρο πέρασε κάνεις να μας πει τίποτα
Σε δημόσιο νοσοκομείο, είχα κλείσει ραντεβού απ την προηγούμενη, πήγα εκεί μου εκανε 5-6 ερωτήσεις, υπέγραψε έφτιαξε και γνωμάτευση και τέλος.10-15 λεπτά υπόθεση. Αλλά ισχύει αυτό που λες οι ψυχολόγοι είναι μπέρδεμα το ξέρω...
Όχι φίλε, απο επαρχία είμαι.
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Μαυρος94 έγραψε:Μόλις τελειώσουμε με τν καρτέλα ποια είναι η διαδικασία μετά; Τν δίνουμε κάπου;
Περιμένεις να βγουν οι ημερομηνίες για τις ΠΚΕ, και πας εκεί με όλα τα χαρτιά και την καρτέλα σου.
-
- Υποδεκανέας
Δεν χρειάζεσαι γνωμάτευση εκτός άμα έχει; Θέμα στο δίνουν και εξετάζεται από γιατρούς αν περάσεις μόνο υπογραφές περνεις
Καλησπέρα παιδιά εγώ που περασα από όλους εκτός από παθολόγο π πάω αύριο πήρα μόνο καρδιογράφημα, ακουογραμμα και το cd από την ακτινογραφία. Και από ότι άκουσα από έναν φίλο π πήγε να πάρει σήμερα καρτέλα καταλαβα από την άλλη βδομάδα λογικά θα βγουν τελικοί πίνακες
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες