Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κάτ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Κάτ »

Να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και να ετοιμάζουμε πράγματα****
Άβαταρ μέλους
Makis13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Makis13 »

Chriz έγραψε:Το καλύτερο είναι να γίνουν σε δημόσιο νοσοκομείο ώστε να μην υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επανεξέτασης.

Ισχυει, αλλα η προκηρυξη το ελεγε γι αυτο το ανεφερα.

Άβαταρ μέλους
Makis13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Makis13 »

Λιγο δουλεια τα αθληματα και ολα καλα να παμε, διαγραψτε το αγχος!
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

Επειδη το θεμα των τατουαζ το εχω ψαξει παρα πολυ (καθως εχω τατουαζ) θα γραψω μερικα πραγματα προς ενημερωση, αυτο βεβαια δε σημαινει οτι ξερω πως θα πραξουν οι επιτροπες, μπορει να κοψουν και καποιος με τατουαζ στο στηθος που λεει ο λογος, ειναι δικο τους θεμα αναλογα με τις οδηγιες που θα εχουν παρει. Εγω απλα σας αναφερω καποια πληροφοριακα πραγματα μιας και το 35% των Ελληνων εχει τουλαχιστον ενα τατουαζ και ειμαι σιγουρος οτι ενα μικρο ποσοστο απο υποψηφιους επιτυχοντες θα εχει τατουαζ. Λοιπον
Το κωλυμα των τατουαζ υπηρξε απο το 2008 εως το 2011. Στις προκυρηξεις αυτες εγγραφε ρητά οι υποψηφιοι να μην φερουν δερματοστηξια στο σωμα τους. Πηγαινε λοιπον ο αλλος με τατουαζ στο ποδι και τον εκοβαν (δηλαδη σε ενα σημειο που δεν φαινεται ειτε με θερινη ειτε με χειμερινη στολη). Οπως καταλαβαινετε πολλοι ηθελαν την αστυνομια και θεωρησαν οτι ειδικα για ενα τατουαζ που δεν φαινεται ειναι αδικο να μην μπουν στο σωμα. Ακομη ομως και υποψηφιοι που ειχαν τατουαζ στα χερια (δε μιλαω για μανικια) ή στον αυχενα κατεφυγαν στη δικαιοσυνη γιατι ενα τατουαζ δεν εχει να κανει με το ποσο αποτελεσματικος μπορει να ειναι καποιος στο αστυνομικο επαγγελμα και με το δικιο τους κατα τη γνωμη μου (τουλαχιστον αυτοι ετσι θα το σκεφτηκαν). Οι προσφυγες ξεκινησαν απο ατομα απο το 2008 και συνεχισαν και απο αλλους υποψηφιους εως και το 2011. Τα εφετεια (κατωτερα δικαστηρια απο το ΣτΕ) απερριψαν τις προσφυγες των υποψηφιων και ετσι αυτοι στραφηκαν στο ιδιο το ΣτΕ το οποιο δικασε τις υποθεσεις το 2014-2015 και εβγαλε την εξης αποφαση (ΣτΕ 280/2014) :
Μόνη η ύπαρξη δερματοστιξίας (τατουάζ) δεν αποτελεί λόγο αποκλεισμού υποψηφίου από τη διαδικασία επιλογής για την κάλυψη θέσεων ειδικών φρουρών, αλλά απαιτείται αυτή να είναι και με την ενδυμασία εξωτερικά εμφανής και επιπλέον οι σχετικές απεικονίσεις είτε να αναιρούν την επιβαλλόμενη από το Σύνταγμα ουδετερότητα των υπαλλήλων, είτε να προκαλούν κατά τρόπο ο οποίος δεν συνάδει προς την ιδιότητα και τα καθήκοντά τους.
Τι σημαινει ομως αυτη η προταση;
Σημαινει οτι πρεπει οι δυο παραπανω λογοι να συντρεχουν αθροιστικα επομενος καποιος που εχει τατουαζ στον καρπο (που δεν ειναι η φατσα του χιτλερ) δεν τιθεται λογος αποκλεισμου. Συνεπως πολλοι (επειδη δεν καθονται να το ψαξουν) εχουν καταλαβοι λαθος το γεγονος οτι αν εχεις απλα ενα τατουαζ σε εμφανες σημειο δεν τιθεται θεμα αποκλεισμου βαση της αποφασης του ΣτΕ (το οποιο ειναι το ανωτατο διακστηριο της Ελλαδας). Αν νομιζετε οτι αυτο το συμπερασμα το εβγαλα μονος μου μπορειτε να ανατρεξετε στις αποφασεις του ΣτΕ στο site του ΣτΕ και να δειτε ατομα που δικαιωθηκαν με τατουαζ στον αυχενα (ορατό σημείο) και τατουαζ στον βραχιονα (ορατό σημειο), οπως επισης να ανατρεξετε σελιδες στην προκυρηξη του 11 που εγραφαν ατομα που δικαιωθηκαν με τατουαζ οι οποιοι πηγαν καθυστερημενα στη σχολη για εκπαιδευση.
Εν έτη 2019 - Προκυρηξη ειδικων Φρουρων άρθρο ΙΙ παράγραφος 4:
Να μη φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ) στο σώμα τους, η οποία:α) είναι και με την ενδυμασία (θερινή και χειμερινή στολή) εξωτερικά εμφανής και β) οι σχετικές απεικονίσεις, ως εκ του περιεχομένου τους, είτε αναιρούν την επιβαλλόμενη από το Σύνταγμα ουδετερότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου είτε προκαλούν κατά τρόπο, ο οποίος δεν συνάδει προς την ιδιότητα και τα καθήκοντά τους.
η αποφαση του ΣτΕ χωριστηκε σε α) και β) αντι της λεξης επι πλεον, συνεπως πολυ πιθανον να πρεπει να συντρέχει κάποιος από τους δύο παράπανω λόγους για να αποκλιστεί κάποιος από τη διαδικασία (έτσι οπως το διαβαζουμε έτσι το καταλαβαίνουμε).
Γνώμη μου είναι οτι σίγουρα φετος δεν τους παιρνει να κοβουν οπως το 2011 (αν και δεν θα κοβουν οπως το 2011 σιγουρα γιατι πρεπει αν συντρεχει τουλαχιστον ενας απο τους δυο λογους βαση της προκυρηξης), γιατι θα αναγκαστουν παλι να αποζημειωνουν ατομα που θα καταφυγουν στο ΣτΕ (και στην αποφαση του) που δεν προσληφθησαν και να τους προσλαβουν καθυστερημενα. Σιγουρα παιδια με τατουαζ που θελουν πολυ να μπουν στο σωμα αν τους κοψουν θα κατ (... συνεχίζεται ...)
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

(. Συνέχεια.)

Σιγουρα παιδια με τατουαζ που θελουν πολυ να μπουν στο σωμα αν τους κοψουν θα καταφυγουν στη δικαιοσυνη (ναι το ξερω οτι θα πεταχτειτε καποιοι και θα πειτε ας μην εκαναν τατουαζ αφου ηθελα την αστυνομια, αλλα δεν θα κρινετε εσεις το αν ο αλλος ηθελε να κανει τατουαζ σημαινει οτι δεν ηθελε και την αστυνομια, οπως επισης μπορει να το εκανε και σε περιοδο που να μην τον ενδιαφερε οντως τοσο).

Ξανά λέω αυτά είναι απλά μια μια γνώμη και το πως έχουν τα πράγματα περί τατουάζ το πως οι γιατροί θα κάνουν τη δουλειά στα υγειονομικά είναι άλλο θέμα, μπορεί οντως κάποιος που εχει τατουάζ στο μπράτσο και φαίνεται έστω και λίγο να τον κόβουν, αυτό δεν το γνωρίζουμε απλά αναφέρω κάποια σχετικά πράγματα φιλικά πάντα.

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
none

Δημοσίευση από none »

Είμαι επιτυχών Κ εγώ. Λοιπόν παιδιά ακόμη και για εμένα που έδωσα 3 φορές αστυφύλακων η διαδικασία των ΠΚΕ όπως περιγράφεται έχει αλλάξει πλήρως. Δηλαδή η αστυνομία είτε Αστυφυλάκων αξιωματικών είτε ειδικόι φρουροι έβγαζε μια ημερομηνία και έλεγε την τάδε ημέρα στο ταδε νοσοκομείο περνάτε από γιατρούς αιμα ούρα ακτίνα κλπ. Όταν γινόταν αυτό πάντα και αποκλειστικά σε δημόσιο. Τώρα αναφέρει πως θα παραλάβουμε δελτίο υγειονομικής εξέτασης θα το συμπληρώσουν οι γιατροί των ειδικοτήτων που χρειάζεται με μια καταληκτική ημερομηνία φαντάζομαι και αυτά λογικά θα τα δώσουμε στα τμήματα ώστε να τους τα στείλουν και να τα δουν και οι γιατροί της αστυνομίας. Ααρα τα περί 22 Σεπτέμβρη και 27 είναι άτομα. Στους σοφρωνιστικους έδωσαν 25 μέρες περιθώριο να περάσουν γιατρούς και να τους τα στείλουν. Το νωρίτερο που θα δώσουμε αθλήματα 10.10. Έτσι λέω γιατί άλλαξε η διαδικασία.
Iron

Δημοσίευση από Iron »

Αδέρφια καλησπέρα... Επιτυχών της Β κατηγορίας εδώ εντός δεκάδας... Ερώτηση διαδικαστικου χαρακτήρα αλλά με καίει λίγο... Αθλήματα θα γίνουν σε στάδιο της Αθήνας ή παίζει και καμιά Θεσσαλονίκη;
driver
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από driver »

καλη επιτυχια να εχουμε ολοι απο εδω και περα στα πκε. Λιγο συγκεντρωμενοι αυτο το διαστημα και προσοχη για τυχον απρόοπτα. Για τα αγωνισματα μην αγχώνεστε τα ορια δεν ειναι τρελα το μονο που θελουν ειναι σοβαροτητα, καλο θα ηταν οσοι δεν εχετε ασχοληθει ποτε να κανετε μια βδομαδα πριν καμια ριψη σφαιρας η κανα αλμα με καποιον προπονητη και να τσεκαρετε το 1000ρι σας σε σταθερο ρυθμο ασφαλειας τα 4 λεπτα.. Το 100ρι στα 16'ειναι ενα καλο απλα ανοιγμα. Καλα να μαστε και παμε δυνατα.
Giorgio123
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Giorgio123 »

Καλησπερα συναδελφοι επιτελους το ονειρο εγινε πραγματικοτητα. Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους μας και παμε δυνατα για προπονησεις με προσοχη για τυχον τραυματισμους. Αυριο το πρωι λεω να παω στο Α. Τ. Να ρωτησω για την υγειονομικη καρτελα ποτε περιπου θα την παρουμε. Ετσι για την ιστορια ο κολλητος μου ειναι επιτυχων (στους πρωτους 300) ο οποιος το ψιλο-μετανιωσε και σκεφτεται σοβαρα να μην παει. Οποτε εσεις οι επιλαχων να μην σταματησετε να ελπιζετε γιατι ποτε δεν ξερετε. Ισως υπαρχουν και αλλοι σαν το φιλαρακι μου.
Ομαδα ΔΙ. ΑΣ.
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ Α. Τ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΕ EMAIL ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩς ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!
Giorgio123
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μετα ψυχοτεχνικα τι γινεται; Πως θα ειναι η διαδικασια εκει; Καμια πληροφορια απο καποιον παλιο βρε παιδια;
Ομαδα ΔΙ. ΑΣ.
Mts
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Mts »

Giorgio123 τι θες να μάθεις;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Giorgio123 έγραψε:Καλησπερα συναδελφοι επιτελους το ονειρο εγινε πραγματικοτητα. Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους μας και παμε δυνατα για προπονησεις με προσοχη για τυχον τραυματισμους. Αυριο το πρωι λεω να παω στο Α. Τ. Να ρωτησω για την υγειονομικη καρτελα ποτε περιπου θα την παρουμε. Ετσι για την ιστορια ο κολλητος μου ειναι επιτυχων (στους πρωτους 300) ο οποιος το ψιλο-μετανιωσε και σκεφτεται σοβαρα να μην παει. Οποτε εσεις οι επιλαχων να μην σταματησετε να ελπιζετε γιατι ποτε δεν ξερετε. Ισως υπαρχουν και αλλοι σαν το φιλαρακι μου.

Καλησπέρα φίλε καλή τύχη στα ΠΚΕ μπορείς λίγο να μας πεις τον λόγο που σκέφτεται να μην παρουσιαστεί ο δικός σου ; να μας κάνεις μια ανάλυση πληροφορίακα να δούμε πάνω κατω σκέψεις από επιτυχόντες Ευχαριστώ.

Giorgio123
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Γενικα πως ειναι η διαδικασια, πως εξεταζομαστε, τι ρωτανε...
Ομαδα ΔΙ. ΑΣ.
Giorgio123
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Οικογενιακη επιχειρηση η οποια παει καλα... Τι να πω φιλε μου δεν ξερω πως σκεφτεται ο καθενας... Τη θεση στην αστυνομια δε θα μπορει να την εχει οποτε θελει ενω η επιχειρηση εκει θα ειναι αν δεν του αρεσει η ΕΛ. ΑΣ
Ομαδα ΔΙ. ΑΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες