Στρατόπεδο Υπολοχαγού Βογιατζή (Καβησος Έβρου)
Μίλησα με το στρατόπεδο και μου είπανε ότι θα υπάρχει όχημα του στρατού στο αερόδρομιο για τους φαντάρους.
Φίλε 19 μπαίνω και εγώ από Τρίκαλα άμα θες μπαινουμε μαζί.
Έπειτα από την εμπειρία μου σε αυτό το στρατόπεδο έχω να πω πως πρόκειται για ένα αρκετά καλό στρατόπεδο. Ζέστη στο θάλαμο, καλό φαγητό και σχετικά οργανωμένο.
Μπαίνω και εγώ στου Βογιατζή 5/2/19 οποιος παει με πουλμαν ας επικοινωνήσει μαζί μου να μην είμαστε μόνοι στο sifisvoskakis@hotmail.com
Καλησπερα παιδια, ειμαι απο Αθηνα και παρουσιαζομαι στις 4/2 στο στρατοπεδο υπλγου βογιατζη στην καβησο, υπαρχει μηπως κανενας που να μπαινει την ιδια μερα μηπως παμε μαζι;
Καλησπερα παιδια και εγω παρουσιαζομαι στις 6/2/2019 στο στρατοπεδο βογιατζη νικολαου (καβησσος εβρου) μοναδα 23 ευπ
γνωριζεις κανεις να μου δωσει πληροφοριες για το πως μπορω να παω απο καρδιτσα σε αυτο το μερος; και γενικοτερα οποιαδηποτε αλλη πληροφορια;
ευχαριστω
γνωριζεις κανεις να μου δωσει πληροφοριες για το πως μπορω να παω απο καρδιτσα σε αυτο το μερος; και γενικοτερα οποιαδηποτε αλλη πληροφορια;
ευχαριστω
Καλησπερα παιδια παρουσιαζομαι 5/2/19 στο στρ/δο Βογιατζή απο Αθηνα. Εχει κανενας καμια ιδεα για το πως παμε;
Παιδιά εγώ με κτελ θα πάω, θα φυγω 4/2 με το κτελ που φευγει 8:30. Απλά περιμένω να πάω φρουραρχείο να βγάλω φύλο πορείας αν και στα κτελ μου είπαν ότι ισχύει το φύλο πορείας μόνο για τρένο.
Υπάρχει και αντίστοιχο θέμα στις συναντήσεις πριν την κατάταξη.
2019 Α ΕΣΣΟ - Στρατόπεδο Βογιατζή (Καβησός)
2019 Α ΕΣΣΟ - Στρατόπεδο Βογιατζή (Καβησός)
Σήφης έγραψε:Παιδιά εγώ με κτελ θα πάω, θα φυγω 4/2 με το κτελ που φευγει 8:30. Απλά περιμένω να πάω φρουραρχείο να βγάλω φύλο πορείας αν και στα κτελ μου είπαν ότι ισχύει το φύλο πορείας μόνο για τρένο.
φιλε σου εχω στειλει μαιλ να μιλησουμε.
- Kostas444
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Παιδιά και εγώ στις 5/2 παρουσιάζομαι στρατόπεδο Βογιατζή. Από Αθήνα. Θα ανέβω με τρένο. Είναι κανείς άλλος για εκείνη την μέρα;
Καλησπερα φιλε και εγω 5-2 εχεις καποιο φβ να μιλησουμε;
- Kostas444
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Μαριος έγραψε:Καλησπερα φιλε και εγω 5-2 εχεις καποιο φβ να μιλησουμε;
Στείλε μου το e-mail σου για να επικοινωνήσουμε από εκεί.
- Michael 27
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδια Καλησπέρα καλή θητεία σε όλους. Εγω παρουσιάζομαι στις 5-02 στο στρατοπεδο Βογιατζή Νικολαου και από κει στην 289 στην Σαμοθράκη. Φέυγω από Αθήνα στις 4 του Φλεβάρη απλά ακομα δεν εχω αποφασίσει αν θα πάω με αεροπλάνο η τρένο όποιος φεύγει την ίδια μέρα ας μου στείλει Στο email 4everwe28@gmail.com
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες