ΙΩΑΝΝΑ Κ έγραψε:Επισης λενε εδω και ποσους μηνες οτι θα βγουν οι προκηρυξεις. Τις ειδατε μηπως εσεις και δεν τις ειδαμε εμεις... ; Ατομα ειναι οτι ναναι δεν το εχετε καταλαβει ακομα;
Η προκήρυξη έχει δρομολογηθεί να βγει εντός του πρώτου εξαμηνού, αν το καταλάβεις καλώς, μόνο μην μας ζαλίζεις και φέρνεις την καταστροφή και λες σενάρια για πανελλήνιες και ιστορίες για αγρίους.
Καλησπέρα σας, πηρα τηλ σημερα στο γραφειο του Βαρβιτσιώτη κ δεν ξέρουν αν θα βγει αυτο το μήνα!! Παντως, ειπε η γραμματέας του οτι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα εχει βγει!!!
Παιδιά άκουσα ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχει βγεί η προκ. Περίπου πόσο λέτε να είναι η βάση ; Εγώ με πτυχίο τει 6.5 και αγγλ prof έχω καμία ελπίδα ή να μην μπώ στον κόπο κάν;
gyp4s έγραψε:Παιδιά άκουσα ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχει βγεί η προκ. Περίπου πόσο λέτε να είναι η βάση ; Εγώ με πτυχίο τει 6.5 και αγγλ prof έχω καμία ελπίδα ή να μην μπώ στον κόπο κάν;
έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα μηνύματα οτι θα είναι με μικτό σύστημα μορίων και γραπτών εξετάσεων σε ποσοστό 70% και 30% αντίστοιχα. Επομένως όταν βγεί η προκύρηξη και ολοκληρωθεί η διαδικασία αιτήσεων θα βγούν κάποιοι πίνακες με τα μόρια των αιτούντων. Απο κει και πέρα θα συνεχιστεί η διαδικασία με τις Προκαταρκτικές εξετάσεις και με τα γραπτά διαγωνίσματα.
gyp4s έγραψε:Παιδιά άκουσα ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχει βγεί η προκ. Περίπου πόσο λέτε να είναι η βάση ; Εγώ με πτυχίο τει 6.5 και αγγλ prof έχω καμία ελπίδα ή να μην μπώ στον κόπο κάν;
έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα μηνύματα οτι θα είναι με μικτό σύστημα μορίων και γραπτών εξετάσεων σε ποσοστό 70% και 30% αντίστοιχα. Επομένως όταν βγεί η προκύρηξη και ολοκληρωθεί η διαδικασία αιτήσεων θα βγούν κάποιοι πίνακες με τα μόρια των αιτούντων. Απο κει και πέρα θα συνεχιστεί η διαδικασία με τις Προκαταρκτικές εξετάσεις και με τα γραπτά διαγωνίσματα.
Να ρωτήσω κάτι για αυτό ; Για το 70 30 σύστημα. Αν το κατάλαβα σωστά αν εχω βαθμό πτυχίου 7 παιρνω 7000*70% + τα μαθήματα *100 ( για κάποιον που εχει γράψει 100 σε ολα ) 5*100*30% ; δηλαδή 4900 + 150 ;
Προκήρηξη με ανάλογο σύστημα δεν έχει ξαναεκδοθεί. Είναι πρώτη φορά. Επομένως δεν γνωρίζω να σου πώ ακριβώς τους συντελεστές, χωρίς κάποιο υπόμνημα. Κάπως έτσι πάντως θα είναι. Περίμενε να βγεί η προκύρηξη πρώτα που είναι σα το υφαντό της πηνελόπης, μια ράβει δέκα ξυλώνει και τότε θα σου λυθούν όλες οι απορίες.