Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Asleits

Δημοσίευση από Asleits »

Giannis84 έγραψε:Οχι ρε παιδια τι μονιμοι πυροσβεστες... Παιδια 27-28 χρονων πτυχιουχοι με μεταπτυχιακα και προυπηρεσιες στον τομεα τους ειναι μονιμοι πυροσβεστες; Ποτε προλαβαν;

Ναι έτσι που το θέτεις δεν έχεις άδικο! Έλεγα μήπως οι μόνιμοι πυροσβέστες ήταν σε άλλο πίνακα που δεν έχει αναρτήθει στο ιντερνετ. Δηλαδή, στους αρχικούς πίνακες που είναι Οι ιδιώτες Είναι Και οι μόνιμοι πυροσβέστες;

Άβαταρ μέλους
DEA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από DEA »

Υπάρχουν όμως μέσα σε αυτούς και πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης που πέρασαν τώρα για τους οποίους λέει ότι δεν θα δώσουν αθλήματα, δεν ξέρουμε όμως αν ισχύει αυτό σίγουρα
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Asleits έγραψε:

Ναι έτσι που το θέτεις δεν έχεις άδικο! Έλεγα μήπως οι μόνιμοι πυροσβέστες ήταν σε άλλο πίνακα που δεν έχει αναρτήθει στο ιντερνετ. Δηλαδή, στους αρχικούς πίνακες που είναι Οι ιδιώτες Είναι Και οι μόνιμοι πυροσβέστες;

Αν υπηρχαν και μονιμοι πυροσβεστες θα ηταν στις αρχικες λιστες με τα μορια της κατηγοριας του πτυχιου τους, μαζι με εμας... Οι μονιμοι θα κατατασσονταν με τους υπολοιπους στα μορια, απλα αν ηταν στις θεσεις επιτυχοντων, δεν θα χρειαζοταν να περασουν υγειονομικες και αθληματα. Αν υπηρχαν λογικα θα ηταν και μεγαλυτεροι σε ηλικια και θα ηταν λιγο δυσκολο να ειναι ανταγωνιστικοι ως προς τα μορια. Προσωπικα δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας...

DEA έγραψε:Υπάρχουν όμως μέσα σε αυτούς και πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης που πέρασαν τώρα για τους οποίους λέει ότι δεν θα δώσουν αθλήματα, δεν ξέρουμε όμως αν ισχύει αυτό σίγουρα

Αν καποιος ειναι στις πρωτες θεσεις και ειναι και στους επιτυχοντες της προσφατης προκηρυξης οντως μπορει να μην χρειαστει να δωσει υγειονομικες και αθληματα. Αλλα ποσοι να ναι αυτοι ρε παιδια; Δεν νομιζω οτι τα 21 ατομα για τα οποια μιλαμε και αλλοι τοσοι απο τους επομενους 50 που δεν πατησαν ειναι τετοιες περιπτωσεις... Οποιος βασικα εχει ορεξη μπορει και να ψαξει τους σχετικους πινακες των 5ετων αλλα δεν πιστευω...
Άβαταρ μέλους
DEA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από DEA »

Ναι όντως Γιάννη είμαστε ελάχιστοι αυτοί που έχοθμε περάσει ως πενταετούς
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

DEA έγραψε:Ναι όντως Γιάννη είμαστε ελάχιστοι αυτοί που έχοθμε περάσει ως πενταετούς

Η προκύρηξη λέει ότι αθληματα δεν δίνουν εν ενεργεία πενταετούς θητείας πυροσβέστες... Ακόμη τέτοιοι δεν υπάρχουν επομένως μην το ψάχνεται για εκεί αν υπάρχουν υπ. Αξιωματικοί από νυν πυροσβέστες είναι ήδη μόνιμοι και όχι πενταετεις μιας και δεν έχουν ορκιστει και μπει στην σχολή ακόμη... Δευτέρα κοντή γιορτή παίδες.

Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

Alexandros9 έγραψε:Η προκύρηξη λέει ότι αθληματα δεν δίνουν εν ενεργεία πενταετούς θητείας πυροσβέστες... Ακόμη τέτοιοι δεν υπάρχουν επομένως μην το ψάχνεται για εκεί αν υπάρχουν υπ. Αξιωματικοί από νυν πυροσβέστες είναι ήδη μόνιμοι και όχι πενταετεις μιας και δεν έχουν ορκιστει και μπει στην σχολή ακόμη... Δευτέρα κοντή γιορτή παίδες.

Ναι Αλεξανδρε αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχουν μονιμοι στους υποψηφιους. Παντως το 40% της αποχης δεν με εκπλησσει καθολου. Το αντιθετο θα μου εκανε εντυπωση.

Νομιζω την Τριτη θα χουμε καλυτερη εικονα για το τι ελπιδες εχουμε... Την Δευτερα αντε να κοπουν οι κοπελες και ελαχιστοι αντρες.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Giannis84 έγραψε:

Νομιζω την Τριτη θα χουμε καλυτερη εικονα για το τι ελπιδες εχουμε... Την Δευτερα αντε να κοπουν οι κοπελες και ελαχιστοι αντρες.

όχι και ελάχιστοι άνδρες... Στην δική μου κατηγορία δίνουν 2 άνδρες όλοι και όλοι. Να κοπούν και οι 2 γίνεται;#για το θεό!Εικόνα

Πότε μην μετανιώνεις..
Άβαταρ μέλους
DEA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από DEA »

Δεν είναι αδύνατο Αλεξανδρε!
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

DEA έγραψε:Δεν είναι αδύνατο Αλεξανδρε!

Μακάρι ρε αδελφέ για μένα κρίμα γιαυτούς...

Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

Alexandros9 έγραψε:
όχι και ελάχιστοι άνδρες... Στην δική μου κατηγορία δίνουν 2 άνδρες όλοι και όλοι. Να κοπούν και οι 2 γίνεται;#για το θεό!Εικόνα

χαχα και στην δικη μου 2 αντρες δινουν... Ενταξει σιγουρα θα φυγει το αγχος μας νωριτερα αν οποια παιδια Που "δεν εχουν" τα αθληματα (δηλαδη θα κοπουν που θα κοπουν στο τελος, δεν ειναι οτι εμεις Τους το ευχομαστε) φυγουν απο την Δευτερα... Αλλα ενταξει επειδη θεωρω οτι και καποιος που θα παει "για τουρισμο" πιθανως να βγαλει τα αγωνισματα της Δευτερας, γιαυτο λεω να μην απογοητευτουμε μεχρι την Τριτη.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Giannis84 έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:

χαχα και στην δικη μου 2 αντρες δινουν... Ενταξει σιγουρα θα φυγει το αγχος μας νωριτερα αν οποια παιδια Που "δεν εχουν" τα αθληματα (δηλαδη θα κοπουν που θα κοπουν στο τελος, δεν ειναι οτι εμεις Τους το ευχομαστε) φυγουν απο την Δευτερα... Αλλα ενταξει επειδη θεωρω οτι και καποιος που θα παει "για τουρισμο" πιθανως να βγαλει τα αγωνισματα της Δευτερας, γιαυτο λεω να μην απογοητευτουμε μεχρι την Τριτη.

Σίγουρα... Το καλό είναι πάντως ότι, ότι είναι να γίνει θα το μαθαίνω εκείνη την στιγμή σε ζωντανή σύνδεση και τις 2 μέρες και στα 2 μέρη... Μακάρι πραγματικά να μας χαμογελάσει η τύχη χωρίς να θέλω να φανώ μακάκες για τα παιδιά που δίνουν...

Πότε μην μετανιώνεις..
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

Μην θεωρειτε σιγουρο οτι θα πανε και ολοι οσους καλεσαν την δευτερα... Θα εχει σιγουρα απωλειες
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από rasald »

Οπως τα λεει η προκηρυξη εχουμε μελλον. Λιγους λιγους θα καλουν. Καλα κανετε και Θα πατε για επιτηρηση αυριο. Για τις επομενες μερες ειμαι κ εγω μεσα
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

rasald έγραψε:Οπως τα λεει η προκηρυξη εχουμε μελλον. Λιγους λιγους θα καλουν. Καλα κανετε και Θα πατε για επιτηρηση αυριο. Για τις επομενες μερες ειμαι κ εγω μεσα

Μακάρι να έχουμε μέλλον... Για μένα κρίνονται όλα αύριο...

Πότε μην μετανιώνεις..
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

Alexandros9 έγραψε:
rasald έγραψε:Οπως τα λεει η προκηρυξη εχουμε μελλον. Λιγους λιγους θα καλουν. Καλα κανετε και Θα πατε για επιτηρηση αυριο. Για τις επομενες μερες ειμαι κ εγω μεσα

Μακάρι να έχουμε μέλλον... Για μένα κρίνονται όλα αύριο...

το σωστο ειναι να ειμαστε απλα σε σταση αναμονης. Ουτε μες την τρελη χαρα ουτε να απογοητευομαστε. Οτι ειναι να γινει θα γινει.
δυστυχως σε αυτες τις περιπτωσεις ισχυει το '' ο θανατος σου η ζωη μου'' οποτε η λυπη καποιου θα ειναι χαρα για καποιον αλλο...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες