Αξιοκρατία στο διαγωνισμό Λιμενικού (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nick_ »

Δε θα το πω επειδη περασα, αλλα απο που κι ως που λετε οτι τα 9 εγιναν 10 κ στην τελικη εσεις που το ξερετε; Ησαστε μπροστα; Δε νομιζω. Επειδη γραφτηκε σε ενα blog. Ε και; Χιλια δυο ακουγονται που δεν ξερουμε ποια ειναι αληθεια κ ποια οχι... Ή μηπως καποιοι χαιρονται με την αποτυχια των αλλων κ με το να ακυρονονται προκηρυξεις; Γιατι ενα τετοιο πνευμα επικρατει εδω μεσα... Παραπληροφορηση, ζηλεια κ κακια...

Κ στην τελικη, κ ετσι να εγινε, οταν σε 280 υποψηφιους με καποιους να εχουν υψηλοτατο επιπεδο μορφωσης ακομα κι απο Νομικη, δεν υπαρχουν 60 ατομα (ποσοστο 21%) να περασουν τη βαση σε ολα τα μαθηματα τοτε μηπως υπαρχει εκει προβλημα στο διαγωνισμο; Μηπως ο ιδιος ο διαγωνισμος ηταν ζορικος; Κ γιατι ειναι παρανομο οπως λετε να υπαρξει μια πιο ελαστικη διορθωση στην περιπτωση αυτη; Αλλωστε, η μια μοναδα στη διορθωση δεν ειναι θεμα παρανομιας, ειναι κατι σχετικο... Αλλιως κ οι δυο βαθμολογητες θα εβαζαν σε ΟΛΑ τα γραπτα το ιδιο βαθμο... Ας ηταν πολλαπλης τοτε να ηταν στανταρ οι μοναδες κ να ηταν κ ευκολοτερα τα θεματα! Το οτι μπορει να ηταν πολλα τα μαθηματα, πολλη η υλη κ δυσκολη στο Διοικητικο για το χρονο που ειχαμε να διαβασουμε το σκεφτεται κανεις ή απλα μπαινει εδω μεσα κ λεει ο, τι θελει; Κ επαναλαμβανω! Μιλαμε για εξετασεις αποφοιτων Πανεπιστημιων και Πολυτεχνειων, δεν ηταν εξετασεις στους Λιμενοφυλακες που δινει οποιος θελει...

Κ πριν προλαβετε να πειτε διαφορα: Εγω ουτε μεσον ειχα, κ ημουν αρνητικος στην ολη διαδικασια γιατι πιστευα οτι χρειαζεται μεσον. Κι ομως περασα ανετα χωρις να παιξει ουτε βυσμα, ουτε τιποτα... Κ δεν πηρα 10 στο Διοικητικο (για να σας προλαβω κ παλι), οπως κ σε κανενα αλλο μαθημα, οποτε δεν το λεω γιατι θιξατε εμενα!
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nikosl86 »

nick_ έγραψε:Δε θα το πω επειδη περασα, αλλα απο που κι ως που λετε οτι τα 9 εγιναν 10 κ στην τελικη εσεις που το ξερετε; Ησαστε μπροστα; Δε νομιζω. Επειδη γραφτηκε σε ενα blog. Ε και; Χιλια δυο ακουγονται που δεν ξερουμε ποια ειναι αληθεια κ ποια οχι... Ή μηπως καποιοι χαιρονται με την αποτυχια των αλλων κ με το να ακυρονονται προκηρυξεις; Γιατι ενα τετοιο πνευμα επικρατει εδω μεσα... Παραπληροφορηση, ζηλεια κ κακια...

Κ στην τελικη, κ ετσι να εγινε, οταν σε 280 υποψηφιους με καποιους να εχουν υψηλοτατο επιπεδο μορφωσης ακομα κι απο Νομικη, δεν υπαρχουν 60 ατομα (ποσοστο 21%) να περασουν τη βαση σε ολα τα μαθηματα τοτε μηπως υπαρχει εκει προβλημα στο διαγωνισμο; Μηπως ο ιδιος ο διαγωνισμος ηταν ζορικος; Κ γιατι ειναι παρανομο οπως λετε να υπαρξει μια πιο ελαστικη διορθωση στην περιπτωση αυτη; Αλλωστε, η μια μοναδα στη διορθωση δεν ειναι θεμα παρανομιας, ειναι κατι σχετικο... Αλλιως κ οι δυο βαθμολογητες θα εβαζαν σε ΟΛΑ τα γραπτα το ιδιο βαθμο... Ας ηταν πολλαπλης τοτε να ηταν στανταρ οι μοναδες κ να ηταν κ ευκολοτερα τα θεματα! Το οτι μπορει να ηταν πολλα τα μαθηματα, πολλη η υλη κ δυσκολη στο Διοικητικο για το χρονο που ειχαμε να διαβασουμε το σκεφτεται κανεις ή απλα μπαινει εδω μεσα κ λεει ο, τι θελει; Κ επαναλαμβανω! Μιλαμε για εξετασεις αποφοιτων Πανεπιστημιων και Πολυτεχνειων, δεν ηταν εξετασεις στους Λιμενοφυλακες που δινει οποιος θελει...

Κ πριν προλαβετε να πειτε διαφορα: Εγω ουτε μεσον ειχα, κ ημουν αρνητικος στην ολη διαδικασια γιατι πιστευα οτι χρειαζεται μεσον. Κι ομως περασα ανετα χωρις να παιξει ουτε βυσμα, ουτε τιποτα... Κ δεν πηρα 10 στο Διοικητικο (για να σας προλαβω κ παλι), οπως κ σε κανενα αλλο μαθημα, οποτε δεν το λεω γιατι θιξατε εμενα!

καταρχην συγχαρητηρια φιλε για την επιτυχια σου. Ο λογος που κατεφυγα στο συμβουλιο της επικρατειας δεν ηταν ουτε τα 10ρια ουτε τα ονοματα επιτυχοντων που ηταν στην λιστα ουτε τα μπλοκς που λες. Εγω διαβασα αρκετα και εγραψα βαθμους πανω απο 15 σε ολα και με εκοψαν διοικητικο για λογο που ακομα δεν εχω καταλαβει. Ακομα και οταν πηγα να δω να γραπτα μου οι αξιωματικοι απορησαν γιατι μου εβαλαν κατω απο την βαση. Ο λογος που εκανα ειναι για το δικαιωμα της αναβαθμολογησης που στο απαγορευει η προκυρηξη και δεν με παιρνουν τα χρονια για να λαβω μερος και στην επομενη προκυρηξη. Καλη σταδιοδρομια να εχεις.
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από nick_ »

Σ ευχαριστω, να σαι καλα! Ετσι οπως το θετεις εχεις ενα δικιο! Αυτοι που σου εδειξαν το γραπτο σου ηταν οι εξεταστες του μαθηματος ή ασχετοι;

Παντως, υποθετω, οτι ισχυει αυτο που δεν μπορει να γινει ενσταση για τη βαθμολογια γιατι θα εκαναν ΟΛΟΙ ενσταση (ακομη κ επιτυχοντες που λεει ο λογος αν πιστευαν οτι εχουν γραψει παραπανω) και δε θα τελειωναν ποτε με τις ενστασεις!

Παντως, προσωπικα την ειδα αρκετα πιο αξιοκρατικη την ολη διαδικασια απ οτι την περιμενα!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από greko_27 »

Ναι οντως αξιοκρατικη η ολη ΔιαδικασιαΕικόνα... Πριν λιγες μερες σε μια συζητηση μου με τον greek_army πολυ πριν γινει αυτος ο ντορος ειχα αναφερθει στο εν λογω διαγωνισμο και του ειχα επισημανει οτι 18 ατομα εφαγαν σπρωξιμο (εκ των οποιων 1 κοπελα ειχε κοπει στα αθληματα στο 1000αρι και τελικως βρεθηκε στους επιτυχοντες, μπορεις εαν θελεις να στο επιβεβαιωσει και εχω αναφερει ηδη τον α/α στην στηλη των επιτυχοντων) ... Τωρα για αυτους τους 18 (δεν αναφερομαι στους 20) αλλα και για αυτους τους 20 που αναφερει το μπλογκ, απο την στιγμη που εγινε αλλοιωση σε ενα ή και περισσοτερα μαθηματα αποτελει παραβατικη πραξη απο την επιτροπη; Ναι 'η οχι; Κανεις δεν μιλησε να ακυρωθει η προκ αλλα ενα σωστο κρατος που θελει να λεγετε δικαιο πρεπει να διελευκανει την υποθεση οσον καιρο και εαν παρει. Αυτο ειναι το σωστο και παραλληλα να επιβληθουν κυρωσεις στην επιτροπη. Αλλα πως θα γινει αυτο οταν ο οποιοσδηποτε που οντως εχει πολιτικες ακρες μπορει ανετα να περασει; Θα τολμισει ο κυριος παπουτσης να ακουμπησει τα αλλα πασοκια; Οχι βεβαια... Οι διαγωνισμοι των αξιωματικων ουδεποτε ηταν αντικειμενικεσ... Και εαν ζητουσαν μονο 27 ατομα σημερα θα γινοταν πολυ ντοροσ... Οντως το να περναει το 1/3 απο την πισω πορτα ειναι φυσιολογικο γιατι ο νεοελλην ενδιαφερεται μονον για την παρτη του... Και αναρρωτιεμαι γιατι τοσα χρονια οι κυβερνησεις δεν αφηνουν τον ασεπ να αναλαβεις τους εν λογω διαγωνισμους (θεματα και διορθ γραπτων) ... Οταν βγει η χωρα απο την κριση να μπει στις πανελληνιες να τελειωνει το παραμυθακι... Αλλα καποιοι βαζουν και σε αυτο εμποδιο (δεν θελουν τους αξιωματικους μεσω Πανελλ) ... Γι αυτο φτασαμε στο σημειο να μην μπορει καποιος να αγορασει φαρμακα, να πληρωνουν απο την τσεπη τους την συντηρηση των σκαφων κα... . Αξιωματικοι με πτυχια αλλα χωρις την στοιχειωδης εκπαιδευση εφεραν το σωμα σε αυτη την θεση
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

nick_ έγραψε:Σ ευχαριστω, να σαι καλα! Ετσι οπως το θετεις εχεις ενα δικιο! Αυτοι που σου εδειξαν το γραπτο σου ηταν οι εξεταστες του μαθηματος ή ασχετοι;

Παντως, υποθετω, οτι ισχυει αυτο που δεν μπορει να γινει ενσταση για τη βαθμολογια γιατι θα εκαναν ΟΛΟΙ ενσταση (ακομη κ επιτυχοντες που λεει ο λογος αν πιστευαν οτι εχουν γραψει παραπανω) και δε θα τελειωναν ποτε με τις ενστασεις!

Παντως, προσωπικα την ειδα αρκετα πιο αξιοκρατικη την ολη διαδικασια απ οτι την περιμενα!

οχι δεν ηταν εξεταστες αυτου του μαθηματος αλλα αλλου. Ναι οντως γι'αυτο το λογο το εκαναν γιατι ακομα και ο τελεταιος που θα ειχε πεσει σε ολα κατω απο την βαση θα ειχε κανει ενσταση. Τωρα για το αν ειναι αξιοκρατικα η οχι εγω απλα ειχα στο μυαλο μου οτι καποα ατομα θα περασουν σιγουρα οποτε ας διαβασω να πιασω τις θεσεις που θα περισεψουν.
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Kostas17 »

H αληθεια ειναι οτι και γω σε 1-2 μαθηματα πιστευα οτι ειχα γραψει πολυ παραπανω. Ναυτικο δικαιο ας πουμε ημουν 1000% σιγουρος οτι ειχα γραψει πανω απο 17... Παρολαυτα, επειδη αν και απλα θεματα δεν υπηρχε συγκεκριμενη βιβλιογραφια δεν μπορει να ειναι κανεις σιγουρος για το αν οι σημειωσεις η τα βιβλια απο τα οποια διαβαζε ειναι πληρη.

Ισως να επαιξε αρνητικο ρολο και η περαιτερω αναλυση καποιου θεματος, μιας και ηταν κατηγορηματικοι οτι τα θελουν επιγραμματικα, αν και ειπαν οτι δεν θα υπαρξει αρνητικη βαθμολογια για τα παραπανω που θα γραψεισ...

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από greko_27 »

Λοιπον εαν οι καταγγελειες ευσταθουν πρεπει ο οποιοσδηποτε ενδιαφερομενος να παει σε δικηγορο και να ζητησει απο τον εισαγγελεα το ανοιγμα ολων των φακελων-γραπτων των υποψηφιων και μετεπειτα επανεξετασης τους πριν την παροδο των 6 μηνων και πριν μπουν οι επιτυχοντες στρην σχολη... μετα παει πεταξε το πουλακι. και μετα να δεις τι ωραια που θα κελαηδησουν καποια πουλακια... εαν υπαρχει προβλημα οικονομικο μπορειτε να μαζευτειτε αρκετοι να βρειτε εναν δικηγορο και κινηθητε νομικα... και οχι να κανουν καποιοι καταγγελειες σε ενα μπλογκ... δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα ετσι...
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από nick_ »

greko

Eγω δε σου ειπα οτι ειναι εντελως αξιοκρατικη η ολη διαδικασια, σου ειπα για μενα! Δεν μπορει ο καθενας να βγαινει κ να λεει "ναι, να ακυρωθει ο διαγωνισμος της ντροπης" ή "το βυσμα στο λιμενικο σωμα καλα κρατει"! Γιατι εγω κ ο καθε 'εγω' μπορει να κοπιασε για να μπει, μπορει απ οταν βγηκαν τα αποτελεσματα να παρατησε μια αλλη δουλεια, μπορει να ξοδευτηκε για να πηγαινει αθηνα, μπορει, μπορει, μπορει... Κ φυσικα να μπηκε χωρις βυσμα! Κ σου λεω οτι εγω ΔΕΝ ειχα βυσμα και βαθμολογηθηκα οσο περιμενα σε καθε μαθημα, μη σου πω πως εγω θα διορθωνα κ λιγο αυστηροτερα! Με ποια λογικη θα πρεπει δηλαδη εγω να δεχτω οτι πρεπει να ακυρωθει ο διαγωνισμος οταν περασα με την αξια μου; Επειδη καποιοι δεν μπηκαν; Κ κατι ακομα. Στην ολη διαδικασια ολα ηταν πολυ τυπικα!2-3 παιδια που ξερω πατουσαν τη γραμμη στο αλμα σε μηκος κ κοπηκαν! Τωρα αν καποιοι περασαν με βυσμα τα αθληματα, ας τους βρουν! Οχι εκ των υστερων οποιος δεν περασε ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να περασει να βγαινει να λεει τον πονο του κ να επιθυμει να ακυρωθει ο διαγωνισμοσ... Το οτι το 1/3 περναει με βυσμα το λες εσυ, κ σορρυ κιολας αλλα εγω δεν το πιστευω.

Σχετικα με τη βαθμολογηση τωρα. Ποιος οριζει αν σε μια ερωτηση θεωρητικη που πιανει για παραδειγμα 4 μοναδες κ δεν την εχεις απαντησει τελεια πρεπει να παρεις 2 ή 2.5 ή 3 μοναδες ; Θα σου πω εγω ποιος το οριζει.Ειναι υποκειμενικο. Ειτε μας αρεσει, ειτε οχι. Ευτυχως ή δυστυχως εξαρταται απο τον εξεταστη! Αντικειμενικο ειναι μονο οταν οι ερωτησεις ειναι Σωστο-Λαθος ή πολλαπλης! Ετσι λοιπον, αν ανοιγοντας καποια γραπτα ειδαν οτι γενικα τα πραγματα τεινουν προς το να μην περασουν 60 ατομα, αποφασισαν να ειναι λιιιγο πιο ελαστικοι,η απαντηση μου ειναι οχι, δεν αποτελει παραβατικη συμπεριφορα. Κ στην τελικη να σου πω κατι; Αν θελουν να περασουν τους δικους τους οπως λες δε θα τους εβαζαν 10 μπαμ, θα τους εβαζαν 11 ή 12... Επισης, το οτι 20 ατομα περασαν με 10 στο Διοικητικο, τι σημαινει; Οτι εχουμε 20 βυσματα; Γιατι καπως ετσι το θετεις!

Κ οσο για τους ΑΕΝ, συγγνωμη αλλα ο νομος ειναι σαφης!60% απο ΑΕΙ,20% Πολυτεχνεια,20% ΑΕΝ. Κ η αποτυχια καποιας κατηγοριας συνεπαγεται εισαγωγη απο τις αλλες κατηγοριες για να συμπληρωθουν οι θεσεις! Τον τηρουμε κατα γραμμα το νομο ή οχι;'Η επρεπε να ναι πιο ελαστικοι με τους ΑΕΝ για να μπουν περισσοτεροι γιατι οπως λες χρειαζονται! Αφου δεν εγραψαν, τι να κανουμε τωρα; Κ οσο για τη στοιχειωδη εκπαιδευση, γι αυτο μπαινουμε στη ΣΝΔ! Για να εκπαιδευτουμε... Ας φροντιζαν να μας εκπαιδευουν εκει σωστα για τα πλωτα, κι οχι να λεμε οτι το σωμα παει κατα διαολου γιατι μπαινουν πτυχιουχοι ΑΕΙ κ οχι ΑΕΝ...

Εγω εχω να πω γενικα κ χωρις παρεξηγηση, "τα καλα κ συμφεροντα"!

Σχετικα με τον ΑΣΕΠ, εγω σ αυτο μεσα ειμαι! Ας παρει το διαγωνισμο ο ΑΣΕΠ κι ας βαζουν θεματα επιπεδου οπως στον ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ... Να βγαινει η προκηρυξη ενα 7μηνο πριν οπως γινεται στους εκπαιδευτικους, να υπαρχει χρονος για ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ κ τα θεματα να ναι δυσκολα! Να δουμε εκει ποσοι ΑΕΝ θα περασουν. Δεν εχω κατι με τα παιδια, αλλα ολο ακουω για συνομωσιες εναντιον τουσ... Ε ενταξει, μην τρελαθουμε τωρα!

Αυτα. Κ συγγνωμη για τον τονο μου, αλλα διαβαζω απειρα πραγματα αυτες τις μερες κ εχω αγανακτησει με τα οσα ακουω!
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Αλλο να τροποποιηθει ο πινακας επιτυχοντων και αλλο να ακυρωθει ο διαγωνισμος. Δηλαδη εμεις που κοπιασαμε και ιδρωσαμε για να τα κατεφερουμε γιατι να μπουμε στο ιδιο τσουβαλι; Δεν ειναι αδικο; Πως θα νιωθατε αν συνεβαινε σε σας; Να εχεις κανει τοσα ονειρα, και καποια να ζητανε να τα παραδωσεις πισω...
Οχι κυριοι, δεν πιστευω οτι κανενας σας που κοπηκε κοπηκε εσκεμενα. Το αν καποιοι βοηθηθηκαν ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Μην προσπαθειτε να το παιξετε αδικημενοι στις πλατες τις δικες μας. Κυνηγηστε συγκεκριμενα ατομα και σταματηστε να τα βαζετε με ολους και με ολα.

Και αν το δουμε απο την αλλη οψη, και υποθετουμε οτι περνουσαμε αυτοι που πραγματικα περασαμε τη βαση, εστω 10 ατομα. Το ονομα σας θα ηταν μεσα; Οχι κυριοι γιατι αποτυχατε. Μα οι ιδιοι το λετε, οτι ενισχυθηκαν γραπτα επειδη δεν συμπληρωνοταν οι 60 θεσεις. Στην ουσια μας λετε οτι ειναι παρανομος ο διαγωνισμος γιατι δεν παρανομησαν και για το δικο σας οφελος. Η μηπως γιατι δεν δουλεψε τελικα το δικο σας βυσμα και δεν εγιναν πραξη οσα σας υποσχεθηκαν;

Οσον αφορα τα 10αρια, δεν μπορω να καταλαβω γιατι το 10 ειναι αφορισμενος βαθμος. ΔΕΝ γινεται καποιος να γραψει 10; Δεν εχετε γραψει ποτε 10 στη ζωη σας και αν γραψατε σας κυνηγησε κανεις; Μην τρελαθουμε τελειως. Για τα πρακτικα και για να μην αρχισετε να γραφετε ιστοριες, σας πληροφορω οτι δεν εχω κανενα 10αρι.

Εμεις τι φταιμε ομως; Θα χασουμε τα παντα επειδη ειχαμε την τυχη η ατυχια να λαβουμε μερος σε διαγωνισμο του Λ. Σ. Και ενας απο αυτους που κλαιγονται τοσο καιρο ας μου απαντησει ειλικρινα,τι θα εκανε στην θεση μου

nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Kostas17 έγραψε:Αλλο να τροποποιηθει ο πινακας επιτυχοντων και αλλο να ακυρωθει ο διαγωνισμος. Δηλαδη εμεις που κοπιασαμε και ιδρωσαμε για να τα κατεφερουμε γιατι να μπουμε στο ιδιο τσουβαλι; Δεν ειναι αδικο; Πως θα νιωθατε αν συνεβαινε σε σας; Να εχεις κανει τοσα ονειρα, και καποια να ζητανε να τα παραδωσεις πισω...
Οχι κυριοι, δεν πιστευω οτι κανενας σας που κοπηκε κοπηκε εσκεμενα. Το αν καποιοι βοηθηθηκαν ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Μην προσπαθειτε να το παιξετε αδικημενοι στις πλατες τις δικες μας. Κυνηγηστε συγκεκριμενα ατομα και σταματηστε να τα βαζετε με ολους και με ολα.

Και αν το δουμε απο την αλλη οψη, και υποθετουμε οτι περνουσαμε αυτοι που πραγματικα περασαμε τη βαση, εστω 10 ατομα. Το ονομα σας θα ηταν μεσα; Οχι κυριοι γιατι αποτυχατε. Μα οι ιδιοι το λετε, οτι ενισχυθηκαν γραπτα επειδη δεν συμπληρωνοταν οι 60 θεσεις. Στην ουσια μας λετε οτι ειναι παρανομος ο διαγωνισμος γιατι δεν παρανομησαν και για το δικο σας οφελος. Η μηπως γιατι δεν δουλεψε τελικα το δικο σας βυσμα και δεν εγιναν πραξη οσα σας υποσχεθηκαν;

Οσον αφορα τα 10αρια, δεν μπορω να καταλαβω γιατι το 10 ειναι αφορισμενος βαθμος. ΔΕΝ γινεται καποιος να γραψει 10; Δεν εχετε γραψει ποτε 10 στη ζωη σας και αν γραψατε σας κυνηγησε κανεις; Μην τρελαθουμε τελειως. Για τα πρακτικα και για να μην αρχισετε να γραφετε ιστοριες, σας πληροφορω οτι δεν εχω κανενα 10αρι.

Εμεις τι φταιμε ομως; Θα χασουμε τα παντα επειδη ειχαμε την τυχη η ατυχια να λαβουμε μερος σε διαγωνισμο του Λ. Σ. Και ενας απο αυτους που κλαιγονται τοσο καιρο ας μου απαντησει ειλικρινα, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

οπως ανεφερα και πανω εξηγησα τους λογους που κινουμαι δικαστικα σε αυτον τον διαγωνισμο. Για το τι θα εκανα στην θεση σου, τιποτα απολυτως. Αμα ημουν επιτυχων και χωρις βυσμα δεν θα με ενοιαζε καθολου γιατι και να ανοιγε το γραπτο μου θα υπηρχαν τα θεματα απαντημενα μεσα.
τωρα αν τιθεται το θεμα να ακυρωθει που το θεωρω παρατραβηγμενο, δεν συμφωνω καθολου γιατι υπηρχαν παιδια μεσα που αξιζε να περασουν και τα ξερω και προσωπικα.

Άβαταρ μέλους
Kostas17

MΑκαρι να κυνηγουσαν ολοι το ανοιγμα των γραπτων. Σου λεω λογω τιμης, οτι μπορω ανα πασα ωρα και στιγμη να σου ξαναγραψω οτι ακριβως εγραψα στις ερωτησεις και τοτε.

Εγω ακουω για ακυρωση του διαγωνισμου. Και μιλαω συγκεκριμενα για τον τυπο με το nickname ΚALO E;

Παντως το Καλο ε; Δεν μπορω να καταλαβω σε τι αναφερεται. Ειναι καλο το οτι Ναυαγησε στο διαγωνισμο; Ειναι καλο που θελουν να πεταξουν εξω ατομα που ματωσαν για να περασουν; Ειναι καλο το οτι μπαινει σε φορουμ για να ειρωνευτει;

geo

Δημοσίευση από geo »

Τι λες ρε φιλαρακι; Εχω τελειωσει γεωπονος στο αριστοτελειο και σε πληροφορω το απολυτηριο μου ειναι με 18! Γκε γκε; Αντε για να μη λεμε και οτι θελουμε εδω μεσα!
alia

Δημοσίευση από alia »

Ολοι την ειδαμε την ξανθια κοπελα που ΚΟΠΗΚΕ πανηγυρικα στο 1000αρι αλλα το ονοματακι της ειναι στους επιτυχοντες... Τι να πεις μετα ε;

Σίσσυ

Δημοσίευση από Σίσσυ »

alia έγραψε:Ολοι την ειδαμε την ξανθια κοπελα που ΚΟΠΗΚΕ πανηγυρικα στο 1000αρι αλλα το ονοματακι της ειναι στους επιτυχοντες... Τι να πεις μετα ε;

Και με τα μόρια που περιμένουν οι Υπαξιωματικοί.. Πόσο ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ μπορούν να είναι τα μόρια που θα βγούν;Εικόνα
ΔΕκτές μόνον σοβαρές συμβουλές. ΌΧΙ ότι του καπνίσει του καθενός!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες