ΣΣΕ: Ακαδημαϊκή εκπαίδευση / Μαθήματα - Γλώσσες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Κοιταω το προγραμμα σπουδων της ΣΣΕ και βλεπω πως εχουν αγγλικα. Για καποιον που εχει το proficiency συμφερει να παει στο 3 επιπεδοπου ειναι οι προχωρημενοι ή να παει στο 2 που ειναι του lower; Το αναφερω αυτο ετσι ωστε οι ασοι ιδιαιτερα να εχουν πιο πολυ χρονο να διαβασουν τα αλλα μαθηματα και να μην αφιερωνουν τοσο χρονο στις ξενες γλωσσες (που οπως βλεπω ειναι σημαντικες καθως διαδασκονται 4 ωρες την βδομαδα). Τι γνωμη εχετε;
Και μηπως ξερετε πως επιλεγει ο σπουδαστης το επιπεδο των ξενων γλωσσων που θα ειναι; Δινει τεστ η απλως διαλεγει;
Και μηπως ξερετε πως επιλεγει ο σπουδαστης το επιπεδο των ξενων γλωσσων που θα ειναι; Δινει τεστ η απλως διαλεγει;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
KostasSSE έγραψε:Κοιταω το προγραμμα σπουδων της ΣΣΕ και βλεπω πως εχουν αγγλικα. Για καποιον που εχει το proficiency συμφερει να παει στο 3 επιπεδοπου ειναι οι προχωρημενοι ή να παει στο 2 που ειναι του lower; Το αναφερω αυτο ετσι ωστε οι ασοι ιδιαιτερα να εχουν πιο πολυ χρονο να διαβασουν τα αλλα μαθηματα και να μην αφιερωνουν τοσο χρονο στις ξενες γλωσσες (που οπως βλεπω ειναι σημαντικες καθως διαδασκονται 4 ωρες την βδομαδα). Τι γνωμη εχετε;
Άμα έχεις αγγλικά προφίσιενσι πας σε 2η ξένη γλώσσα.
Όσοι υποψήφιοι θέλετε να δείτε το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών της ΣΣΕ όπως πατησατε το κάτωθεν link:
http://www.sse.gr/files/neo_programma_spoudon_sse%20_sineptigmeno_.pdf
Σημείωση: Το οποίο ισχύει από το ακαδημαικό έτος:2009-10
Μπορείς να πάρεις οποιαδήποτε ξένη γλώσσα, αρκεί να το αναφέρεις όταν σε ρωτήσουν (π. Χ. Ακόμα και αν δεν έχεις προφισιενσι στα Αγγλικα μπορείς να πας γερμανικά.) Και μάλιστα νομίζω, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό, ότι δίνεις το πτυχίο που θες πληρωμένο από τη σχολή, και σε περίπτωση αποτυχίας σου επιστρέφεις τα λεφτά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
tilefos έγραψε:Μπορείς να πάρεις οποιαδήποτε ξένη γλώσσα, αρκεί να το αναφέρεις όταν σε ρωτήσουν (π. Χ. Ακόμα και αν δεν έχεις προφισιενσι στα Αγγλικα μπορείς να πας γερμανικά.) Και μάλιστα νομίζω, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό, ότι δίνεις το πτυχίο που θες πληρωμένο από τη σχολή, και σε περίπτωση αποτυχίας σου επιστρέφεις τα λεφτά.
Μα τι ειναι αυτα που γραφεις; Αφου εισαι ασχετος γιατι γραφεις ;
Και τα 2 που γραφεις ειναι ΨΕΜΑΤΑ!
1ον δεν μπορεις να κανεις δευτερη γλωσσα αν δεν εχεις προφίσιενσι
και 2ον δεν καλυπτει τιποτα η υπηρεσια στα λεφτα.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Για το δευτερο οπως εχω πει επιφυλάσσομαι, για το πρώτο είμαι απόλυτα σίγουρος. Και δεν νομίζω να είσαι πιο αξιοπιστος από εμένα γιατί είμαι μέσα στη σχολή.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Και ο black_knight ευέλπις είναι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
tilefos έγραψε:Για το δευτερο οπως εχω πει επιφυλάσσομαι, για το πρώτο είμαι απόλυτα σίγουρος. Και δεν νομίζω να είσαι πιο αξιοπιστος από εμένα γιατί είμαι μέσα στη σχολή.
Και γω μέσα είμαι και τουλάχιστον στην Τάξη την δική μου δεν υπάρχει κανείς που να κάνει δεύτερη γλώσσα άμα δεν έχει το προφίσιενσι.
Πραγματι κανένας Δεν κάνει άλλη γλώσσα αν δεν εχει προφισιενσι. Αλλα εμάς μας είχαν πει ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τα Αγγλικά ή να πάρουμε άλλη γλώσσα.
Παρτε τα αλβανικα γιατι στελνουν πολλους Αλβανους εκει.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
-
- Αντισυνταγματάρχης
kampf έγραψε:Παρτε τα αλβανικα γιατι στελνουν πολλους Αλβανους εκει.
Πολύ αστείο
Το ξερω. Που να δες τι αστειο θα ειναι οταν αυτοι θα μας μαμανε απο ολες τις παντες
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
AΝ περασεις ΣΣΕ απο που μπορεις να κοπεις?
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
γινε πιο συγκεκριμενη... Τι φοβασαι;Mαρια έγραψε:AΝ περασεις ΣΣΕ απο που μπορεις να κοπεις;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Ρε παιδιά μέσα μου λένε ότι για να μπω στην σχολή και να βγω ανθυπολοχαγός Πρέπει Να έχω proficiceincy... Εγώ έχω μόνο το lower δηλαδή πρέπει να δώσω τώρα για proficiency;
Δηλαδή αν έχω προφισιενση πριν μπω στην σχολή δεν θα Χρειάζεται Να δώσω αγγλικά; Και αφού έχοντας proficiency πάω 2 ξένη γλώσσα Π. Χ. Γαλλικά θα πρέπει να πάρω και εκεί κάποιο πτυχίο;
Δηλαδή αν έχω προφισιενση πριν μπω στην σχολή δεν θα Χρειάζεται Να δώσω αγγλικά; Και αφού έχοντας proficiency πάω 2 ξένη γλώσσα Π. Χ. Γαλλικά θα πρέπει να πάρω και εκεί κάποιο πτυχίο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Ότι διάβασες δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης