Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Greek_Army »

Peter_Pan έγραψε:Σας παρακαλω αν εχει κανεις βυσμα για να μπω ΛΟΚ δεν εχω βυσμα απλα θελω πολυ να μπω! Μολις ειδα οτι το χαρτι ελεγε διαβιβασεις τρελαθηκα! Αυτη τη στιγμη κλαιω! Ειναι βαρυς ο πρασινος μπερες ρε γαμωτο και ειναι αδικο να τον παιρνουν οσοι δε θελουν και δεν το πιστευουν! Πηρα και της στρατολογια τηλ και μου ειπαν σημερα οτι θα περασει κλιμακιο των ειδικων δυναμεων απο το κεδβ για εθελοντες τρεις εβδομαδες μετα την εισοδο μου αλλα δεν το πιστευω σιγα μην ψαξουν στους φλωρους για λοκ... Τουλαχιστον αν καποιος αλλος εχει μπει προσφατα με αυτον τον τροπο ειδικες δυναμεις (οχι απευθειας δηλαδη) ας μου το πει να παρω κουραγιο. ***** τα πτυχια μου και τη ζωη μου αυτο το ονειρο ειχα σε αυτη τη ζωη να βαλω τον τιμημενο πρασινο και μου το καινε!

καταρχάς άσε τους χαρακτηρισμούς. Το αν είναι "φλώρος" η όχι ο άλλος δεν κρίνετε από ποιο σώμα υπηρετήσει. Περνάει κλιμάκιο των ειδικών δυνάμεων πριν την ορκομωσία. Τα αθλήματα είναι εύκολα
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από fideas emk »

Peter_Pan έγραψε:Σας παρακαλω αν εχει κανεις βυσμα για να μπω ΛΟΚ δεν εχω βυσμα απλα θελω πολυ να μπω! Μολις ειδα οτι το χαρτι ελεγε διαβιβασεις τρελαθηκα! Αυτη τη στιγμη κλαιω! Ειναι βαρυς ο πρασινος μπερες ρε γαμωτο και ειναι αδικο να τον παιρνουν οσοι δε θελουν και δεν το πιστευουν! Πηρα και της στρατολογια τηλ και μου ειπαν σημερα οτι θα περασει κλιμακιο των ειδικων δυναμεων απο το κεδβ για εθελοντες τρεις εβδομαδες μετα την εισοδο μου αλλα δεν το πιστευω σιγα μην ψαξουν στους φλωρους για λοκ... Τουλαχιστον αν καποιος αλλος εχει μπει προσφατα με αυτον τον τροπο ειδικες δυναμεις (οχι απευθειας δηλαδη) ας μου το πει να παρω κουραγιο. ***** τα πτυχια μου και τη ζωη μου αυτο το ονειρο ειχα σε αυτη τη ζωη να βαλω τον τιμημενο πρασινο και μου το καινε!
Άπαιχτος είσαι ρε φίλε. Μπράβο!Εικόνα

Οπως είπε και ο ΓΜΑΚ Η Φλωριά δεν εξαρτάται από το σώμα κα όπλο που υπηρετείς. Ετοιμάσου να προσγειωθείς λίγο. Σκούπα, μάπα επ'ώμου. Ούρς! Και ταψί τρίψιμο για να πάρεις μπερέ.

Αλλά μη ξενερώνεις. Και για την καύλα σου πάρε και ένα συνθηματάκι από τα καλύτερα των ΛΟΚ που είναι το άλλο μισό από αυτό που έχει υπογραφή ο ΓΜΑΚ:

"Αγάπησα ενά μπερέ

που μου μαθέ

να φέρομαί

Αντρίκια

ΑΝΤΡΙΚΙΑ

ΑΝΤΡΙΚΙΑ

και όχι σα τζιτζίκια"

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 24
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Και εγώ 298 και θυμάμαι είχαν στείλει με μετάταξη κάπου 100 άτομα από Αεροπορία στο ΚΕΕΔ στη Νέα Πέραμο (τότε με το σκάνδαλο των παράνομων απαλλαγών). Οι περισσότεροι αργότςερα ήρθαν στο ΚΕΤΘ κάπως φοβισμένοι. Άκουγαν Αυλώνα και νόμιζαν ότι ήταν χειρότερα τα πράγματα.
lazarosSF
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από lazarosSF »

ΛΟΚατζής θα πει Ελλάδα
και Ελλάδα ΛΟΚατζής
τέτοιας λεβεντιάς καμάρι
δε συνάντησε κανείς

Είμαστ' όλοι τιμημένοι
Ορεινοί Καταδρομείς
και μπροστά σ' εμάς οι εχθροί μας
θα τραπούνε σε φυγή

Χρόνια τώρα καρτερούσε
με λαχτάρα ν' ακουστεί
πάνω στα βουνά της Κύπρου
η φωνή του ΛΟΚατζή μην μασατε μια παιδια ορμηστε και αρπαξτε τα πρασινα μπερε!

omg

Δημοσίευση από omg »

Γεια σε όλους χθες μου ήρθε το χαρτί για Νεα πέραμο Ειδικές δυνάμεις. Δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω, ξέρει κάποιος αν η εκπαίδευση είναι πολύ δυσκολη; Και κάτι άλλο δεν μπορώ καθόλου τ κρυο και το τρέξιμο Τα μισώ και τα 2, από ότι έχω ακούσει έκει τρώς Και από τα Δύο Έτσι δεν είναι;

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από yandr »

Δες τη συζήτηση για τα Κέντρα εκπαίδευσης.
ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

Ε! Αμα δεν αντεχεις τρξιμο και κρυο τοτες θα κοπεις λογικο ειναι η εισαι κομμαντο η δεν εισαι.

omg

Δημοσίευση από omg »

Το θέμα είναι πως ΄θέλω και να τις βγάλω τις ειδικές δυνάμεις γιατί όπως είδα και σε ένα βίντεο έλεγε κάποιος η κούραση έιναι προσωρινή η τιμή όμως παντοτινη. Η δύσκολη εκπαίδευση ξεκινά μετά την ορκομοσία;
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Το παλουκι φιλε οπως γνωριζω ειναι μετα την ορκομοσια που περνας ΠΕΝ (ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΩΝ) εκει που περνεις τον τιμημενο μπερεΕικόνα
AΡΜΑΓΕΔΔΩΝ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από AΡΜΑΓΕΔΔΩΝ »

omg έγραψε:Το θέμα είναι πως ΄θέλω και να τις βγάλω τις ειδικές δυνάμεις γιατί όπως είδα και σε ένα βίντεο έλεγε κάποιος η κούραση έιναι προσωρινή η τιμή όμως παντοτινη. Η δύσκολη εκπαίδευση ξεκινά μετά την ορκομοσία;
Θελεις και τον σκυλο χορτατο και την πιτα στο πιατο. Ο μπερες θελει θυσιες! Αν εισαι καλομαθημενος αστο πηγανε να τους βλεπεις στην παρελαση (χωρις να θελω να σε προσβαλω) αν γουσταρης προπαντος και ΘΕΛΕΙΣ να σκληραγωγηθεις ορμα! Ετσι απλα και φιλικα!Εικόνα
X-men
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από X-men »

Ρε παιδιά αν κάποιος πάει προτακτος
έχει το δικαίωμα να πάει ΕΔ;
Val

Δημοσίευση από Val »

X-men έγραψε: Ρε παιδιά αν κάποιος πάει προτακτος έχει το δικαίωμα να πάει ΕΔ;
φυσικά.
alexakis7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από alexakis7 »

Εγω προβλημα δεν εχω. Να ρωτησω κατι αλλο; Διαβασα σε κατι ποστ πιο πανω, να λενε κατι παιδια "εκοψα την αναβολη και δηλωσα πεζοναυτης"... Οταν κοψω και εγω την αναβολη ξανα δηλωνω παλι σωμα; Ή απλα τους λεω οτι θελω να παω πεζοναυτης και θα με στειλουν κατευθειαν βολο ή πουθενα αλλου; Αν γινετε κατι τετοιο, γλυτωνω τα αθληματα;
ventouza29
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ventouza29 »

alexakis7 έγραψε:Εγω προβλημα δεν εχω. Να ρωτησω κατι αλλο; Διαβασα σε κατι ποστ πιο πανω, να λενε κατι παιδια "εκοψα την αναβολη και δηλωσα πεζοναυτης"... Οταν κοψω και εγω την αναβολη ξανα δηλωνω παλι σωμα; Ή απλα τους λεω οτι θελω να παω πεζοναυτης και θα με στειλουν κατευθειαν βολο ή πουθενα αλλου; Αν γινετε κατι τετοιο, γλυτωνω τα αθληματα;

οχι δηλωνεις κανονικα το σωμα που θες...
hetfield
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από hetfield »

ΓΜΑΚ έγραψε:

καταρχάς άσε τους χαρακτηρισμούς. Το αν είναι "φλώρος" η όχι ο άλλος δεν κρίνετε από ποιο σώμα υπηρετήσει. Περνάει κλιμάκιο των ειδικών δυνάμεων πριν την ορκομωσία. Τα αθλήματα είναι εύκολα
Τι αθληματα ειναι αυτα ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης