Συμφωνώ ως προς την επιθυμία σου για αξιοκρατίαΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 1:20 pm Άκυρη πρέπει να βγει κανονικά αφού δεν κάλεσαν κ άτομα που φώναζαν πριν μέρες ότι έχουν μεγάλα απολυτήρια κ πτυχία κ συγκέντρωναν αρκετά μόρια κ δεν καλέστηκαν! Εμένα βέβαια με κάλεσαν κ θα μου πεις αντί να μη μιλάς … δεν είναι έτσι! Να είμαι δηλαδή επιτυχών στις πλάτες άλλων; Να μπω γιατί το αξίζει! Τι να πω, θα το σκεφτώ αν θα πάω όταν καλεστώ για ΠΚΕ.(είμαι ΠΕ νομικής) έπεσες στην περίπτωση.
Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
822 μόρια συγκεντρώνω. Σου εύχομαι επιτυχία!
Και σε σένα και γνώμη μου να πας στα αθλήματα αν σε καλέσουν. Δεν φταις εσύ για την διαδικασία. Επίσης, θεωρώ ότι ένα παραπάνω εσείς της νομικής θα ήταν καλό να στελεχώσετε το πρώτον την δικαστική αστυνομία. Χωρίς να υποτιμώ τους υπόλοιπους ΠΕ, κι εγώ δεν είμαι της νομικής. Αλλά για θέσεις προϊσταμένων που ως νεοσύστατος κλάδος θα προέλθουν από αυτήν την πρώτη σειρά, θεωρώ καλό να έχει νομικούς ο κλάδος. Πήγαινε στα αθλήματα και όσοι νιώθουν ότι αδικηθηκαν ας συσπειρωθούν να προασπίσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους κι εμείς μαζί τους. Κανείς υγιής νους δεν επιθυμεί να αδικουνται οι άλλοι.
Συμφωνώ και σε ευχαριστώ για τα λόγια σου. Απλώς όταν έχεις διαβάσει ή κοπιάσει πολύ στη ζωή σου και ξερεις πως αποκτάται το κάθε τι θες να είναι και υψηλά ο πήχης για να έχει και περισσότερη αξία η «νίκη» σου. Γι’αυτό υπάρχουν οι δεύτερες σκέψεις! Οψόμεθα.
πανε στα οπκε και στα εκαμ και πες τους ειστε τατουαζακηδες δεν κανετε για την αστυνομια. Μπαγλαμα που επειδη εχεις κολλημενο μυαλο πιστευεις πως οσοι εχουν τατουαζ δεν κανουν για την αστυνομια. Τραβα στο εξωτερικο στην ολλανδια, στην σερβια, στην αμερικη να δεις πως ειναι η αστυνομια εκει και τι ισχυει και ελα να τα ξαναπεις αυτα πανιβλακα ε πανιβλακα
Εγώ είχα 1000,8 και δεν με φώναξαν
Καλή επιτυχία μάγκες συνεχίστε και στις δοκιμασίες και ότι γίνει. Αυτή η προκήρυξη ήταν η πιο περίεργη από όσες έχω συμμετάσχει. Σκέφτομαι να μην ξαναδηλώσω σε καμία ίσως στην δημοτική αν γίνει εξ ολοκλήρου μέσω ΑΣΕΠ.
Για τους ΠΕ είχες τόσα μόρια και δεν σε κάλεσαν για δικαιολογητικά ; Μα τί γίνεται :/ :/
Γι' αυτό λέω μήπως λάβανε ήδη υπόψιν εντοπιότητα και ειδικές κατηγορίες αλλιώς δεν εξηγείται να μείνατε εκτός με 1000 μόρια κι άλλοι με λιγότερα να κλήθηκαν.
Γι' αυτό λέω μήπως λάβανε ήδη υπόψιν εντοπιότητα και ειδικές κατηγορίες αλλιώς δεν εξηγείται να μείνατε εκτός με 1000 μόρια κι άλλοι με λιγότερα να κλήθηκαν.
Λυπάμαι φίλε που δεν σε κάλεσαν με περισσότερα μόρια από τα δικά μου, αυτό είπα κ πιο πάνω ότι και άλλοι με αρκετά μόρια δεν καλέστηκαν! Και στους ΔΕ έχει γίνει χαμος. Μη σας φανεί περιεργο να καλέσουν και τους υπόλοιπους.
Ναι ναι ΠΕ αν θυμάμαι καλά υπήρχαν παιδιά εδώ μέσα που με 1030 και 1070 δεν τα καλέσαν άρα ας μην μιλάω καν εγώ αλλά ναι it is what it is. Να ξανακαλέσουν δεν υπάρχει περίπτωση κατά την γνώμη μου πάντα. Καλή επιτυχία!
Ναι πολύ καλά θυμάσαι. Πολλοί ΠΕ με 1000 μόρια δεν κλήθηκαν οπότε. Αηδιάζω να σκέφτομαι ότι η διαδικασία ήταν /είναι τόσο διαβλητή.
Ρε παιδιά συγγνώμη, όσοι δεν κληθηκαμε στα προσωρινά δεν θα φαινομαστε σε μια λίστα; Δεν γίνεται να μην υπάρχουν πουθενά 5000+ ονόματα ή αριθμοί μητρώων. Εκτός αυτού μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχουν ελεγχθεί τα δικαιολογητικά μας όποτε με βάση το μόρια θα καταταχθουμε και που;(Δεν εννοώ ότι θα κληθούμε, αλλά για θέμα σειράς και μόνο μην μείνουμε με την απορία)
Κάποιοι πολλαπλασιάζαν το απολυτήριο τους επί 60 για αυτό νόμιζαν ότι έχουν πολλά μόρια.
Το απόλυτηριο είναι επί 30.
Το απόλυτηριο είναι επί 30.
Στους ΠΕ ξέρω που κλήθηκαν άτομα από Γεωπόνο με προϋπηρεσία σε αγροτική ένωση έως αρχαιολόγο με προϋπηρεσία σε μουσεία.
Καλά κάνανε τα παιδιά και δήλωσαν. Αυτό το ξέμπαρκο το Υπουργείο όμως δεν μπορούσε να ορίσει εξαρχής ποια εμπειρία θα θεωρήσει συναφή; Το ίδιο και για τους ΤΕ. Γιατί εκ των υστέρων να κρίνει την συναφή εμπειρία; Οι μισοί και πάνω κληθέντες σε ΠΕ και ΤΕ δήλωσαν προϋπηρεσία παντελώς άσχετη με τα καθήκοντα της δικαστικής αστυνομίας και με δεδομένο ότι η εμπειρία δίνει πολλά μόρια από τους πίνακες αποκλείσθηκαν άλλοι με πράγματι συναφή εμπειρία αλλά νεώτεροι.
Ο, τι να ' ναι. Επιτάχυνση στελέχωσης ήταν ο τίτλος της τροπολογίας που άλλαξε τον γραπτό διαγωνισμό, μπατε σκύλοι αλεστε έπρεπε να λέγεται.
Καλά κάνανε τα παιδιά και δήλωσαν. Αυτό το ξέμπαρκο το Υπουργείο όμως δεν μπορούσε να ορίσει εξαρχής ποια εμπειρία θα θεωρήσει συναφή; Το ίδιο και για τους ΤΕ. Γιατί εκ των υστέρων να κρίνει την συναφή εμπειρία; Οι μισοί και πάνω κληθέντες σε ΠΕ και ΤΕ δήλωσαν προϋπηρεσία παντελώς άσχετη με τα καθήκοντα της δικαστικής αστυνομίας και με δεδομένο ότι η εμπειρία δίνει πολλά μόρια από τους πίνακες αποκλείσθηκαν άλλοι με πράγματι συναφή εμπειρία αλλά νεώτεροι.
Ο, τι να ' ναι. Επιτάχυνση στελέχωσης ήταν ο τίτλος της τροπολογίας που άλλαξε τον γραπτό διαγωνισμό, μπατε σκύλοι αλεστε έπρεπε να λέγεται.
Ο φλωρ τα κανόνισε έτσι … από την αρχή βρώμησε η δουλεια που άλλαξαν τον τρόπο εισαγωγής! Μια χαρά θα ήταν με γραπτα. Τελοσπαντων κανονικά πρέπει να κρεμαστεί τα μανταλάκια η προκήρυξη
Ο Φλωρ να περιμένει δικαστική διαμάχη από όσους υποψηφίους είχαν προετοιμαστεί για γραπτό διαγωνισμό στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ τομέα της δικαστικής αστυνομίας και δεν είχαν δώσει στον γραπτό του ΑΣΕΠ. Στάλθηκε εξώδικο, το αγνόησαν. Τώρα περιμένουν να βγει η προκήρυξη και θα την προσβάλλουν δικαστικά. Και μην ξεχνάμε ότι στον πολιτικό τομέα θα έδιναν πολλοί νομικοί λόγω αντίστοιχων θέσεων. Δηλαδή έτσι μου είπαν γνωστοί μου ότι σκοπεύουν να πράξουν. Απλά το ανέφερα αν κ δεν μας αφορά εμάς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες