Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

Γιωργος85 έγραψε:Και εγώ παιδιά περιεργο το βλέπω αλλά μπορει και να έγιναν και πιο ελαστικοι για να τελειώνουν

Να εγιναν πιο ελαστικοι για 5-10 εκατοστα στο μηκος η 5-6 δευτερολεπτα στο 1000αρι να το καταλαβω... Αλλα εκει που δεν μπορουσε (σχεδον) καμια κοπελα να βγαλει 5 μισες ελξεις και να σηκωσει καν τα βαρη, το να βρεθουν 4 σερι (που εντελως τυχαια περνουσαν μονες τους αθληματα) δεν ειναι "πιο ελαστικοι", ειναι "αντε περασατε με το καλημερα, μην το κουρασουμε το θεμα και ιδρωσετε".
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Λίγο απίθανο να πέρασαν οι γυναίκες... Έστω και μία. Απλά τον π. Ζ. Ν εκεί στο Αρχηγείο...
Πότε μην μετανιώνεις..
toubano

Δημοσίευση από toubano »

συγγνώμη ρε παιδιά αλλα αυτά τα ελαστικά και τα μπακαλικα 5 πάνω 5 κάτω δεν τα καταλαβαίνω... Τα όρια είναι όρια και η προκήρυξη είναι ρητή και κατηγορηματική... Αλλιώς τι κάνουμε; Και θεωρητικά επειδή είναι αξιωματικών θα έπρεπε να υπάρχει ένα κύρος, μια αυστηρότητα και μια αξιοκρατία παραπάνω... Δηλαδή κάθεστε και συζητάτε στα σοβαρά αν πέρασαν 4 στις 4 γυναίκες... Φανταστείτε πόσο καραελαστική κατάντησε η ολη διαδικασία... Ανεξάρτητα από ποια θα είναι η επόμενη ανακοίνωση... Το πράμα έχει μπει στην τελική ευθεία... Εγώ είχα βέβαια τις αμφιβολίες από την αρχή για το κατά πόσο θα τηρόντουσαν τα όρια στηριζόμενος και σε ακούσματα, γραφόμενα και εμπειρίες ατόμων που ξέρουν οι γνώρισαν πρόσωπα και καταστάσεις. Όχι μόνο δηλαδή στην κακιά μου την καχυποψία... Όσο περνούσε ο καιρός φαινόταν ότι ξεχαφαρδαλώνει η διαδικασία και από την στιγμή που ξεκαθάρισε και το τοπίο για τις εκλογές το τελείωνουν τώρα το παραμύθι να προλάβουν το πάσχα γιατί καπάκι στήνονται οι κάλπες... Δηλαδή τις τελευταίες 2-3 βδομάδες περνάν όλοι αέρα 1000αρι και μήκος εκεί που στην προηγούμενη προκήρυξη κοβόντουσαν ένα κάρο ειδικοδυναμίτες που θεωρητικά σωματικά κάτι έχουν να δώσουν; Οι μόνοι κομμένοι (πλην των δυο πρώτων σειρών αν δεν κναω λάθος) εμφανίζονται στις έλξεις βασικά. Κανα 3-4 γκόμενες και κανά 2 τύποι που προφανώς δεν μπορούσαν να τραβήξουν ούτε μια... Έτσι για να πουν ότι έκοψαν... 5 έλξεις με πλήρη ανάταση,4 νταν και 4 νταν... Αυτό είναι το μόνο σωστό για όλους... καθόμαστε και συζητάμε και δεχόμαστε ώς εντάξει να γίνονται 3,5 ή 4,5 έλξεις και άντε, και 4,05 και 3,90 δεν βαριέσαι... Αυτά λέει η προκήρυξη; Τότε ντροπή και ξεφτίλα... Όχι ότι περιμένα και τίποτα διαφορετικό... Βλέπουμε και σήμερα ακόμα τι γίνεται... Με την κωλονοοτροπία μας... Στο ελλάντα είμαστε...300 μνημόνια να περάσουνε προκοπή δεν θα δούμε... Λυπάμαι που μιλάω έτσι αλλά δεν γίνεται να εθελοτυφλούμε άλλο... Και γω μέχρι και χθες προσπαθούσα να είμαι πιο ρομαντικός και καλόπιστος... Έλεγα ε τώρα πια δεν μπορεί να γίνονται αυτά... Και το υποστηρίζω ακόμα αυτό σε συζητήσεις μου... Αλλά κάθε φορά ξενερώνω και περισσότερο... Προχθές παληκάρι με μπάρμπα στην κορώνη και μέσα στα κόλπα της πυροσβεστικής (αξιωματικός που έχει διατελέσει μέλος σε επιτροπές, μου έλεγε ότι όχι απλά υπάρχει ελαστικότητα, αλλά ότι το βύσμα ζει! Του τύπου μάλιστα να κόβονται άτομα μέχρι να έρθει η σειρά του ¨δικού μου¨ επιλαχόντα... Όχι απλή εύνοια δηλαδή... Το διανοήστε; Αυτό βέβαια σε προκηρύξεις με πολλά άτομα όπως πχ 4000 ή 725 όπου το να κοπεί και καμιά ντουζίνα παραπάνω δεν κάνει μπαμ... Όχι δηλαδή σε 50 άτομα. Και αυτό εκμεταλλευόμενοι την ελαστικότητα... δηλαδή να κάνει κάποιος πχ 4,10 'η 4 'ελξεις και να του λένε κόπηκες (όχι βέβαια να κάνει νταν τα όρια και να τον κόβουν, αυτό δεν γίνεται) ... Κάνα 10 τέτοιοι και τσουπ ήρθε η σειρά του ¨δικού μου¨... Από την ανάποδη δηλαδή... το μεγάλο πρόβλημα λοιπόν είναι η ελαστικότητα που αφήνει τρυπάκια για τέτοιες καταστάσεις... Είτε για εύνοια ή επίσπευση διαδικασιών, είτε από την άλλη για να έρθει η σειρά του δικού μας... Γιαυτό όπως τόνισα και πριν το μόνο και για όλους σωστό είναι τα νταν όρια που προβλέπει η εκάστοτε προκήρυξη ΥΓ1. το τελευταίο περί βύσματος, απλά το παραθέτω ως πληροφορία από άτομο εκ των έσω που λένε, χωρίς καμία συγκεκριμένη διαστάυρωση και χωρίς καμιά μομφή για τους 4000 ή τους 725 που έρχεται (αν έρχεται) ... Δεν θέλω να το πιστεύω αλλά δεν μου κάνει καθόλου απίθανο ως τακτική δυστυχώς ΥΓ 2. Συγχαρητήρια στα παιδιά που προσπάθησαν και σε όσους άξια πετύχαν στη συγκεκριμένη προκήρυξη (των αξιωματικών). Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Με κανέναν. Δεν βγάζω το κόμπλεξ μου. Την αγανάκτηση μου βγάζω και ταχω με τους υπεύθυνους και τους αρμόδιους μου δρομολογούν τις όποιες μεθοδεύσεις και ελαστικότητες... ΥΓ 3. Σε αρκετούς μπορεί να μην αρέσει το μήνυμα μου, να πουν τι λέει ό μακακας, η ραδιο αρβύλα (... συνεχίζεται ...)
Giannis84

Παντως παιδια που εχουν γραψει εδω απο σειρες που υπηρχε 100% επιτυχια την δευτερη μερα των αθληματων, δεν εχουν αναφερει κατι για επιεικια στο μηκος η το χιλιαρι, οποτε εγω θελω να μαι καλοπιστος και να το δεχτω. Ουσιαστικα απο την δευτερη φορα που εγιναν αθληματα, δηλαδη απο τις αρχες, κοβεται ενας η κανενας στο χιλιαρι (γιατι στο μηκος δεν εχει κοπει καποιος ως τωρα). Το να υπαρχει 100% επιτυχια στο μηκος και 90% επιτυχια στο χιλιαρι ειναι οντως λιγο εντυπωσιακο αν σκεφτει κανεις ποσοι κοπηκαν μηκος στην προκηρυξη των πενταετων.

Απο την αλλη μπορει καποιος να ισχυριστει οτι υπαρχει μεγαλη αποχη και καποιος ο οποιος ειναι "σκουριασμενος" δεν θα κανει τον κοπο να ταξιδεψει απο του διαολου την μανα και να δινει λεφτα, οποτε ουσιαστικα πηγαινουν αυτοι που "το χουν" πλην καποιων εξαιρεσεων. Δεν θελω να παρω θεση για το ποσο αξιοπιστη ειναι η διαδικασια, απλα λεω οτι θεωρητικα ολα αυτα που συμβαινουν δεν ειναι τοσο περιεργα και να υπαρχει σχετικα μεγαλο ποσοστο επιτυχιας απο οσους κανουν τον κοπο να πανε. Αν εφτασαν ομως στο σημειο να περνανε 4 κοπελες σερι (οχι οτι εχω κατι εναντιων τους προς θεου) οταν στους 600 ειχαν περασει 2 ολες κι ολες, ε τοτε σιγουρα η διαδικασια ξεφυγε απο τα πλαισια της "επιεικιας".
toubano

Δημοσίευση από toubano »

ΥΓ 3. Σε αρκετούς μπορεί να μην αρέσει το μήνυμα μου, να πουν τι λέει ό μακακας, η ραδιο αρβύλα, βγάζει πίκρα Και τέτοια... Αυτό περί ελαστικότητας ας το παραδεχτούμε όμως και ας καταλάβουμε πόσο κακό κάνει... Παλιά ήταν άλλα, μετά οι διαβλητές εξετάσεις... Τώρα αυτό... Δυστυχώς στη χώρα που ζούμε πάντα κάτι θα είναι... Γιατί πιστέυω συμφωνούμε ότι οι περασμένοι και εδώ και στους 4000 και στους 725 και όποια άλλη προκήρυξη έρθει δεν είναι ή δεν θα είναι όλοι με 5 καθαρές και αυστηρές έλξεις, ούτε 4 μέτρα ή λεπτά νταν... Όπως θα έπρεπε δηλαδή, ώστε όλοι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και το στόμα μας βουλωμένο.

Γιωργος85

Δημοσίευση από Γιωργος85 »

Πολύ καλά τα λες τουμπανε. Πάντως είναι ξεφτύλα να τις πέρασαν όλες συν μία. Και καλύτερα να περνούσαν ελαστικά και τους πρώτους ώστε να μην μας βάλουν και σε όλη αυτήν την διαδικασία. Προσωπικά δεν πιστέυω να υπάρχει γυναίκα η οποία να μην είναι αθλήτρια και να βγάζει όλες αυτές τις διαδικασίες και ειδικά την μεταφορά αλτήρων. Δυστηχώς τριάντα χρόνια ζούμε στην Ελλάδα
Giannis84

Γιωργος85 έγραψε:Πολύ καλά τα λες τουμπανε. Πάντως είναι ξεφτύλα να τις πέρασαν όλες συν μία. Και καλύτερα να περνούσαν ελαστικά και τους πρώτους ώστε να μην μας βάλουν και σε όλη αυτήν την διαδικασία. Προσωπικά δεν πιστέυω να υπάρχει γυναίκα η οποία να μην είναι αθλήτρια και να βγάζει όλες αυτές τις διαδικασίες και ειδικά την μεταφορά αλτήρων. Δυστηχώς τριάντα χρόνια ζούμε στην Ελλάδα

Δεν ξερω δυστυχως περνανε οι μερες κι ακομα δεν μπηκε ανακοινωση για κομμενους αλλα ας περιμενουμε, μηπως και παρεξηγησαμε...

Αν οντως περασαν και οι 4, τοτε δεν θα γινοταν να ειναι ελαστικοι απο την αρχη γιατι δεν θα περναγε το συγκεκριμενο γκρουπακι Εικόνα

Μου χε φανει εξαρχης λιγο περιεργο για ποιον λογο 4 κοπελες στο ξεκαρφωτο να περασουν μονες τους αθληματα ενω εχουν τοσο κοσμο που περιμενει εχοντας περασει υγειονομικα και καμια 10αρια θεσεις ακομα κενες απο διαφορες κατηγοριες...
Γιωργος85

Δημοσίευση από Γιωργος85 »

Giannis84 έγραψε:
Γιωργος85 έγραψε:Πολύ καλά τα λες τουμπανε. Πάντως είναι ξεφτύλα να τις πέρασαν όλες συν μία. Και καλύτερα να περνούσαν ελαστικά και τους πρώτους ώστε να μην μας βάλουν και σε όλη αυτήν την διαδικασία. Προσωπικά δεν πιστέυω να υπάρχει γυναίκα η οποία να μην είναι αθλήτρια και να βγάζει όλες αυτές τις διαδικασίες και ειδικά την μεταφορά αλτήρων. Δυστηχώς τριάντα χρόνια ζούμε στην Ελλάδα

Δεν ξερω δυστυχως περνανε οι μερες κι ακομα δεν μπηκε ανακοινωση για κομμενους αλλα ας περιμενουμε, μηπως και παρεξηγησαμε...

Αν οντως περασαν και οι 4, τοτε δεν θα γινοταν να ειναι ελαστικοι απο την αρχη γιατι δεν θα περναγε το συγκεκριμενο γκρουπακι Εικόνα

Μου χε φανει εξαρχης λιγο περιεργο για ποιον λογο 4 κοπελες στο ξεκαρφωτο να περασουν μονες τους αθληματα ενω εχουν τοσο κοσμο που περιμενει εχοντας περασει υγειονομικα και καμια 10αρια θεσεις ακομα κενες απο διαφορες κατηγοριες...

πέρασε και μία προχθές από τους οικονομικούς. Πέντε δηλαδή από εκεί που δεν περνούσαν ούτε το δρόμο. Τι να περιμένουμε ρε Παιδιά. Εγώ όσον αφορά την κατηγορία μου από εκεί που μέχρι το 40 νούμερο Φαίνονταν Ότι έχουν περάσει 4,(τελικά είχαν περάσει 2 όπως τους έβγαλα μετά και οι 2 ήταν εξ αναβολής που πέρασαν αργότερα) μέχρι το 49 Περάσαν 12. Τελευταία εμφανίστηκαν και ο Θηλυκός Πύρρος Δήμας Και ο μπόλτον όπου φαίνεται να Πέρασαν Αέρα.

Giannis84

Γιωργος85 έγραψε:πέρασε και μία προχθές από τους οικονομικούς. Πέντε δηλαδή από εκεί που δεν περνούσαν ούτε το δρόμο. Τι να περιμένουμε ρε Παιδιά. Εγώ όσον αφορά την κατηγορία μου από εκεί που μέχρι το 40 νούμερο Φαίνονταν Ότι έχουν περάσει 4,(τελικά είχαν περάσει 2 όπως τους έβγαλα μετά και οι 2 ήταν εξ αναβολής που πέρασαν αργότερα) μέχρι το 49 Περάσαν 12. Τελευταία εμφανίστηκαν και ο Θηλυκός Πύρρος Δήμας Και ο μπόλτον όπου φαίνεται να Πέρασαν Αέρα.

Στατιστικα το να περναγε μια κοπελα στους 50 η οποια θα ηταν αθλητικη δεν ειναι και τοσο απιθανο... Και στους πενταετεις περασαν 2 κοπελες και μαλιστα κατι ειχα διαβασει μεσα στο φορουμ οτι η μια εξ' αυτων ηταν απο τα λιγα ατομα που ειχαν βγαλει 5 καθαρες ελξεις ενω οι περισσοτεροι αντρες τις εκαναν μισες και τους περνουσαν.

Μπορει οντως η κοπελα που περασε τις προαλλες στους οικονομικους να ηταν αξια, αφου στις συγκεκριμενες δοκιμασιες κοπηκαν οι υπολοιπες κοπελες και καποιοι αντρες. Αλλα σε ενα γκρουπακι 4 γυναικων να περασαν 4 στις 4, που εντελως τυχαια τις ειχαν βαλει και μονες να δωσουν αθληματα, ε ειναι καπως περιεργο οπως και να το κανεις. Εκτος αν πηγαν να δωσουν τα αθληματα στην θεση τους η Ξανθου, η Δεβετζη, η Χαλκια και η Θανου και δεν το πηραν χαμπαρι οι εξεταστες...
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Μήπως αυτές που πήγαν μόνες ήταν τίποτα από αναβολές και τέτοια... Αλλά και πάλι γιατί να πάνε μόνες; Δεν ξέρω παιδιά... Απορώ γιατί ασχολούμαστε ακόμα... Το παραμύθι τελείωσε όπως ξαναείπα ότι ανακοίνωση και να βγει από εδώ και πέρα... Βρώμησε το πράμα και βαρέθηκα να είμαι καλόπιστος και να με περνάνε για χαζό... Μόνο και μόνο γιατί χάθηκε το ακέραιο της διαδικασίας... Δεν γίνεται να πετάν ο΄τι ανακοίνωση τους κατέβει και όποτε τους κατέβει με αδικαιολόγητες καθυστερήσεις ενώ τόσος κόσμος περιμένει... Εγώ προσωπικά τα είχα πει από την αρχή κιόλας για την ανευθυνότητα τους, την ανοργανωσια τους και τον κακό τους τον προγραμματισμό

Και τι είναι αυτή η ανακοίνωση ¨διόρθωση σφάλματος"... Πραγματικά γελάω... Αυτά τα διόρθωση και ανακοινοποίηση στο όρθο μόνο στο ελλαντα μπορούν να συμβούν... Δεν υπάρχει σοβαρή υπηρεσία στο κόσμο που να βγάζει με προχειρότητα τέτοιες ανακοινώσεις που απευθύνονται δημόσια σε τόσο πλήθος κόσμου και στα πλαίσια διαγωνισμών που περνούν από τόσα χέρια και επιτροπές και θα έπρεπε να περνούν από κόσκινο και 100 διασταυρώσεις πριν δημοσιευθούν... Το μεγαλείο και η νοοτροπία μας φαίνεται σε κάθε επίπεδο... Δυστυχώς
Ανθ

Δημοσίευση από Ανθ »

Και πάμε στην παραδοσιακή ελληνική τούμπα...3/4 κοπέλες αποκλείστηκαν οπότε η 4η ή πέτυχε ή πήρε αναβολή. Παρά λοιπόν την προσπάθεια κάποιων να υποβαθμίσουν τον διαγωνισμό τελικά μέσα στα τόσα στραβά κάτι λειτουργεί...
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από gate21ss »

http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c205081/attach/diagrafi_epitixontwn_el_GR.pdf

Η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ στη μια ανακοίνωση ήταν γυναίκα και στη τελευταία έγινε ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ και τελικα είναι ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ.

Πυροσβεστική το μεγαλείο σου!
Giannis84

Περασε τελικα μια κοπελα που πηγε να δωσει μονη της χιλιαρι και μηκος...
blimos

Δημοσίευση από blimos »

Εκτος απο τις 4 γυναίκες τις ίδιες μέρες έδινε αθλήματα Μετα απο αναβολή και ενας αντρας οικονομολόγος ο οποίος πέρασε. Οπότε η δεν ηταν μόνη της την δευτερη ημέρα η γυναίκα που πέρασε.
Περίεργος

Δημοσίευση από Περίεργος »

Giannis84 έγραψε:Περασε τελικα μια κοπελα που πηγε να δωσει μονη της χιλιαρι και μηκος...

Εκτός αν πήρε αναβολή!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες