Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Φιλε μου ανταρτη ημουν και γω ς' εκεινο το γκρουπ. Εισαι σηγουρος οτι πειραν τους 17 απο τους 25 που πετυχαμε?
Παιδια ξερει κανεις να μου απαντισει ποσα συνολικα ατομα χριαζοντε να παρουν απο τους επιλαχοντεσ?
Δεν ξερω αν τους καλεσαν, ξερω ομως οτι οι καρτελες τους ειναι ετοιμες.100% σιγουρο
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
ανταρτης έγραψε:Δεν ξερω αν τους καλεσαν, ξερω ομως οτι οι καρτελες τους ειναι ετοιμες.100% σιγουρο
Απλα το ειπα γιατι εγω ειμαι στην 1559 θεση. Δηλαδη μεσα στην πρωτη 17αδα και δεν γνωριζω κατι.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Απ'οσο μας ειπανε, σημερα ητανε να ερθουν 160 ατομα και ηρθαν 120. Στην β επιτροπη π ημουν εγω, ηταν να ερθουν 120 και ηρθαν περιπου 90. Δε νομιζω να κοψανε πολλους εως κανεναν. Αυριο παμε υγειονομικα κ βλεπουμε. Ταπεινη μ αποψη, αυριο θα βγει το ψαλιδι.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Είμαι 1780κάτι στην α κατηγορία παίζει να με καλέσουν;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
electro παρτους τα σωβρακα Κ φυγε. Μην μασας! Καλη επτυχια.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
δημητρης25 έγραψε:electro παρτους τα σωβρακα Κ φυγε. Μην μασας! Καλη επτυχια.
ευχαριστω ρε μαν! Ευχομαι να με καλεσουν αν και το κοβω χλωμο. Γενικα σε τετοια φαση ειμασταν ολοι σημερα.
Παιδία ξέρεις κανεις ποσο έχει φτάσει στους επιλαχόντες στην α?
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
Σημερα τελειωσαμε και τα αθληματα. Ολα καλα.
απλα περιμενουμε να μας παρουνε τηλεφωνο. Απο τα 175 ατομα π καλεσαν στην 7η σειρα επιλαχωντων, ετσι οπως τα υπολογισαμε πρεπει να περασαμε αυτες τις μερες περιπου 75-80 και στις 2 κατηγοριες. Βαλε κ καμια 25-30 επιτυχοντες που ητανε η 6η σειρα (απ'οσο γνωριζω), ισως μας καλεσουν ολους. Ετσι οπως ειδαμε τους αστυνομικους π μας επιβλεπανε στα αθληματα και τους ρωτουσαμε αν θα μπουμε και μεχρι ποιον αριθμο εχουμε φτασει, αυτοι (συγκεκριμενα μια ξανθια κ@υλ1τσ@ ωραια
π κρατουσε λιστα με ονοματα και σημειωνε) με κατσουφιασμενο υφος μας ειπε" ετσι οπως παει θα μπουμε κ εμεις μεσα. Ε. Πιθανον να καλεσουν κι αλλους. " κατι ακουστηκε για 1900 αλλα μην το δεσουμε κιολας. Ευχομαι μετα τις 20-21 που τελειωνουν οι υποψηφιοι πυροσβεστες, να ξεκαθαρισει το τοπιο και να πεσει κανενα τηλεφωνο!

Απο τα 175 που καλεσανε μονο 75 με 80 περασανε κ στης 2 κατηγοριες; Σε ποια κατηγορια εισαι εσυ φιλε; Στην β ξερεις τι εγινε περασανε ολα τα παιδια κ τα 25 που ειχανε καλεση; Σκουσες αν θα καλεσουν στη β κατηγορια αλλους; Σηγνωμη για της πολλες ερωτησης αλλα εχω σειρα 420 κ κατι στην β κ με εχει φαει το ανχος αν θα καλεσουν αλλους καταλαβενεται ελπιζω!
Θα καλέσουν δηλαδή μέχρι και 1900 στην α; Είμαι 1750+ για αυτό ρωτάω. Μπας και γίνει τίποτα
anyway ty και καλή επιτυχία
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
prepei έγραψε:Απο τα 175 που καλεσανε μονο 75 με 80 περασανε κ στης 2 κατηγοριες; Σε ποια κατηγορια εισαι εσυ φιλε; Στην β ξερεις τι εγινε περασανε ολα τα παιδια κ τα 25 που ειχανε καλεση; Σκουσες αν θα καλεσουν στη β κατηγορια αλλους; Σηγνωμη για της πολλες ερωτησης αλλα εχω σειρα 420 κ κατι στην β κ με εχει φαει το ανχος αν θα καλεσουν αλλους καταλαβενεται ελπιζω!
περιπου τοσο υπολογιζουμε και απο τις 2 κατηγοριες ναι. Εγω ειμαι Α. Σιγουρα κοπηκανε ατομα απο την Β. Ειδικα σημερα κοπηκαν στα αθληματα κατι κοπελες σιγουρα ητανε Β. Θεωρω οτι αν καλεσουν αλλους θα ειναι κ απο τις 2 κατηγοριες.7η σειρα επιλαχωντων 174 ατομα, οι 25 ητανε Β. Τωρα αναλογα τις ελλειψεις...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
αρις έγραψε:Θα καλέσουν δηλαδή μέχρι και 1900 στην α; Είμαι 1750+ για αυτό ρωτάω. Μπας και γίνει τίποτα
κατι τετοιο ακουστηκε σημερα απο αστυνομικους. Μπορει να το ειπανε ειρωνικα επειδη τραβιουνται με τους επιλαχοντες εδω κ κατι μηνες τωρα, μπορει οντως να ισχυει αυτο, δεν ξερω. Γενικα μας λεγανε οτι εσεις θα μπειτε, περιμενετε τηλεφωνημα. Δεν ξερω τπτ! Μακαρι να καλεσουν κ αλλους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες