Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
-
dimitrisKte
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 14
Φιλε μου ανταρτη ημουν και γω ς' εκεινο το γκρουπ. Εισαι σηγουρος οτι πειραν τους 17 απο τους 25 που πετυχαμε?
-
ΣΤΑΥΡΟΣ
Παιδια ξερει κανεις να μου απαντισει ποσα συνολικα ατομα χριαζοντε να παρουν απο τους επιλαχοντεσ?
-
ανταρτης
Δεν ξερω αν τους καλεσαν, ξερω ομως οτι οι καρτελες τους ειναι ετοιμες.100% σιγουρο
-
dimitrisKte
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 14
ανταρτης έγραψε:Δεν ξερω αν τους καλεσαν, ξερω ομως οτι οι καρτελες τους ειναι ετοιμες.100% σιγουρο
Απλα το ειπα γιατι εγω ειμαι στην 1559 θεση. Δηλαδη μεσα στην πρωτη 17αδα και δεν γνωριζω κατι.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 86
Απ'οσο μας ειπανε, σημερα ητανε να ερθουν 160 ατομα και ηρθαν 120. Στην β επιτροπη π ημουν εγω, ηταν να ερθουν 120 και ηρθαν περιπου 90. Δε νομιζω να κοψανε πολλους εως κανεναν. Αυριο παμε υγειονομικα κ βλεπουμε. Ταπεινη μ αποψη, αυριο θα βγει το ψαλιδι.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
-
akis
Είμαι 1780κάτι στην α κατηγορία παίζει να με καλέσουν;
-
δημητρης25
- Ταξίαρχος

- Posts in topic: 4
electro παρτους τα σωβρακα Κ φυγε. Μην μασας! Καλη επτυχια.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης

δημητρης25 έγραψε:electro παρτους τα σωβρακα Κ φυγε. Μην μασας! Καλη επτυχια.
ευχαριστω ρε μαν! Ευχομαι να με καλεσουν αν και το κοβω χλωμο. Γενικα σε τετοια φαση ειμασταν ολοι σημερα.
-
αρις
Παιδία ξέρεις κανεις ποσο έχει φτάσει στους επιλαχόντες στην α?
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης

Σημερα τελειωσαμε και τα αθληματα. Ολα καλα.
απλα περιμενουμε να μας παρουνε τηλεφωνο. Απο τα 175 ατομα π καλεσαν στην 7η σειρα επιλαχωντων, ετσι οπως τα υπολογισαμε πρεπει να περασαμε αυτες τις μερες περιπου 75-80 και στις 2 κατηγοριες. Βαλε κ καμια 25-30 επιτυχοντες που ητανε η 6η σειρα (απ'οσο γνωριζω), ισως μας καλεσουν ολους. Ετσι οπως ειδαμε τους αστυνομικους π μας επιβλεπανε στα αθληματα και τους ρωτουσαμε αν θα μπουμε και μεχρι ποιον αριθμο εχουμε φτασει, αυτοι (συγκεκριμενα μια ξανθια κ@υλ1τσ@ ωραια
π κρατουσε λιστα με ονοματα και σημειωνε) με κατσουφιασμενο υφος μας ειπε" ετσι οπως παει θα μπουμε κ εμεις μεσα. Ε. Πιθανον να καλεσουν κι αλλους. " κατι ακουστηκε για 1900 αλλα μην το δεσουμε κιολας. Ευχομαι μετα τις 20-21 που τελειωνουν οι υποψηφιοι πυροσβεστες, να ξεκαθαρισει το τοπιο και να πεσει κανενα τηλεφωνο!
απλα περιμενουμε να μας παρουνε τηλεφωνο. Απο τα 175 ατομα π καλεσαν στην 7η σειρα επιλαχωντων, ετσι οπως τα υπολογισαμε πρεπει να περασαμε αυτες τις μερες περιπου 75-80 και στις 2 κατηγοριες. Βαλε κ καμια 25-30 επιτυχοντες που ητανε η 6η σειρα (απ'οσο γνωριζω), ισως μας καλεσουν ολους. Ετσι οπως ειδαμε τους αστυνομικους π μας επιβλεπανε στα αθληματα και τους ρωτουσαμε αν θα μπουμε και μεχρι ποιον αριθμο εχουμε φτασει, αυτοι (συγκεκριμενα μια ξανθια κ@υλ1τσ@ ωραια
π κρατουσε λιστα με ονοματα και σημειωνε) με κατσουφιασμενο υφος μας ειπε" ετσι οπως παει θα μπουμε κ εμεις μεσα. Ε. Πιθανον να καλεσουν κι αλλους. " κατι ακουστηκε για 1900 αλλα μην το δεσουμε κιολας. Ευχομαι μετα τις 20-21 που τελειωνουν οι υποψηφιοι πυροσβεστες, να ξεκαθαρισει το τοπιο και να πεσει κανενα τηλεφωνο!The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
-
prepei
Απο τα 175 που καλεσανε μονο 75 με 80 περασανε κ στης 2 κατηγοριες; Σε ποια κατηγορια εισαι εσυ φιλε; Στην β ξερεις τι εγινε περασανε ολα τα παιδια κ τα 25 που ειχανε καλεση; Σκουσες αν θα καλεσουν στη β κατηγορια αλλους; Σηγνωμη για της πολλες ερωτησης αλλα εχω σειρα 420 κ κατι στην β κ με εχει φαει το ανχος αν θα καλεσουν αλλους καταλαβενεται ελπιζω!
-
αρις
Θα καλέσουν δηλαδή μέχρι και 1900 στην α; Είμαι 1750+ για αυτό ρωτάω. Μπας και γίνει τίποτα
anyway ty και καλή επιτυχία
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης

prepei έγραψε:Απο τα 175 που καλεσανε μονο 75 με 80 περασανε κ στης 2 κατηγοριες; Σε ποια κατηγορια εισαι εσυ φιλε; Στην β ξερεις τι εγινε περασανε ολα τα παιδια κ τα 25 που ειχανε καλεση; Σκουσες αν θα καλεσουν στη β κατηγορια αλλους; Σηγνωμη για της πολλες ερωτησης αλλα εχω σειρα 420 κ κατι στην β κ με εχει φαει το ανχος αν θα καλεσουν αλλους καταλαβενεται ελπιζω!
περιπου τοσο υπολογιζουμε και απο τις 2 κατηγοριες ναι. Εγω ειμαι Α. Σιγουρα κοπηκανε ατομα απο την Β. Ειδικα σημερα κοπηκαν στα αθληματα κατι κοπελες σιγουρα ητανε Β. Θεωρω οτι αν καλεσουν αλλους θα ειναι κ απο τις 2 κατηγοριες.7η σειρα επιλαχωντων 174 ατομα, οι 25 ητανε Β. Τωρα αναλογα τις ελλειψεις...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης

αρις έγραψε:Θα καλέσουν δηλαδή μέχρι και 1900 στην α; Είμαι 1750+ για αυτό ρωτάω. Μπας και γίνει τίποτα
κατι τετοιο ακουστηκε σημερα απο αστυνομικους. Μπορει να το ειπανε ειρωνικα επειδη τραβιουνται με τους επιλαχοντες εδω κ κατι μηνες τωρα, μπορει οντως να ισχυει αυτο, δεν ξερω. Γενικα μας λεγανε οτι εσεις θα μπειτε, περιμενετε τηλεφωνημα. Δεν ξερω τπτ! Μακαρι να καλεσουν κ αλλους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες