Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Εγω αυτο που σας συμβουλεύω ειναι μην χάνεται ευκαιρίες γιατι οσο νανε με αυτους που εχουμε μπλέξει τιποτα δεν ειναι σίγουρο και του ξερουμε ολοι πολυ καλα αυτο ! Καντε αυτο που θα σας ερθει μην το αφησετε προς το παρων μην μπλοκαρεται την ζωη σας για μια προκυρηξη, υπαρχουν και αλλες δουλειες να βρειτε προς το παρον και οταν και αν βγει με το καλο το βλέπετε τα πολλα λογια ειναι φτωχια που λενε
Σε αυτό εχεις δίκιο αλλά όντως πιστεύω ότι θα βγει δεν γίνεται άλλο να το καθυστερούνΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 16, 2025 9:00 pmΤα λες πολυ ωραια αλλα ενα αλλα που ειναι η προκήρυξη φιλε μου; Και μην μου πεις τωρα βγαινει εδω και εναν χρονο με του βγαζουν ανακοίνωση απο μερα σε μερα βγαινει κατι γινεται παντα και το χαλαει ετσι δεν ειναι ; Τοτε τι να λεμε ;Special έγραψε: Κυρ Φεβ 16, 2025 8:59 pm Δεν γίνεται να τελειώσει ο θεσμός εποπ μετα απο Ευελπίδων και ΣΜΥ ειναι οι εποπ που παίζουν πολύ σημαντικό ρολο στον στρατό δεν ειναι σαν τον θεσμο οβα και αν ηταν να μην βγει θα έβγαιναν και θα το ελεγαν τοσο καιρό επίσης έχουν μπει ολα αυτά τα χρόνια 4900 εποπ ενω θέλει ο στρατός 15000 και οι μισοι εποπ εχουν παραιτηθει απο τους 4900 αρα θελουν κοσμο
Καλημέρα παιδιά... Χωρίς να θέλω να δώσω ελπίδες... Χωρίς να ξέρω πότε ακριβώς θα βγει η προκήρυξη μπορώ να πω το εξής: Θα αρχίσει να συγκροτηθεί επιτροπή για τους υποψηφίους ΕΠΟΠ... Εκτιμώ έναν μήνα έχετε το πολύ ακόμα. Μην ρωτήσετε το πώς το ξέρω... Το άκουσα στην μονάδα που είμαι χωρίς να έχω δει κάποιο επίσημο έγγραφο
Που κολλάει αυτο με την προκυρηξη;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 8:56 am Καλημέρα παιδιά... Χωρίς να θέλω να δώσω ελπίδες... Χωρίς να ξέρω πότε ακριβώς θα βγει η προκήρυξη μπορώ να πω το εξής: Θα αρχίσει να συγκροτηθεί επιτροπή για τους υποψηφίους ΕΠΟΠ... Εκτιμώ έναν μήνα έχετε το πολύ ακόμα. Μην ρωτήσετε το πώς το ξέρω... Το άκουσα στην μονάδα που είμαι χωρίς να έχω δει κάποιο επίσημο έγγραφο
Πρώτα συγκροτούνται οι επιτροπές, που ελέγχουν δικαιολογητικά, ιατρικές και λοιπά και μετά εκδίδονται οι προκ. Φαντάζομαι αυτό θέλει να πει ο φίλος. Πάντως ακούγεται ότι φεύγει ο Δένδιας από το ΥΠΕΘΑ, με τον ανασχηματισμό. Η' έτσι θέλουν κάποιοι, να τον διώξουν. Μετά την Καθαρά Δευτέρα, κάθε μέρα θα είναι μέρα ανασχηματισμού, ειδικά από τα όσα θα γίνουν με τα Τέμπη, μέχρι τέλος του μήνα.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 9:48 amΠου κολλάει αυτο με την προκυρηξη;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 8:56 am Καλημέρα παιδιά... Χωρίς να θέλω να δώσω ελπίδες... Χωρίς να ξέρω πότε ακριβώς θα βγει η προκήρυξη μπορώ να πω το εξής: Θα αρχίσει να συγκροτηθεί επιτροπή για τους υποψηφίους ΕΠΟΠ... Εκτιμώ έναν μήνα έχετε το πολύ ακόμα. Μην ρωτήσετε το πώς το ξέρω... Το άκουσα στην μονάδα που είμαι χωρίς να έχω δει κάποιο επίσημο έγγραφο
niasimas έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 9:57 amΚαι αν φύγει ο Δένδιας ποιος θα μπει ή κεραμεως ;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 9:48 amΠου κολλάει αυτο με την προκυρηξη;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 8:56 am Καλημέρα παιδιά... Χωρίς να θέλω να δώσω ελπίδες... Χωρίς να ξέρω πότε ακριβώς θα βγει η προκήρυξη μπορώ να πω το εξής: Θα αρχίσει να συγκροτηθεί επιτροπή για τους υποψηφίους ΕΠΟΠ... Εκτιμώ έναν μήνα έχετε το πολύ ακόμα. Μην ρωτήσετε το πώς το ξέρω... Το άκουσα στην μονάδα που είμαι χωρίς να έχω δει κάποιο επίσημο έγγραφο
Πρώτα συγκροτούνται οι επιτροπές, που ελέγχουν δικαιολογητικά, ιατρικές και λοιπά και μετά εκδίδονται οι προκ. Φαντάζομαι αυτό θέλει να πει ο φίλος. Πάντως ακούγεται ότι φεύγει ο Δένδιας από το ΥΠΕΘΑ, με τον ανασχηματισμό. Η' έτσι θέλουν κάποιοι, να τον διώξουν. Μετά την Καθαρά Δευτέρα, κάθε μέρα θα είναι μέρα ανασχηματισμού, ειδικά από τα όσα θα γίνουν με τα Τέμπη, μέχρι τέλος του μήνα.
Κεραμέως δεν πάει ΥΠΕΘΑ, ούτε με σφαίρες!'Η Δένδιας θα μείνει ή θα το πάρει άλλος, με το χάος να γίνεται μεγαλύτερο, από ότι είναι τώρα.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 11:57 amniasimas έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 9:57 amΚαι αν φύγει ο Δένδιας ποιος θα μπει ή κεραμεως ;
Πρώτα συγκροτούνται οι επιτροπές, που ελέγχουν δικαιολογητικά, ιατρικές και λοιπά και μετά εκδίδονται οι προκ. Φαντάζομαι αυτό θέλει να πει ο φίλος. Πάντως ακούγεται ότι φεύγει ο Δένδιας από το ΥΠΕΘΑ, με τον ανασχηματισμό. Η' έτσι θέλουν κάποιοι, να τον διώξουν. Μετά την Καθαρά Δευτέρα, κάθε μέρα θα είναι μέρα ανασχηματισμού, ειδικά από τα όσα θα γίνουν με τα Τέμπη, μέχρι τέλος του μήνα.
Δυσκολα ειναι αλλά όπως ξανα λέω δεν γίνεται να μην βγει 15.000 ηθελε ο στρατός μπηκαν 4900 οι μισοί έχουν παραιτηθεί κάνουν διπλές και τριπλές υπηρεσίες δεν γίνεται να μην βγεί με βάση λογικής
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες