Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εγω αυτο που σας συμβουλεύω ειναι μην χάνεται ευκαιρίες γιατι οσο νανε με αυτους που εχουμε μπλέξει τιποτα δεν ειναι σίγουρο και του ξερουμε ολοι πολυ καλα αυτο ! Καντε αυτο που θα σας ερθει μην το αφησετε προς το παρων μην μπλοκαρεται την ζωη σας για μια προκυρηξη, υπαρχουν και αλλες δουλειες να βρειτε προς το παρον και οταν και αν βγει με το καλο το βλέπετε τα πολλα λογια ειναι φτωχια που λενε
Special

Δημοσίευση από Special »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 16, 2025 9:00 pm
Special έγραψε: Κυρ Φεβ 16, 2025 8:59 pm Δεν γίνεται να τελειώσει ο θεσμός εποπ μετα απο Ευελπίδων και ΣΜΥ ειναι οι εποπ που παίζουν πολύ σημαντικό ρολο στον στρατό δεν ειναι σαν τον θεσμο οβα και αν ηταν να μην βγει θα έβγαιναν και θα το ελεγαν τοσο καιρό επίσης έχουν μπει ολα αυτά τα χρόνια 4900 εποπ ενω θέλει ο στρατός 15000 και οι μισοι εποπ εχουν παραιτηθει απο τους 4900 αρα θελουν κοσμο
Τα λες πολυ ωραια αλλα ενα αλλα που ειναι η προκήρυξη φιλε μου; Και μην μου πεις τωρα βγαινει εδω και εναν χρονο με του βγαζουν ανακοίνωση απο μερα σε μερα βγαινει κατι γινεται παντα και το χαλαει ετσι δεν ειναι ; Τοτε τι να λεμε ;
Σε αυτό εχεις δίκιο αλλά όντως πιστεύω ότι θα βγει δεν γίνεται άλλο να το καθυστερούν
Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά... Χωρίς να θέλω να δώσω ελπίδες... Χωρίς να ξέρω πότε ακριβώς θα βγει η προκήρυξη μπορώ να πω το εξής: Θα αρχίσει να συγκροτηθεί επιτροπή για τους υποψηφίους ΕΠΟΠ... Εκτιμώ έναν μήνα έχετε το πολύ ακόμα. Μην ρωτήσετε το πώς το ξέρω... Το άκουσα στην μονάδα που είμαι χωρίς να έχω δει κάποιο επίσημο έγγραφο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 8:56 am Καλημέρα παιδιά... Χωρίς να θέλω να δώσω ελπίδες... Χωρίς να ξέρω πότε ακριβώς θα βγει η προκήρυξη μπορώ να πω το εξής: Θα αρχίσει να συγκροτηθεί επιτροπή για τους υποψηφίους ΕΠΟΠ... Εκτιμώ έναν μήνα έχετε το πολύ ακόμα. Μην ρωτήσετε το πώς το ξέρω... Το άκουσα στην μονάδα που είμαι χωρίς να έχω δει κάποιο επίσημο έγγραφο
Που κολλάει αυτο με την προκυρηξη;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 9:48 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 8:56 am Καλημέρα παιδιά... Χωρίς να θέλω να δώσω ελπίδες... Χωρίς να ξέρω πότε ακριβώς θα βγει η προκήρυξη μπορώ να πω το εξής: Θα αρχίσει να συγκροτηθεί επιτροπή για τους υποψηφίους ΕΠΟΠ... Εκτιμώ έναν μήνα έχετε το πολύ ακόμα. Μην ρωτήσετε το πώς το ξέρω... Το άκουσα στην μονάδα που είμαι χωρίς να έχω δει κάποιο επίσημο έγγραφο
Πρώτα συγκροτούνται οι επιτροπές, που ελέγχουν δικαιολογητικά, ιατρικές και λοιπά και μετά εκδίδονται οι προκ. Φαντάζομαι αυτό θέλει να πει ο φίλος. Πάντως ακούγεται ότι φεύγει ο Δένδιας από το ΥΠΕΘΑ, με τον ανασχηματισμό. Η' έτσι θέλουν κάποιοι, να τον διώξουν. Μετά την Καθαρά Δευτέρα, κάθε μέρα θα είναι μέρα ανασχηματισμού, ειδικά από τα όσα θα γίνουν με τα Τέμπη, μέχρι τέλος του μήνα.
Επισκέπτης

Οποτε μετα τον μαρτιο να περιμενετε
Επισκέπτης

niasimas έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 9:57 am
Και αν φύγει ο Δένδιας ποιος θα μπει ή κεραμεως ;
Πρώτα συγκροτούνται οι επιτροπές, που ελέγχουν δικαιολογητικά, ιατρικές και λοιπά και μετά εκδίδονται οι προκ. Φαντάζομαι αυτό θέλει να πει ο φίλος. Πάντως ακούγεται ότι φεύγει ο Δένδιας από το ΥΠΕΘΑ, με τον ανασχηματισμό. Η' έτσι θέλουν κάποιοι, να τον διώξουν. Μετά την Καθαρά Δευτέρα, κάθε μέρα θα είναι μέρα ανασχηματισμού, ειδικά από τα όσα θα γίνουν με τα Τέμπη, μέχρι τέλος του μήνα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 9:58 am Οποτε μετα τον μαρτιο να περιμενετε
Στις 4 Μαρτίου θα γίνουν οι τακτικές οπότε απο τις 5 και μετά να περιμένετε αν αν αν …
Επισκέπτης

Καλα ναι περιμενετε εσεις να την βγαλουν
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 10:17 pm Καλα ναι περιμενετε εσεις να την βγαλουν
Λες ε ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 10:29 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 10:17 pm Καλα ναι περιμενετε εσεις να την βγαλουν
Λες ε ;
Χαχαχ οπως είπαν απο μερα σε μερα ουτε οι ίδιοι δεν τα πιστευουν
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 11:57 am
niasimas έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 9:57 am

Και αν φύγει ο Δένδιας ποιος θα μπει ή κεραμεως ;
Κεραμέως δεν πάει ΥΠΕΘΑ, ούτε με σφαίρες!'Η Δένδιας θα μείνει ή θα το πάρει άλλος, με το χάος να γίνεται μεγαλύτερο, από ότι είναι τώρα.
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Δηλαδή δύσκολα τα πράγματα για την προκυρηξη;
Special

Δημοσίευση από Special »

Δυσκολα ειναι αλλά όπως ξανα λέω δεν γίνεται να μην βγει 15.000 ηθελε ο στρατός μπηκαν 4900 οι μισοί έχουν παραιτηθεί κάνουν διπλές και τριπλές υπηρεσίες δεν γίνεται να μην βγεί με βάση λογικής
Επισκέπτης

Special έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 12:23 am Δυσκολα ειναι αλλά όπως ξανα λέω δεν γίνεται να μην βγει 15.000 ηθελε ο στρατός μπηκαν 4900 οι μισοί έχουν παραιτηθεί κάνουν διπλές και τριπλές υπηρεσίες δεν γίνεται να μην βγεί με βάση λογικής
Φιλε εκει που σταματάει η λογική αρχιζει ο στρατός
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες