Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 13, 2023 3:41 pm Καλησπέρα σας έχω στείλει συστημένο τον φάκελο με τα δικαιολογητικά όπως ζητούσε η προκήρυξη, βάζω το tracking number και μου βγάζει πως παραδόθηκε αποθήκη ΕΛΤΑ Αμπελοκήπων. Ρωτησα υπάλληλο των ΕΛΤΑ και μου είπε πως έχει θυρίδα το υπουργείο Δικαιοσύνης και θα τα παραλάβει υπάλληλος του υπουργείου από εκεί. Ισχυει αυτό; Εσάς τι σας βγάζει το tracking number;
Ισχύει.
Παραδίδεται στους Αμπελόκηπους και στο tracking number εμφανίζεται και το όνομα του παραλήπτη (υπάλληλος του υπουργείου δικαιοσύνης).
Προσωπικά τα έστειλα με την Speedex.
Foivos6

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Foivos6 »

D.Y.K έγραψε: Δευ Νοέμ 13, 2023 4:07 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 13, 2023 3:41 pm Καλησπέρα σας έχω στείλει συστημένο τον φάκελο με τα δικαιολογητικά όπως ζητούσε η προκήρυξη, βάζω το tracking number και μου βγάζει πως παραδόθηκε αποθήκη ΕΛΤΑ Αμπελοκήπων. Ρωτησα υπάλληλο των ΕΛΤΑ και μου είπε πως έχει θυρίδα το υπουργείο Δικαιοσύνης και θα τα παραλάβει υπάλληλος του υπουργείου από εκεί. Ισχυει αυτό; Εσάς τι σας βγάζει το tracking number;
Ισχύει.
Παραδίδεται στους Αμπελόκηπους και στο tracking number εμφανίζεται και το όνομα του παραλήπτη (υπάλληλος του υπουργείου δικαιοσύνης).
Προσωπικά τα έστειλα με την Speedex.

Που λέει όνομα παραλήπτη;
Εγώ έστειλα με ΕΛΤΑ και αποστολή παραδόθηκε ΑΜΠΕΛΟΚΉΠΩΝ 15.
Tzakson15
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Tzakson15 »

Ιδιωτικά και αλλοδαπά έγγραφα
Οι υπόχρεοι φορείς υποχρεούνται να αποδέχονται, πλέον, τα απλά, ευανάγνωστα αντίγραφα των ιδιωτικών και αλλοδαπών εγγράφων, εφόσον τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί προηγουμένως από δικηγόρο.
Σημειώνεται ότι εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια έκαστης Υπηρεσίας να εφαρμόσει τη νέα ρύθμιση αναλογικά και στα ιδιωτικά ημεδαπά και αλλοδαπά έγγραφα και να κάνει αποδεκτά τα απλά αντίγραφά τους από το πρωτότυπο, χωρίς να έχουν επικυρωθεί προηγουμένως από δικηγόρο.

Κοιτάξτε λίγο το πιο πάνω.
Συμπερασματα είναι ότι εάν δεν έχεις κάνει μετάφραση του πτυχίου από επίσημο μεταφραστή μέσω gov.gr τότε υποχρεωτικά να κάνεις επικηρωση του πτυχίου.
Το υπουργείο θα λάβει υπόψη του είτε την μετάφραση είτε αναγκάστηκα την επικηρωση του τίτλου από δικηγόρο.
Οπότε και αυτοί που έχουν κάνει μετάφραση είναι μέσα.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά γνωρίζετε αν κλήθηκαν όλοι όσοι είχαν εντοπιότητα; Εφόσον φυσικά υπέβαλαν ορθώς την ηλεκτρονική αίτηση.
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από FF24 »

Tzakson15 έγραψε: Δευ Νοέμ 13, 2023 5:19 pm Ιδιωτικά και αλλοδαπά έγγραφα
Οι υπόχρεοι φορείς υποχρεούνται να αποδέχονται, πλέον, τα απλά, ευανάγνωστα αντίγραφα των ιδιωτικών και αλλοδαπών εγγράφων, εφόσον τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί προηγουμένως από δικηγόρο.
Σημειώνεται ότι εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια έκαστης Υπηρεσίας να εφαρμόσει τη νέα ρύθμιση αναλογικά και στα ιδιωτικά ημεδαπά και αλλοδαπά έγγραφα και να κάνει αποδεκτά τα απλά αντίγραφά τους από το πρωτότυπο, χωρίς να έχουν επικυρωθεί προηγουμένως από δικηγόρο.

Κοιτάξτε λίγο το πιο πάνω.
Συμπερασματα είναι ότι εάν δεν έχεις κάνει μετάφραση του πτυχίου από επίσημο μεταφραστή μέσω gov.gr τότε υποχρεωτικά να κάνεις επικηρωση του πτυχίου.
Το υπουργείο θα λάβει υπόψη του είτε την μετάφραση είτε αναγκάστηκα την επικηρωση του τίτλου από δικηγόρο.
Οπότε και αυτοί που έχουν κάνει μετάφραση είναι μέσα.

Καλησπέρα συνυποψήφιοι! Κάθισα και το σκέφτηκα πιο ώριμα, δεν αξίζει στεναχώρια που δεν επικυρώθηκε το πτυχίο αγγλικών μου. Ο, τι έγινε, έγινε! Προχωράμε βαδίζοντας πιο προσεκτικά την επόμενη φορά. Όντως αφήνει να εννοηθεί ότι το θέλει επικυρωμένο. Επίσης, απαγορεύεται η αποστολή συμπληρωματικών ή διευκρινιστικων εγγράφων σε εκπρόθεσμη ημερομηνία. Το από πάνω κείμενο με γεμίζει αισιοδοξία αφού λέει ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια της εκάστης υπηρεσίας για το αν δεχτεί μη επικυρωμένα έγγραφα, που όντως ισχύει με το σχετικό έγγραφο του να είναι το ΔΙΣΚΠΟ/Φ.15/11932/11-6-2014. Ίσως μια σωστή κίνηση θα ήταν να δώσω συμπληρωματικά το επικυρωμένο πτυχίο μου συνοδευόμενο με ένσταση ώστε να το δουν. Σε ευχαριστώ για την παράθεση του σχολίου σου Tzakson15!
Dikas

Δημοσίευση από Dikas »

Μιλάμε για μεγάλο φιάσκο. Μισοί απ όσους καλέσανε έχουν ψευδείς αιτήσεις. Κοίτα να δεις που στο τέλος τη μισή δικαστική αστυνομία θα την απαρτίζουν παχύσαρκα τυπακια τατουατζακιδες με ψευτοχάρτια.
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από FF24 »

Dikas έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 8:43 am Μιλάμε για μεγάλο φιάσκο. Μισοί απ όσους καλέσανε έχουν ψευδείς αιτήσεις. Κοίτα να δεις που στο τέλος τη μισή δικαστική αστυνομία θα την απαρτίζουν παχύσαρκα τυπακια τατουατζακιδες με ψευτοχάρτια.
Ψευδή αίτηση αν εννοείς την περίπτωση που λείπει επικύρωση τότε δεν το θέτεις σωστά. Άλλο ψευδής άλλο (κατά την κρίση της επιτροπής) ελλειπής. Μην γενικεύουμε με τέτοιες λέξεις την προσπάθεια μας.
Panos000

Δημοσίευση από Panos000 »

Αρθρο 6
Απλούστευση διαδικασιών προσλήψεωνΣτο τέλος του άρθρου 29 του Π. Δ.20/2001 (Α39) προστίθεται εδάφιο ως εξής: “Ειδικώς στις διαδικασίες πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τα άραθρα 17,18 και 19, του ν.2190/1994, τίτλοι γλωσσομάθειας στις γλώσσες αγγλική, γαλλική, γερμανική, ιταλική και ισπανική που πληρούν τους όρους του άρθρου 28 γίνονται δεκτοί χωρίς να απαιτείται μετάφρασή τους”.
ChriKon

Δημοσίευση από ChriKon »

Dikas έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 8:43 am Μιλάμε για μεγάλο φιάσκο. Μισοί απ όσους καλέσανε έχουν ψευδείς αιτήσεις. Κοίτα να δεις που στο τέλος τη μισή δικαστική αστυνομία θα την απαρτίζουν παχύσαρκα τυπακια τατουατζακιδες με ψευτοχάρτια.
Πόσο ρατσιστικό ήταν αυτό. Είσαι τουλάχιστον τραγικός. Άλλο να έχει ψευδή αίτηση. Και άλλο να αναφέρουμε περι κιλών και τατουάζ. Καλυτερα να ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά του. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι ηλίθιοι στον ΑΣΕΠ ή στο υπουργείο δικαιοσυνης να μην διασταυρωσουν τις ψευδείς αιτήσεις. Έλεος με την κακία σας ρε φίλε εδώ μέσα.
Επισκέπτης

Τιποτα δεν έχουν διασταυρώσει έτσι κάλεσαν άτομα για δικαιολογητικά για να ελέγξουν την εγκυρότητα κ από αυτά δεν θα τα ελέγξουν όλα! Δηλαδή πρέπει να είμαστε τυχεροί σε αυτή την προκήρυξη να δουν την αίτηση κ τα δικαιολογητικά μας.
chris8575

Δημοσίευση από chris8575 »

ChriKon έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 12:15 pm
Πόσο ρατσιστικό ήταν αυτό. Είσαι τουλάχιστον τραγικός. Άλλο να έχει ψευδή αίτηση. Και άλλο να αναφέρουμε περι κιλών και τατουάζ. Καλυτερα να ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά του. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι ηλίθιοι στον ΑΣΕΠ ή στο υπουργείο δικαιοσυνης να μην διασταυρωσουν τις ψευδείς αιτήσεις. Έλεος με την κακία σας ρε φίλε εδώ μέσα.

έχω τατουαζ σόρυ κιόλας που δεν σε ρώτησα... Αν αυτό με κάνει ανίκανο τί να πω... Επίσης ξέρω παχύσαρκους που έχουν ψυχή αθλητή!
εσύ που τους κρίνεις αυτούς αλήθεια τί ψυχή έχεις;
Loxagos2k21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Loxagos2k21 »

Μπορεί κάποιος να μου πει ποσα άτομα από τους 7148 είναι ΔΕ ΠΕ και ΤΕ; Ευχαριστώ.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 12:23 pm Τιποτα δεν έχουν διασταυρώσει έτσι κάλεσαν άτομα για δικαιολογητικά για να ελέγξουν την εγκυρότητα κ από αυτά δεν θα τα ελέγξουν όλα! Δηλαδή πρέπει να είμαστε τυχεροί σε αυτή την προκήρυξη να δουν την αίτηση κ τα δικαιολογητικά μας.
Τα δικαιολογητικά θα ελεγχθούν κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, τόσων όσων απαιτείται για να διασφαλίσουν τον αριθμό των προκηρυσσομενων θέσεων.
Αν τα ήλεγχαν τυχαία τότε η ακύρωση του διαγωνισμού θα ήταν βέβαιη. Στους ΠΕ ειδικά που πολλοί που υπέβαλλαν ήταν της νομικής σιγά μην το άφηναν έτσι.
Επισκέπτης

Άκυρη πρέπει να βγει κανονικά αφού δεν κάλεσαν κ άτομα που φώναζαν πριν μέρες ότι έχουν μεγάλα απολυτήρια κ πτυχία κ συγκέντρωναν αρκετά μόρια κ δεν καλέστηκαν! Εμένα βέβαια με κάλεσαν κ θα μου πεις αντί να μη μιλάς … δεν είναι έτσι! Να είμαι δηλαδή επιτυχών στις πλάτες άλλων; Να μπω γιατί το αξίζει! Τι να πω, θα το σκεφτώ αν θα πάω όταν καλεστώ για ΠΚΕ.(είμαι ΠΕ νομικής) έπεσες στην περίπτωση.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες