Sailor123 έγραψε:Εγώ έχω 3.50 μυωπία. Δεν είχε νόημα να με εξετάσει χωρίς γυαλιά γιατί προφανώς δεν βλέπω καμιά σειρά στον πίνακα με τους αριθμους (0/10). Με τα γυαλιά είχα 10/10 συνεπώς έγραψε 10/10 ΜΕ γυαλιά και τους βαθμούς μυωπίας μου στο χαρτι. Όποιος έχει και αστιγματισμο η κάποια άλλη τέτοια πάθηση να δει τι είναι το σφαιρικό ισοδύναμο για να καταλάβει αν είναι στο 4.5. σημασία έχει να έχετε 10/10 με η χωρίς γυαλιά και να μην ξεπερνατε το 4.5 σφαιρικό ισοδυνακο σε κάθε οφθαλμο.
Μην κολλάτε μάγκες απλά μην ξεχνάτε ακτινογραφία θώρακος με φωτογραφία, σφραγίδα, υπογραφή γνωμάτευση, ηλεκτροκαρδιογραφημα με όνομα υπογραφή σφραγίδα γιατρού. Και στα άλλα απλά υπογραφες με σφραγιδες γνωματευσεις στην καρτελα και (προαιρετικά) έξτρα γνωματευσεις. Και όσοι πήγαν σε δημόσιο για κάποιες εξετάσεις επικύρωση από τη γραμματεία του νοσοκομειου των υπογραφών των γιατρών. Νομίζω θα είστε καλυμμενοι.
Το σφαιρικό ισοδύναμο ορίζεται ως εξής... η μυωπία η υπερμετρωπία π έχεις συν υπ μισό τ αστιγματισμου αν έχεις.. πχ 3 μυωπία κ 2 αστιγματισμό σύνολο σφαιρικό ισοδύναμο 4 .. άρα είσαι οκ γιατί θέλει έως 4,5 στο κάθε μάτι.. από οπτική οξύτητα θέλει 10/10 αν βλέπεις λιγότερο θεωρητικά σε κόβουν
Δεν θέλουν την πλάκα παιδιά . Εκτύπωση εννοούν σε φωτοτυπία. Α4 κόλλα. Όχι την μπλε αυτήν που όλοι ξέρουμε που είναι ίσα με εμάς στο μέγεθος. Για αυτό λέει εφόσον δεν μπορεί να εκτυπωθεί θα την έχετε σε cd-r . Αυτό
Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Δεν θέλουν την πλάκα παιδιά . Εκτύπωση εννοούν σε φωτοτυπία. Α4 κόλλα. Όχι την μπλε αυτήν που όλοι ξέρουμε που είναι ίσα με εμάς στο μέγεθος. Για αυτό λέει εφόσον δεν μπορεί να εκτυπωθεί θα την έχετε σε cd-r . Αυτό
Τι λες ρε φίλε πρώτη φορά το ακούω αυτό (ακτιναγραφια θώρακος σε Α4). Από που το συμπερανες αυτό;
Εγω παντως Που πηγα χτες και ηταν και μια κοπελα της εδωσαν την πλακα που λετε! Στο κατω κατω μην σκατε εαν δεν τους αρεσει σε κανουν και εκει μια ακτινογραφια!