Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
Η αεροπορια δεν εχει βάλει τς ειδικότητες καν στην εφημερίδα και ακόμα επεξεργάζονται τις θέσεις και τα άτομα που θα ζητάει
Νομίζω λες πράγματα που δεν γνωρίζεις και μπορεί να παραπληροφορείς.
Μπες να δεις πως έβγαιναν η προκήρυξη απο παλιά δεν ειναι ενα σώμα ο στρατός σου εξηγώ το καθε σώμα ειναι διαφορετικό
Θα βγει σαν μια προκήρυξη αφού ανακοινώθηκαν οι θέσεις όλες σε ένα ΦΕΚ. Απλά τα πράγματα
- Patriot4328
- Λοχίας
- Posts in topic: 90
Οι θεσεις για τον στρατο ξηρας ανακοινωθηκαν οχι για την αεροπορια
Patriot4328 έγραψε:Οι θεσεις για τον στρατο ξηρας ανακοινωθηκαν οχι για την αεροπορια
Οι θέσεις ανακοινώθηκαν, οι ειδικότητες δεν ανακοινώθηκαν... Μην μπερδεύεσαι!
Ναι χρειαζεται βεβαιωση απο το φορεα Επικυρωμενη τουλαχιστον το 09
Που μεσα να εχουν μεινει;Andri έγραψε:Παιδιά γνωρίζεται σν έχουν μείνει μέσα ΟΒΑ νοσηλευτές;
Το 17 μπηκαν 10-15 ατομα
Και τωρα πηραν ακομα λιγους
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Defar μέσα στην αεροπορία οβα νοσηλευτές εννοούσα... Θέλω να δηλώσω για νοσηλευτη αεροπορία και σκέφτομαι πόσοι έχουν μείνει μέσα ωστε να ξέρω πόσο προβάδισμα έχουν από εμένα...
@sefis φιλε μου μη λες πράγματα που δεν ξέρεις δεν ειναι ίδιο επιτελείο στο ξανα λεω το καθε σώμα βγάζει τν δικιά του προκήρυξη με τς δικές του ανάγκες και δεν βγαίνουν τν ίδια ημέρα...
Καλημέρα σε όλους, Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες και την γνώμη σας σαν σώμα η πολεμική αεροπορία πως είναι; Γιατί δεν έχω καμία επαφή με αυτό το σώμα. Η προκήρυξη που θα βγει θα είναι ανάλογα με συγκεκριμένες ειδικότητες; Εγώ αν θέλω να δηλώσω Διαχειριστής Χρηματικού δεν ξέρω και πως λεγεται Οικονομικό τέλος παντων, αν δεν βγει η ειδικότητα αυτή δεν μπορώ έτσι;
Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα, Για τον υπολογισμο μοριων μεσα απο αυτη τη σελιδα http://www.ellinikos-stratos.com/arthra/moria-ypologismos.asp?proclamation=8 Εβαλα αποφοιτος λυκειου και αποφοιτος ιεκ αλλα στο ιεκ εχω βεβαιωση οχι πιστοποιηση.
Βαση αυτων + ξενης γλωσσα και μηνες θητειας εβγαλα 600+ μορια. Ειναι λαθος ο υπολογισμος μου απο τη στιγμη που εβαλα λυκειο+ ιεκ ; Π. Χ αν ειναι μια ειδικοητα που θελει απολυτηριο λυκειου θα μετραει απολυτηριο λυκειου + θητεια + ξενη γλωσσα Και οχι + τα μορια απο το ιεκ σωστα ;
Επισης εχω βεβαιωση Απο το NHS στην αγγλια ως βοηθος νοσοκομου θα μπορουσε να μετρησει ως προυπηρεσια για αντιστοιχη ειδικοτητα υγιεινομικου ;
Βαση αυτων + ξενης γλωσσα και μηνες θητειας εβγαλα 600+ μορια. Ειναι λαθος ο υπολογισμος μου απο τη στιγμη που εβαλα λυκειο+ ιεκ ; Π. Χ αν ειναι μια ειδικοητα που θελει απολυτηριο λυκειου θα μετραει απολυτηριο λυκειου + θητεια + ξενη γλωσσα Και οχι + τα μορια απο το ιεκ σωστα ;
Επισης εχω βεβαιωση Απο το NHS στην αγγλια ως βοηθος νοσοκομου θα μπορουσε να μετρησει ως προυπηρεσια για αντιστοιχη ειδικοτητα υγιεινομικου ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Σάβ Δεκ 26, 2020 4:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να έχετε στο μυαλό σας ότι όποιος μπει αναγκαστικά θα κάνει και το εμβόλιο του covid
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Εσένα ποιος θα σου κάνει το εμβόλιο για την ασθένεια τη δίκη σου δε ξέρω. Δε θα έχει βρεθεί ακόμη γι αυτό μάλλον. Ανίατη η αρρώστια του εγκεφάλου σου.
Καλησπέρα σε όλους. Μπήκα τώρα Νοέμβρη φαντάρος ειδικές δυνάμεις. Θα μπορώ να δηλώσω για εποπ ή οβα αεροπορία; Και θα μπορώ τώρα που είμαι φαντάρος ή πρέπει να τελειώσω; Και τέλος μετράνε οι ειδικές δυνάμεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες