Παιδες από αυτά που ξέρω είναι ότι την πρώτη μέρα κόπηκαν 7 άτομα (και οι 3 γυναίκες) και σμρ στο χαλικάκι ήτανε σύνολο 8 άτομα (ένας απο αναβολή μάλλον) Κ κόπηκε σίγουρα ένας στο 1000αρι τωρα γτ δεν τα βγάζουν δεν γνωρίζω... Αναμονή...
Εγω και αλλο ενα παιδι πηραμε αναβολη χθες δεν κοπηκαν 7! Θα δωσουμε αργοτερα... Σημερα περασαν ολοι εκτος απο ενα παιδι που τραυματιστηκε και πηρε αναβολη γτ το χε πει απο πριν...
Ο πολύτεκνος και ο τρίτεκνος πέρασαν; Γιατι Αν ναι (δεν εχω πρόβλημα με τα παιδια αν έδωσαν αθλήματα και πέρασαν μπράβο τους !) τότε λογικά ολοκληρώθηκαν οι ευεργετούμενες κατηγορίες υποψηφίων
δοκιμος έγραψε:Εγω και αλλο ενα παιδι πηραμε αναβολη χθες δεν κοπηκαν 7! Θα δωσουμε αργοτερα... Σημερα περασαν ολοι εκτος απο ενα παιδι που τραυματιστηκε και πηρε αναβολη γτ το χε πει απο πριν...
με ποιό αιτιολογικό τις παίρνετε τις αναβολές; ... Αν επιτρέπεται... Γιατί έγινε λίγο σούπα
Giannis84 έγραψε:Τελικα περασαν ολοι χθες και σημερα; Αν εγινε αυτο μαλλον θελησαν να επισπευσουν την διαδικασια με εναν οχι και τοσο διακριτικο τροπο...
Alexandros9 έγραψε:Παιδες από αυτά που ξέρω είναι ότι την πρώτη μέρα κόπηκαν 7 άτομα (και οι 3 γυναίκες) και σμρ στο χαλικάκι ήτανε σύνολο 8 άτομα (ένας απο αναβολή μάλλον) Κ κόπηκε σίγουρα ένας στο 1000αρι τωρα γτ δεν τα βγάζουν δεν γνωρίζω... Αναμονή...
Τελικά πόσες γύναίκες κόπηκαν 2 ή 3; Βλέπω τις 2 στη λίστα
Αναβολή ποιοι πήρανε; Τελοςπαντων από εκεί που δεν περνούσε κανένας τώρα περνάνε όλοι. Μακάρι Να είναι αξιοκρατικοί και να αξίζουν όντως τα παιδιά και μπράβο τους αν είναι έτσι.
Μπας και ξέρεις πόσοι έχουν πάρει αναβολή στα αθλήματα από τους οικονομικούς;
αδερφέ δεν ξέρω και όντως είναι όλα λίγο περίεργα εγώ έχω καμιά δεκαριά από πάνω μου και έχω σταματήσει να ελπίζω, δεν περίμενα να περάσει γυναίκα και αυτό μου φαίνεται Περίεργο. Μακάρι να έχω εγώ το λάθος. Πάντως Επειδή Πρόκειται για Φόρουμ Μπορεί να παίζει και κάποια Παραπληροφόρηση Μιας και ο καθένας μπαίνει και γράφει ότι θέλει εγώ πάντως πριν γίνουν τα χθεσινά αθλήματα τους οικονομολόγους τους υπολόγιζα στους 7. Σύμφωνα με αυτούς που πήγαν γι αθλήματα και αυτούς που κόπηκαν. Από κει και πέρα με προβληματίζει και αυτό που είπε και ο αλέξανδρος πιο πάνω ότι κόπηκαν και όλες οι γυναίκες εχθές.