Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Τεραστια αδικια να βαζει ολα τα απολυτηρια στο ιδιο καζανι, σε καμια περιπτωση δεν ειναι δυνατον να μετρουν το ιδιο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Κι ομως...
panos_vas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από panos_vas »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
panos_vas έγραψε:
ακης έγραψε:Καλημερα παιδια, τα αγωνισματα ειναι πολυ δυσκολα ειδικα τα 1000μ και το μηκος μπορω να πω και οι ελξεις αντε το 80% να μπορει να πιασει τα ορια ειμαι προπονητης στιβου και το λεω με σιγουρια.
αυτο ειπα και εγω! Εδω πριν λιγο καιρο εδινε ο αδερφος μου για ευελπιδων και για νεαρο 17 18 ετων με το ζορι εβγαλε το 1000μετρο στα 4.20 που ηταν το οριο, οπως και πολλοι αλλοι συνομήλικοι του! Φανταστείτε στα 4 λεπτα! Θα πρεπει να ειναι νεαροι και αρκετα αθλητικοι τυποι αυτοι που θα τα βγαλουν! Και μηκος 4 μετρα;3.60 ειναι στον στρατο και την αστυνομια!
Είναι δύσκολα αλλά αν κάνεις προπόνηση δεν υπάρχει θεμα.λιγο το τσιγάρο στην άκρη και όλα θα γίνουν. Όποιος θέλει πραγματικά έχει χρόνο να προπονηθεί και αρκετό θαλεγα.[;) ]

Ναι, σίγουρα, αλλά μη ξεχνάς πλησιάζουμε και τα πρώτα -αντα! Δεν είμαστε 18 19, και το λέω αυτό από προσωπική εμπειρία γιατί πέρυσι έτρεχα επι δυο μήνες γιατί νόμιζα οτι θα ήμουν από τους τυχερούς για του ειδικούς φρουρούς... Και τελικά τζάμπα η προπόνηση... Για φαντάσου να αρχίσεις να τρέχεις μέσα στην ζέστη και στο τέλος να μη είσαι ούτε επιλαχών; Επειδή το έχω βιώσει το λέω... Καλή τύχη εύχομαι σε όλους εδώ μέσα και μακάρι να μπουν οι καλύτεροι, οι πιο γυμνασμένοι και οι πιο ικανοί και να υπάρχει πραγματικά αξιοκρατία!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ας κάνουμε προπόνηση μόνο για μας κι αυτό κάτι είναι.καλη επιτυχία φιλαρακι!
ακης

Δημοσίευση από ακης »

Κοιταξε δημητρη ολα γινονται με προπονηση και θεληση σημειωτεο ομως πρεπει να χεις και τις βασεις εξαρχης, αμα το χεις τωρα το 1000 στα 4.30 ναι μπορεις αμα εισαι ομως στα 4.40 και πανω λιγο δυσκολο μιλαμε για αντοχη οχι για ελξεις (αναφερομαι για 2μηνες προπονηση).
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αν και η αλήθεια είναι ότι για ακόμα 1α φορά στην πυροσβεστική θέλουν ραμπο επιστήμονα ..τεσπα..
ακης

Δημοσίευση από ακης »

Το 2007 απ τους 19000 υποψηφιους ειχαν κοπει οι 12000 αν και ηταν παραπανω, ειχε δωσει ο κολλητος μου και εβλεπε στα γραπτα ατομα που στα αγωνισματα ητανε σκραπες...
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Αγωνισματα στους εποχικους; Οεο οεο οεο Θελουν μονιμοτητα; Ας βγαλουν τα αγωνισματα...
panos_vas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Απορια, Τους εποχικους τους ειχαν παρει χωρις να δωσουνε αθληματα?
ακης

Δημοσίευση από ακης »

Ναι σιγα μην τους ειχαν και αγωνισματα τα βυσματα...
panos_vas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ειχαν παρει μια 5000 εαν δεν κανω λαθος, δεν νομιζω να ηταν ολα βυσματα; Μαλιστα τους εχουν πληρωσει καθολου; Τελη Ιουνιου ειχα διαβασει σε μια εφημερίδα οτι δεν τους είχαν πληρώσει καθόλου! Πληρώθηκαν τίποτα απο αρχές Μαΐου που δουλεύουν?
ακης

Δημοσίευση από ακης »

Και αυτο τι σημαινει οτι πρεπει να τους μονιμοποιησουν και ομως τα καταφεραν... Αν Θεωρουσαν τους ευατους τους οτι βρισκονταν σε ομηρια να μην πηγαιναν συμβασιουχοι, τελειωνει η συμβαση σου και τερμα δεν σε κραταει κανεις με το ζορι. Δεν τρωμε κουτοχορτο
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μιλησα με εναν πυροσβεστη εχθες, μου λεει απο τους 3400 εποχικους η 2500 εχουν τα κριτηρια για την 5ετια κ ισως παρει παρα πανω πολιτες.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από handballer »

panos_vas έγραψε: Ειχαν παρει μια 5000 εαν δεν κανω λαθος, δεν νομιζω να ηταν ολα βυσματα; Μαλιστα τους εχουν πληρωσει καθολου; Τελη Ιουνιου ειχα διαβασει σε μια εφημερίδα οτι δεν τους είχαν πληρώσει καθόλου! Πληρώθηκαν τίποτα απο αρχές Μαΐου που δουλεύουν;
πληρώθηκαν φίλε μου όλα τα παιδιά 2 μισθούς μαζεμένους = 1470 ευρώ περίπου
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Παιδια να ρωτησω κατι γιατι με μπερδεψε η προκηρυξη... Ειμαι γεννηθεις τον Μαιο του 1982, με πιανει η προκηρυξη ή οχι?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες