KostasDea342 έγραψε:Είδα στην ακτινογραφία μου πως γέρνει ένα τακ η σπονδυλική . Ένα μηδανιμο. Δεν μου είπαν καν κάτι στο νοσοκομείο. Λέτε να έχω θέμα. Δεν αναφέρει και στην προκήρυξη κάτι
Καλησπερα παιδια και απο εμενα! Συγχαρητηρια σε ολους τους επιτυχοντες! Επιτυχων και εγω, ολα καλα να πανε στις εξετασεις και ανυπομονω να γνωριστουμε μεσα στη σχολη! Παρακολουθω καιρο το φορουμ και αποφασισα να φτιαξω λογαριασμο για να βοηθησω σε οτι μπορω και να βοηθηθω! ΔΕΑ 343
Παιδιά ερώτηση.. Η καρτέλα είναι έτοιμη από σφραγίδες υπογραφες δεν εχω πάρει γνωματευσεις των ιατρών όμως πέρα από τη γνωματευση που γράφει πάνω η καρτέλα, υπάρχει θέμα;
ΔΕΑ Τθ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.. ο οφθαλμίατρος μου οξύτητα εκεί που λέει ΔΟ και ΑΟ 7/10 και δεξια και απο τα δυο 10/10... υπάρχει θέμα για κόψιμο; η μυωπία μου είναι 0.5 και 0.75...
Οπτική οξύτητα: Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να έχουν οπτική οξύτητα 10/10 χωρίς ή με διόρθωση στον κάθε οφθαλμό και η διαθλαστική ανωμαλία να μην υπερβαίνει τις 4 1/2 σφαιρικές διοπτρίες (σφαιρικό ισοδύναμο ).
ΔΕΑ Τθ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.. ο οφθαλμίατρος μου οξύτητα εκεί που λέει ΔΟ και ΑΟ 7/10 και δεξια και απο τα δυο 10/10... υπάρχει θέμα για κόψιμο; η μυωπία μου είναι 0.5 και 0.75...
Οπτική οξύτητα: Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να έχουν οπτική οξύτητα 10/10 χωρίς ή με διόρθωση στον κάθε οφθαλμό και η διαθλαστική ανωμαλία να μην υπερβαίνει τις 4 1/2 σφαιρικές διοπτρίες (σφαιρικό ισοδύναμο ).
Τι ειναι η οπτικη οξυτητα και εκτος αυτου δεν μπορω να βρω που το αναφερει αυτο η προκ!