Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Παιδια να εχετε υπομονη και πιστη οσα παιδια μιλισα που περασαμε πυροσβεστικη θα παραιτηθουν απο ειδικοι φρουροι. Οποτε να περιμενετε και αλλους επιλαχοντες εδω! Για αριθμο δεν ξερω αλλα 8 στους 10 μην πω 9 στους 10 ειδικους που περασαν θα πανε πυροσβεστικη τελικα.
Από Διδυμότειχο φεύγουν πολλά παιδια για πυροσβεστικη... Είναι ο κολλητός μου μέσα... Οπότε να είστε αισιόδοξοι... Καλή επιτυχία σε όλους και καλή χρονιά... Με υγεία.
Γεια Σας παιδιά. Μήπως ξέρει κάποιος μέχρι τι αριθμό έχουν καλέσει για αθλήματα στην Α΄ κατηγορία και μέχρι ποιον έχουν πάρει σχολή; Εγώ είμαι 1625+ στην Α παίζει να πάω για αθλήματα;
Ακομα τρεχει αυτη η σελιδα; Θα τρελαθωωω!
nick Θα σε παρουν σιγουρα ετοιμαζονται 60 ατομα απο κομοτηνη διδυμοτειχο για παραιτηση
NICK έγραψε:Γεια Σας παιδιά. Μήπως ξέρει κάποιος μέχρι τι αριθμό έχουν καλέσει για αθλήματα στην Α΄ κατηγορία και μέχρι ποιον έχουν πάρει σχολή; Εγώ είμαι 1625+ στην Α παίζει να πάω για αθλήματα;
Εγώ αδερφέ είμαι 1631 σειρά. Καλέσανε με πρόσφατη απόφαση τον Δεκέμβρη μέχρι την 1600 σειρά από την Α κατηγορία. Τώρα αν θα χρειαστεί να καλέσουν κι άλλους δεν ξέρω.
Και αν θα καλέσουν και άλλους επιλαχόντες για αθλήματα, ψυχοτεχνικά πότε περίπου λέτε ρε παιδιά να γίνει;
Στα μπαμ μπαμ πάντως γιατι ο καιρός τελειώνει. Στην αρχή μας έλεγαν 27 Γεναρη θα ήμαστε σε φύλο πορείας και κάτι ακούγετε απο κομοτινή και για 19...
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
συγνώμη για το 2πλο ποστ αλλα μόλις το είδα και πιστέυω οτι πέπει να το πώ.
Συμπλίροση για 11 θέσεις Δειτε τον σχετικό πίνακα ανακακινομένο απο το site Της αστυνομίας και το πρόγραμμα
Ανακίνοση
Συμπλίροση για 11 θέσεις Δειτε τον σχετικό πίνακα ανακακινομένο απο το site Της αστυνομίας και το πρόγραμμα
Ανακίνοση
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Εχουμε καμια ελπιδα ρε παιδια εμεις στα 1720κατι; Οι δοκιμασιες σε λιμενικο και πυροσβεστικη δεν εχουν ολοκληρωθει 100% ακομα νομιζω υπαρχουν και εκει ειδ φρουροι που θα παραιτηθουν. Παντως, αδερφος φιλου μου π ειναι 1580κατι και ειχε περασει πριν μερικες βδομαδες τα αθληματα, ακομα δεν τον εχουν ειδοποιησει. Χαιρομαι π με καλεσαν μεν, αλλα...
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Καλημέρα με καλά νέα! Εγώ είμαι 1631 σειρά... Εσένα σε έχουνε ειδοποιήσει ή απλά είδες την κοινοποίηση; Εμένα πάντως όχι ακόμα...electrolisa έγραψε:Εχουμε καμια ελπιδα ρε παιδια εμεις στα 1720κατι; Οι δοκιμασιες σε λιμενικο και πυροσβεστικη δεν εχουν ολοκληρωθει 100% ακομα νομιζω υπαρχουν και εκει ειδ φρουροι που θα παραιτηθουν. Παντως, αδερφος φιλου μου π ειναι 1580κατι και ειχε περασει πριν μερικες βδομαδες τα αθληματα, ακομα δεν τον εχουν ειδοποιησει. Χαιρομαι π με καλεσαν μεν, αλλα...
Τελικα θα μας παρουν; Γιατι αρχιζει και βρομαει η ιστορια... Απο τα 63 ατομας τελικα ποσα περασαμε, γνωριζει κανεις; Υπαρχει καμια ενημερωση απο κανα υπουργειο;
Αυτοι οι επιλαχοντες που καλεσαν βρισκονται σε θεση διορισμου; Γνωριζει καποιος;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Ακομα σημερα ειχαν αθληματα για πυροσβεστικη. Λογικα περιμενουν να τελειωσουν ολοι και μετα θα μας ειδοποιησουν. Οτι ειναι να γινει παιδια ας γινει.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Χθες με καλεσαν στις 12 το μεσημερι. Ξεκινησα να τρεχω με τους γιατρους και τωρα φευγω να παω να παρω τη διαταγη απο την αστυνομικη διευθυνση. Γνωριζω οτι δεν ειναι κ τοσο πιθανο να με παρουν στην 1720κατι αλλα η ελπιδα μας κραταει ζωντανους ς'αυτη τη ζωη. Εν τω μεταξυ μιλησα με φιλαρακι π ειναι διδυμοτειχο και μ ειπε οτι τη δευτερα περιμενουν να βγει καποια λιστα με ατομα που παραιτουνται. Θα επικοινωνισω τοτε να δω αν εχουμε νεα απο κει.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες