Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από chris1561985 »

Παιδια να εχετε υπομονη και πιστη οσα παιδια μιλισα που περασαμε πυροσβεστικη θα παραιτηθουν απο ειδικοι φρουροι. Οποτε να περιμενετε και αλλους επιλαχοντες εδω! Για αριθμο δεν ξερω αλλα 8 στους 10 μην πω 9 στους 10 ειδικους που περασαν θα πανε πυροσβεστικη τελικα.
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Από Διδυμότειχο φεύγουν πολλά παιδια για πυροσβεστικη... Είναι ο κολλητός μου μέσα... Οπότε να είστε αισιόδοξοι... Καλή επιτυχία σε όλους και καλή χρονιά... Με υγεία.
NICK

Δημοσίευση από NICK »

Γεια Σας παιδιά. Μήπως ξέρει κάποιος μέχρι τι αριθμό έχουν καλέσει για αθλήματα στην Α΄ κατηγορία και μέχρι ποιον έχουν πάρει σχολή; Εγώ είμαι 1625+ στην Α παίζει να πάω για αθλήματα;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από 310LELE »

Ακομα τρεχει αυτη η σελιδα; Θα τρελαθωωω!
αγγελοσσσσ

Δημοσίευση από αγγελοσσσσ »

nick Θα σε παρουν σιγουρα ετοιμαζονται 60 ατομα απο κομοτηνη διδυμοτειχο για παραιτηση
Μανος26

Δημοσίευση από Μανος26 »

NICK έγραψε:Γεια Σας παιδιά. Μήπως ξέρει κάποιος μέχρι τι αριθμό έχουν καλέσει για αθλήματα στην Α΄ κατηγορία και μέχρι ποιον έχουν πάρει σχολή; Εγώ είμαι 1625+ στην Α παίζει να πάω για αθλήματα;

Εγώ αδερφέ είμαι 1631 σειρά. Καλέσανε με πρόσφατη απόφαση τον Δεκέμβρη μέχρι την 1600 σειρά από την Α κατηγορία. Τώρα αν θα χρειαστεί να καλέσουν κι άλλους δεν ξέρω.

NICK

Δημοσίευση από NICK »

Και αν θα καλέσουν και άλλους επιλαχόντες για αθλήματα, ψυχοτεχνικά πότε περίπου λέτε ρε παιδιά να γίνει;
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από pantzos4 »

Στα μπαμ μπαμ πάντως γιατι ο καιρός τελειώνει. Στην αρχή μας έλεγαν 27 Γεναρη θα ήμαστε σε φύλο πορείας και κάτι ακούγετε απο κομοτινή και για 19...
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από pantzos4 »

συγνώμη για το 2πλο ποστ αλλα μόλις το είδα και πιστέυω οτι πέπει να το πώ.

Συμπλίροση για 11 θέσεις Δειτε τον σχετικό πίνακα ανακακινομένο απο το site Της αστυνομίας και το πρόγραμμα

Ανακίνοση

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

Εχουμε καμια ελπιδα ρε παιδια εμεις στα 1720κατι; Οι δοκιμασιες σε λιμενικο και πυροσβεστικη δεν εχουν ολοκληρωθει 100% ακομα νομιζω υπαρχουν και εκει ειδ φρουροι που θα παραιτηθουν. Παντως, αδερφος φιλου μου π ειναι 1580κατι και ειχε περασει πριν μερικες βδομαδες τα αθληματα, ακομα δεν τον εχουν ειδοποιησει. Χαιρομαι π με καλεσαν μεν, αλλα...
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

electrolisa έγραψε:Εχουμε καμια ελπιδα ρε παιδια εμεις στα 1720κατι; Οι δοκιμασιες σε λιμενικο και πυροσβεστικη δεν εχουν ολοκληρωθει 100% ακομα νομιζω υπαρχουν και εκει ειδ φρουροι που θα παραιτηθουν. Παντως, αδερφος φιλου μου π ειναι 1580κατι και ειχε περασει πριν μερικες βδομαδες τα αθληματα, ακομα δεν τον εχουν ειδοποιησει. Χαιρομαι π με καλεσαν μεν, αλλα...
Καλημέρα με καλά νέα! Εγώ είμαι 1631 σειρά... Εσένα σε έχουνε ειδοποιήσει ή απλά είδες την κοινοποίηση; Εμένα πάντως όχι ακόμα...

ΝΟΒΑ

Δημοσίευση από ΝΟΒΑ »

Τελικα θα μας παρουν; Γιατι αρχιζει και βρομαει η ιστορια... Απο τα 63 ατομας τελικα ποσα περασαμε, γνωριζει κανεις; Υπαρχει καμια ενημερωση απο κανα υπουργειο;
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Αυτοι οι επιλαχοντες που καλεσαν βρισκονται σε θεση διορισμου; Γνωριζει καποιος;
dimitrisKte
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από dimitrisKte »

Ακομα σημερα ειχαν αθληματα για πυροσβεστικη. Λογικα περιμενουν να τελειωσουν ολοι και μετα θα μας ειδοποιησουν. Οτι ειναι να γινει παιδια ας γινει.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

Χθες με καλεσαν στις 12 το μεσημερι. Ξεκινησα να τρεχω με τους γιατρους και τωρα φευγω να παω να παρω τη διαταγη απο την αστυνομικη διευθυνση. Γνωριζω οτι δεν ειναι κ τοσο πιθανο να με παρουν στην 1720κατι αλλα η ελπιδα μας κραταει ζωντανους ς'αυτη τη ζωη. Εν τω μεταξυ μιλησα με φιλαρακι π ειναι διδυμοτειχο και μ ειπε οτι τη δευτερα περιμενουν να βγει καποια λιστα με ατομα που παραιτουνται. Θα επικοινωνισω τοτε να δω αν εχουμε νεα απο κει.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες