Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Sefis έγραψε:
George_Trls έγραψε:Στην ουσία δεν μετρανε ημερομηνίες γεννήσεως. Ορίζουν αυτοί την πρώτη του Γενάρη που ξεκινάει ο χρόνος. Τωρα αν θα αλλάξει θα δούμε

Ποιος θα πιέσει να αλλάξει κάτι; Βλέπεις κανέναν να αντιδράει εκτός από 5-10 πολίτες;

Ηδη έχουν ξεκινήσει οι επιστολες για το όριο των πολιτών μετά την αύξηση στους οβα.

Θα δείξει τωρα ο χρόνος κι ας λενε κάποιοι εδω τα δικα τους.

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ναι περη. Θα παω να γινω συμβασιούχος και μετα να ψαχνω δουλεια στα 31 και να μην με παίρνει κανείς χωρίς πτυχίο και προϋπηρεσία. Εισαι αστείος
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Peris1101 έγραψε:Φυσικά και είχαν τν ευκαιρία να μπουν μπορούσαν να μπουν οβα αν τόσο πολυ αγαπάνε τον στρατό και ας ηταν αβέβαιο το μέλλον του οβα γιαυτό ήρθε και η δικαίωση
Περη σε παρακαλώ πολύ αγόρι μου μπες πάλι στην τρύπα σου. Λες και ξαναλές την ίδια καραμέλα και καταντάς κουραστικός... ΟΒΑ είναι αν εισαι χαλάρωσε

Peris1101
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Peris1101 »

Ναι ο ξάδερφος μου έστειλε μαζι με 2 3 φίλους του που ειναι 33 να αλλάξουν το όριο ηλικίας
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Peris1101 έγραψε:Ναι ο ξάδερφος μου έστειλε μαζι με 2 3 φίλους του που ειναι 33 να αλλάξουν το όριο ηλικίας

Τραβά κόψε κανα χορτάρι και βάρα καμία σκοπιά ρε Γιωτα, το 99% από αυτά που λες είναι ασυναρτησίες

Peris1101
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εσυ σεφι αγορίνα μου θυμάμαι έκραζες σε πιο παλιές αναρτήσεις και με το όριο έλεγε αχχ και να βγει η προκήρυξη και να μν ευνοεί τους οβα και να μν αλλάξει το οριο αχχ τ έχει να γίνει
Peris1101
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Αυτό που θέλεις να κάνεις εσυ δλδ σκοπιά χορτάρι θα το κανω εγω για τα υπόλοιπα χρόνια δεν χρειάζονται άλλον για αυτά που ανέφερες
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Εσείς που λέτε για σκοπιές οι ΕΠΟΠ στα πρώτα χρόνια υπηρεσίας τι νομίζετε έκαναν. ΑΥΔΜ και ΒΑΥΔΜ ; Σκοπιές έκαναν. Δεν θέλατε ΟΒΑ αλλά τώρα δε σας αρέσει που πριμοδοτούνται παραπάνω. Μα υπάρχει ένα μέτρο κάπου. Καλά και Περις υπερβολικός είναι αλλά δε πάτε πίσω μερικοί.
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Ρε παλικάρι μου ποτέ έκραξε εγώ και παρακαλούσα να μην ανεβεί το όριο για τους οβα; Σε τι όνειρο ζεις αραγε; Πηγές ΟΒΑ, νομίζεις θα γίνεις μόνιμος και απέκτησες τουπέ
Peris1101
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Μπορεί να μπερδεύομαι σε αυτο με αλλο άτομο... Αλλα δεν ειμαι σε όνειρο ξύπνησα ουτε νομίζω ειμαι σίγουρος πλέον
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Mortar έγραψε:Εσείς που λέτε για σκοπιές οι ΕΠΟΠ στα πρώτα χρόνια υπηρεσίας τι νομίζετε έκαναν. ΑΥΔΜ και ΒΑΥΔΜ ; Σκοπιές έκαναν. Δεν θέλατε ΟΒΑ αλλά τώρα δε σας αρέσει που πριμοδοτούνται παραπάνω. Μα υπάρχει ένα μέτρο κάπου. Καλά και Περις υπερβολικός είναι αλλά δε πάτε πίσω μερικοί.

Δεν με ενοχλεί που τους μοριοδοτεί, με ενοχλεί που δεν με αφήνουνε να προσπαθήσω και εγώ... Μαθε να ξεχωρίζεις πριν πετάξεις εξυπνάδα. Ποτέ δεν θα πήγαινα ΟΒΑ γιατί θα ήταν σαν να ακυρώνω την προσπάθεια που έκανα, ήθελα να προσπαθήσω όμως σε μια ειδικότητα με βάση το πτυχίο μου

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μορταρ λες και συ αρλουμπες μου φαίνεται. Βρες μου εναν (εκτος απο τρολερς) που ειπε οτι δεν ηταν σωστό να παρουν παραπάνω μόρια οι οβα, ασχέτως αν πηραν υπερβολικά παραπανω για ευνόητους λογους, αλλα το καταπινεις. Εγω εδω μεσα τοσο καιρο διαβαζω απο ολους οτι ηταν σωστο να πάρουν μορια παραπάνω. Αλλα για την ηλικία το κανετε βαβα που αυξήθηκε μονο εκει. Τον κώλο σας κοιτατε ορισμένοι
Peris1101
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ναι Πολύ σωστά μπορούσες να πας όμως μία άλλη ειδικότητα και αφού έχεις το πτυχίο Όπως πολλοί άλλοι ομάδα θα δηλώσουν διαφορετικές ειδικότητες και ας χάσουν την προϋπηρεσία γιατί έχουν πτυχίο ΤΕΙ Άει και να έκανες και εσύ ακριβώς το ίδιο
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Peris1101 έγραψε:Ναι Πολύ σωστά μπορούσες να πας όμως μία άλλη ειδικότητα και αφού έχεις το πτυχίο Όπως πολλοί άλλοι ομάδα θα δηλώσουν διαφορετικές ειδικότητες και ας χάσουν την προϋπηρεσία γιατί έχουν πτυχίο ΤΕΙ Άει και να έκανες και εσύ ακριβώς το ίδιο

Ρε αγορινα μου αλήθεια τώρα, Εσυ αν είχες πτυχίο, μεταπτυχιακό και δουλειά έξω θα την παρατούσες για να πας ΟΒΑ; Εγώ απλά αντιδράω γιατί έβλεπα τους ΕΠΟΠ ως μια ακόμη επιλογή όχι ότι είναι μονόδρομος. Δεν έχω κάτι με τους ΟΒΑ, απλά θα ήθελα να υπάρξει δικαιοσύνη για όλους όχι μόνο για εσάς. Νομίζω με καταλαβαίνεις

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Παιδιά την άποψη μου λέω. Δεν έχω σκοπό να θίξω κανέναν. Ισα ίσα ανταλλάσουμε απόψεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες