Peris1101 έγραψε:Φυσικά και είχαν τν ευκαιρία να μπουν μπορούσαν να μπουν οβα αν τόσο πολυ αγαπάνε τον στρατό και ας ηταν αβέβαιο το μέλλον του οβα γιαυτό ήρθε και η δικαίωση
Περη σε παρακαλώ πολύ αγόρι μου μπες πάλι στην τρύπα σου. Λες και ξαναλές την ίδια καραμέλα και καταντάς κουραστικός... ΟΒΑ είναι αν εισαι χαλάρωσε
Εσυ σεφι αγορίνα μου θυμάμαι έκραζες σε πιο παλιές αναρτήσεις και με το όριο έλεγε αχχ και να βγει η προκήρυξη και να μν ευνοεί τους οβα και να μν αλλάξει το οριο αχχ τ έχει να γίνει
Εσείς που λέτε για σκοπιές οι ΕΠΟΠ στα πρώτα χρόνια υπηρεσίας τι νομίζετε έκαναν. ΑΥΔΜ και ΒΑΥΔΜ ; Σκοπιές έκαναν. Δεν θέλατε ΟΒΑ αλλά τώρα δε σας αρέσει που πριμοδοτούνται παραπάνω. Μα υπάρχει ένα μέτρο κάπου. Καλά και Περις υπερβολικός είναι αλλά δε πάτε πίσω μερικοί.
Ρε παλικάρι μου ποτέ έκραξε εγώ και παρακαλούσα να μην ανεβεί το όριο για τους οβα; Σε τι όνειρο ζεις αραγε; Πηγές ΟΒΑ, νομίζεις θα γίνεις μόνιμος και απέκτησες τουπέ
Mortar έγραψε:Εσείς που λέτε για σκοπιές οι ΕΠΟΠ στα πρώτα χρόνια υπηρεσίας τι νομίζετε έκαναν. ΑΥΔΜ και ΒΑΥΔΜ ; Σκοπιές έκαναν. Δεν θέλατε ΟΒΑ αλλά τώρα δε σας αρέσει που πριμοδοτούνται παραπάνω. Μα υπάρχει ένα μέτρο κάπου. Καλά και Περις υπερβολικός είναι αλλά δε πάτε πίσω μερικοί.
Δεν με ενοχλεί που τους μοριοδοτεί, με ενοχλεί που δεν με αφήνουνε να προσπαθήσω και εγώ... Μαθε να ξεχωρίζεις πριν πετάξεις εξυπνάδα. Ποτέ δεν θα πήγαινα ΟΒΑ γιατί θα ήταν σαν να ακυρώνω την προσπάθεια που έκανα, ήθελα να προσπαθήσω όμως σε μια ειδικότητα με βάση το πτυχίο μου
Μορταρ λες και συ αρλουμπες μου φαίνεται. Βρες μου εναν (εκτος απο τρολερς) που ειπε οτι δεν ηταν σωστό να παρουν παραπάνω μόρια οι οβα, ασχέτως αν πηραν υπερβολικά παραπανω για ευνόητους λογους, αλλα το καταπινεις. Εγω εδω μεσα τοσο καιρο διαβαζω απο ολους οτι ηταν σωστο να πάρουν μορια παραπάνω. Αλλα για την ηλικία το κανετε βαβα που αυξήθηκε μονο εκει. Τον κώλο σας κοιτατε ορισμένοι
Ναι Πολύ σωστά μπορούσες να πας όμως μία άλλη ειδικότητα και αφού έχεις το πτυχίο Όπως πολλοί άλλοι ομάδα θα δηλώσουν διαφορετικές ειδικότητες και ας χάσουν την προϋπηρεσία γιατί έχουν πτυχίο ΤΕΙ Άει και να έκανες και εσύ ακριβώς το ίδιο
Peris1101 έγραψε:Ναι Πολύ σωστά μπορούσες να πας όμως μία άλλη ειδικότητα και αφού έχεις το πτυχίο Όπως πολλοί άλλοι ομάδα θα δηλώσουν διαφορετικές ειδικότητες και ας χάσουν την προϋπηρεσία γιατί έχουν πτυχίο ΤΕΙ Άει και να έκανες και εσύ ακριβώς το ίδιο
Ρε αγορινα μου αλήθεια τώρα, Εσυ αν είχες πτυχίο, μεταπτυχιακό και δουλειά έξω θα την παρατούσες για να πας ΟΒΑ; Εγώ απλά αντιδράω γιατί έβλεπα τους ΕΠΟΠ ως μια ακόμη επιλογή όχι ότι είναι μονόδρομος. Δεν έχω κάτι με τους ΟΒΑ, απλά θα ήθελα να υπάρξει δικαιοσύνη για όλους όχι μόνο για εσάς. Νομίζω με καταλαβαίνεις