35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

dek0 έγραψε:Παιδια αν πας στην 35μκ και στην πορεια δεν μπορεις να ανταπεξελθεις, σε στελουν στο πεζικο της ελδυκ η σε γυριζουν ελλαδα;

Μην κοπείς μικρέ. Κάνε υπομονή. Όλοι υπομονή κάνουν. Εσύ σε τι διαφέρεις απο τους υπόλοιπους; Λίγο τσαγανό, επιμονή, υπομονή και θέληση ρε commando's Εικόνα

xristos77

Δημοσίευση από xristos77 »

Πως ειναι τα πραγματα στην μκ 35?
daer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από daer »

Ακούω οτί παίζουν πολλές φυλακες στην 35μκ. Είναι αλήθεια οτί αργείς να απολυθείς; Ας μου απαντήσει κάποιος που χει πάει.
ΛοΚ

Δημοσίευση από ΛοΚ »

daer έγραψε:Ακούω οτί παίζουν πολλές φυλακες στην 35μκ. Είναι αλήθεια οτί αργείς να απολυθείς; Ας μου απαντήσει κάποιος που χει πάει.

Tωρα πλεον εχει αλλαξει διοικητης και ειναι πολυ πιο χαλαρα απο ολες τις αποψεις. Οσο ημουν εγω πραγματι επαιζαν παρα πολλες φυλακες. Μιλαμε για παιδια να εχουν και 100-120 και βαλε μερες φυλακη. Βεβαια ειναι θεμα διοικητη. Οποιος ειχε Γας. Καταλαβαινει.Εικόνα

daer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από daer »

ΛοΚ έγραψε:
daer έγραψε:Ακούω οτί παίζουν πολλές φυλακες στην 35μκ. Είναι αλήθεια οτί αργείς να απολυθείς; Ας μου απαντήσει κάποιος που χει πάει.

Tωρα πλεον εχει αλλαξει διοικητης και ειναι πολυ πιο χαλαρα απο ολες τις αποψεις. Οσο ημουν εγω πραγματι επαιζαν παρα πολλες φυλακες. Μιλαμε για παιδια να εχουν και 100-120 και βαλε μερες φυλακη. Βεβαια ειναι θεμα διοικητη. Οποιος ειχε Γας. Καταλαβαινει.Εικόνα

Θέλω πολύ να πάω γιατί ακούω είναι η πιο μάχιμη μοίρα, αλλά ξεκινάω Σχολή Σεπτέμβριο και δε μπορώ να το ρισκαρω να απολυθώ καθυστερημένα (κανονικά θα απολυθώ Aυγουστο γιατι μπαινω τωρα). Γινεται τις μερες φυλακης να τις εξαγορασεις;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι.
βουρου 316 Γ2 εσσο

Δημοσίευση από βουρου 316 Γ2 εσσο »

Σε ποιον λοχο εισουνα ρε;
ΣΙΔΕΡΗΣ

Δημοσίευση από ΣΙΔΕΡΗΣ »

243Σειρα 96δεσσο 41λκ 35μκ
guest3446

Δημοσίευση από guest3446 »

Καλημέρα.
Είμαι με άδεια ορκομωσίας απο το κεν της θήβας.
Με έχουν επιλέξει για την 35μκ.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται στη συνέχεια;
Αναφέρθηκε στις πιο πίσω σελίδες οτι πάμε πρώτα αυλώνα,
αλλά εγώ ξέρω οτι αυλώνα πάνε οι ελδυκάριοι που δεν ανήκουν στις ειδικές
δυνάμεις, και οτι αυτοί που είναι για την 35μκ πάνε κατευθείαν Κύπρο.
Μπορεί κάποιος που να έχει πάει να μου επιβεβαιώσει οτι πάμε κατευθείαν
Κυπρο χωρις ενδιαμεση σταση στον αυλωνα;

Επίσης, μπορεί κάποιος να μου πει αν οι ασκήσεις και η γυμναστική που απαιτείται είναι
σταδιακή, ή από τις πρώτες μέρες σου ζητάνε να βγάλεις 50 κάμψεις, να ανεβαίνεις σε σκοινιά κτλ.
Εννοώ δηλαδή αν υπάρχει μια έστω και μικρή περίοδος προσαρμογής για να δυναμώσεις πριν αρχίσεις τα
πιο δύσκολα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιες απαντήσεις μου δώσετε.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

guest3446 έγραψε:
Μπορεί κάποιος που να έχει πάει να μου επιβεβαιώσει οτι πάμε κατευθείαν
Κυπρο χωρις ενδιαμεση σταση στον αυλωνα;

Θα πας Αυλώνα πρώτα μαζί με τους υπόλοιπους ΕΛΔΥΚάριους! Και η 35ΜΚ στην ΕΛΔΥΚ ανήκει. Τουλάχιστον αυτό ισχύει μέχρι και τώρα που μιλάμε!

guest3446

Δημοσίευση από guest3446 »

Ευχαριστώ D.Y.K για την κατατοπιστική απάντησή σου!
kostas9393
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kostas9393 »

Ρε παιδια ας μ πει καποιος εμπειρος θελω να παω 35 μκ λλα ειμαι κατοικος λεσβου μπορω; Και ακουσα πως οταν περναει το επιτελειο ζηταν ελδυκ οχι 35μκ, οποτε εγω που 8α δηλωσω πως θελω να παω 35μκ?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

kostas9393 έγραψε:Ρε παιδια ας μ πει καποιος εμπειρος θελω να παω 35 μκ λλα ειμαι κατοικος λεσβου μπορω; Και ακουσα πως οταν περναει το επιτελειο ζηταν ελδυκ οχι 35μκ, οποτε εγω που 8α δηλωσω πως θελω να παω 35μκ;

Θα συμπληρώσεις μια υπεύθυνη δήλωση στο Κέντρο οτι επιθυμείς να υπηρετήσεις στην ΕΛΔΥΚ. Η 35ΜΚ υπάγεται στην ΕΛΔΥΚ οπότε με λίγα λόγια είναι το ίδιο πράγμα. Πάντως για να μην σου λέω και λόγια του αέρα το πιθανότερο είναι οτι θα υπηρετήσεις στην μυτιλήνη εφόσον είσαι απο την Λέσβο!
kostas9393
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kostas9393 »

Εμ αφτο ειναι προβλημα. Καλα αν δεν θελω μυτιληνη γιατι ετσι; Τοτε τι μας ρωταν που θελουμε να παμε; Α δηλαδη στο επιτελειο δηλωνω ελδυκ και αν περασω αθληματα τους λεω πως θελω να παω καταδρομες; Η οταν ρθουν και ζητανε ελδυκ θα τους πω πως θελω 35μκ για πες

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες