daer έγραψε:Ακούω οτί παίζουν πολλές φυλακες στην 35μκ. Είναι αλήθεια οτί αργείς να απολυθείς; Ας μου απαντήσει κάποιος που χει πάει.
Tωρα πλεον εχει αλλαξει διοικητης και ειναι πολυ πιο χαλαρα απο ολες τις αποψεις. Οσο ημουν εγω πραγματι επαιζαν παρα πολλες φυλακες. Μιλαμε για παιδια να εχουν και 100-120 και βαλε μερες φυλακη. Βεβαια ειναι θεμα διοικητη. Οποιος ειχε Γας. Καταλαβαινει.
Θέλω πολύ να πάω γιατί ακούω είναι η πιο μάχιμη μοίρα, αλλά ξεκινάω Σχολή Σεπτέμβριο και δε μπορώ να το ρισκαρω να απολυθώ καθυστερημένα (κανονικά θα απολυθώ Aυγουστο γιατι μπαινω τωρα). Γινεται τις μερες φυλακης να τις εξαγορασεις;
Καλημέρα. Είμαι με άδεια ορκομωσίας απο το κεν της θήβας. Με έχουν επιλέξει για την 35μκ.
Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται στη συνέχεια; Αναφέρθηκε στις πιο πίσω σελίδες οτι πάμε πρώτα αυλώνα, αλλά εγώ ξέρω οτι αυλώνα πάνε οι ελδυκάριοι που δεν ανήκουν στις ειδικές δυνάμεις, και οτι αυτοί που είναι για την 35μκ πάνε κατευθείαν Κύπρο. Μπορεί κάποιος που να έχει πάει να μου επιβεβαιώσει οτι πάμε κατευθείαν Κυπρο χωρις ενδιαμεση σταση στον αυλωνα;
Επίσης, μπορεί κάποιος να μου πει αν οι ασκήσεις και η γυμναστική που απαιτείται είναι σταδιακή, ή από τις πρώτες μέρες σου ζητάνε να βγάλεις 50 κάμψεις, να ανεβαίνεις σε σκοινιά κτλ. Εννοώ δηλαδή αν υπάρχει μια έστω και μικρή περίοδος προσαρμογής για να δυναμώσεις πριν αρχίσεις τα πιο δύσκολα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιες απαντήσεις μου δώσετε.
kostas9393 έγραψε:Ρε παιδια ας μ πει καποιος εμπειρος θελω να παω 35 μκ λλα ειμαι κατοικος λεσβου μπορω; Και ακουσα πως οταν περναει το επιτελειο ζηταν ελδυκ οχι 35μκ, οποτε εγω που 8α δηλωσω πως θελω να παω 35μκ;
Θα συμπληρώσεις μια υπεύθυνη δήλωση στο Κέντρο οτι επιθυμείς να υπηρετήσεις στην ΕΛΔΥΚ. Η 35ΜΚ υπάγεται στην ΕΛΔΥΚ οπότε με λίγα λόγια είναι το ίδιο πράγμα. Πάντως για να μην σου λέω και λόγια του αέρα το πιθανότερο είναι οτι θα υπηρετήσεις στην μυτιλήνη εφόσον είσαι απο την Λέσβο!
Εμ αφτο ειναι προβλημα. Καλα αν δεν θελω μυτιληνη γιατι ετσι; Τοτε τι μας ρωταν που θελουμε να παμε; Α δηλαδη στο επιτελειο δηλωνω ελδυκ και αν περασω αθληματα τους λεω πως θελω να παω καταδρομες; Η οταν ρθουν και ζητανε ελδυκ θα τους πω πως θελω 35μκ για πες