Κατά πάσα πιθανότητα Τέλη ιουλιου αρχές Αύγουστου
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Ένα παλικάρι είπε όταν πήγαν στην Τρίπολη ότι η επόμενη σειρά θα μπει Σεπτέμβρη οπότε μάλλον τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη θα έχει τελειώσει η διαδικασία και ΠΚΕ τέλος Ιουλίου αρχές Αυγούστου γιατί θα δώσουμε αρκετά άτομα
-
Kkalo
Ποιοι έδωσαν β κατηγορία; Ξέρουμε πόσες αιτήσεις στο περίπου έγιναν για την Β;
-
Alg25
Επίσης, προς ενημέρωση σας, αναφέρθηκε και από ένα άλλο παιδί βέβαια, το ΦΕΚ που ανέβασε κάποιος με την αύξηση οργανικών θέσεων αφορά την προκήρυξη του 24.
Ωστοσο, δεν αποκλείεται να πιάνει και την τωρινή. Θέλω εγώ προσωπικά.
Ωστοσο, δεν αποκλείεται να πιάνει και την τωρινή. Θέλω εγώ προσωπικά.
-
Επισκέπτης
Αφού ρε φίλε βγήκε 13 Μαΐου η ανακοίνωση αφού είχε βγει για ειδικούς καινούργια προκήρυξη
-
Alg25
Το γνωρίζω. Και το λογικό αυτό είναι. Είδα σχετική δημοσίευση από τη σελίδα των ειδικών φρουρών στο Facebook. Αυτό είπαν αυτό λέω. Αν κ αφήνει υπονοούμενα ότι μιλάει και για αυτήν καθώς δεν αρκεί ο αριθμός αυτός των 380. Και οι 926 είναι στον συνολικό προϋπολογισμό. Οπότε μάλλον θα πάρει κοσμάκη, όπως ήδη αναφέρουν.
-
Επισκέπτης
Δεν ισχύει ρε μόρτη αυτό που λες ! Βγήκε σχετική προκήρυξη για αυτά τα άτομα. Πάμε παρακάτω
Αν είναι να πάρει εκ νέου νέα άτομα θα τραβήξει από αυτήν την προκήρυξη όχι από του 2024 κλπ...εκείνη του 2024 έχει λήξει δεν ισχύουν οι πίνακες
-
Επισκέπτης
https://www.dnews.gr/images/uploads/202 ... _187af.pdf
μέσω είναι το ΦΕΚ που έλεγε για τις τότε προσλήψεις, συνεπώς δε συνάδουν με τις τωρινές. Οι κατά 926 περισσότερες θα γίνουν από αυτό τον πίνακα εν καιρω
μέσω είναι το ΦΕΚ που έλεγε για τις τότε προσλήψεις, συνεπώς δε συνάδουν με τις τωρινές. Οι κατά 926 περισσότερες θα γίνουν από αυτό τον πίνακα εν καιρω
-
Επισκέπτης
Πιστεύετε σε μελλοντικές προκηρύξεις θα μειωθεί το όριο ηλικίας; Και πότε πιστεύετε θα είναι η επόμενη προκήρυξη ειδικών φρουρών;
Δηλαδή πιστεύεται ότι από αυτή την προκήρυξη δεν θα τραβήξει άλλους παρά μόνο τους 380 ;
Μην τρελαθουμεεεε
Μην τρελαθουμεεεε
-
Επισκέπτης
Έχει επεκτείνει τα άτομα κατά 926Vit13 έγραψε: Τετ Μάιος 27, 2026 1:00 pm Δηλαδή πιστεύεται ότι από αυτή την προκήρυξη δεν θα τραβήξει άλλους παρά μόνο τους 380 ;
Μην τρελαθουμεεεε
Ναι όμως από επάνω ο φίλος μας λέει ότι αυτά τα 926 άτομα θα τα πάρει από προκήρυξη του 2024... Ότι να νε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες